Bu çocuk bana yürüyor mu?

Ben fabrikada çalışıyorum.4 gün önce turnikeden geçerken 40 sn kuralına takıldım. Arkamdan gelen çocuk benim kartla geçince, kendi kartını bana verdi ve geçtim. O sırada güvenlik gördü ve iş kartlarimizin fotosunu cekti. Ne olacağını bilmediğimiz için benim numarami istedi çocuk. Bisi olursa haberleşelim diye. Ertesi günü bana mesaj attı günaydın diye. Daha sonra ona bu konuyu konuşalım dedim. Aradi beni ve yanına çağırdı. Bi 10 dk filan konuştuk. Sonra çıkışta karşılaştık. Kader devamlı karşıma çıkarıyordu sanki. Wp durumlarima filan bakiyordu, bi iki kez yine bu olayı konustuk wp den. Bana "Bisi olursa ben senin yanındayım, hakkımızı arariz"dedi. Dun bi foto attım."Bisi mi oldu, yorgun gorunuyon"dedi. Gece vardiyasına gelirken de "Geliyon mu" diye mesaj attı. Bugun de "Molada kahve icelim" dedi. Mola yerinde buluştuk, bi kiz arkadaşı geldi. Onemli bi konu konuscaz dedi. Simdi git, arkadasimla konusucam dedi ona. Kiz aşırı bozuldu, süzdü beni. Trip atıp gitti. Sevgilin mi dedim."Hayir, arkadaşım. Sevgilim yok, yanlış anlaşılma olmasin" dedi. Kola ismarladi, nerde oturduğumu, kiminle yasadigimi filan sordu. Ben yaşını sordum "25" dedi. Bende "30" deyince "Yaş farkının önemi yok, önemli olan içindeki çocuğu kaybetme"dedi. Sonra disarda buluşmayı teklif etti. Sizce yürüyor mu bu?
Bu çocuk bana yürüyor mu?