5 yıllık evliliğimiz boyunca hiç bir şey yapmayan eşim ben vazgeçince yapmaya başladı?

Arkadaslar merhaba. Benim 5.5 yıllık bir evliliğim var ama değer görmediğimi sevilmediğimi anlamam 5.5 yıl sürdü ne yazıkki. Ben evliliğimiz için hep çabaladım hep onun için bişeyler yaptım. Kısaca bahsetmek gerekirse en ufak bile olsa kötü söz kullanmadım şimdiye kadar bağırmak çağırmak zaten hak getire. Bunların dışında her yaz görmediği şimdiye kadar gidip görmediği önünden dahi geçemediği otellerde tatiller mi gezmeler mi dersiniz. Bunlar benim size anlattıklarım değil bunlar bana kendi söyledikleri senin hiç suçun yok ben şimdiye kadar kör olmusum görmemişim diyor. Sabah kalkarım kahvaltı hazırlamaz gezmeye gideriz kavga eder geliriz. Akşam evimizde oturalım kola cips film yapalım deriz yere birşeyler döktün diye kavga cıkarır. Düğüne gideriz tartısıp geliriz bayramda tartısırız. Annesi babasıyla tartısır. Arkadaslar kısacası ben artık çok yoruldum fakat şöyle bir sorun var 2 yasında bir tane cocugumuz var ve bunu en cok isteyende oydu. Bu yanlış anlasılmasın ben onu herşeyden cok seviyorum o benim için bambaska her türlü kosulda aslanlar gibi arkasındayım evladımın. Maddi durumumda manevi durumumda iyi çok şükür ama artık eşimden kalben vazgeçtim. Tam ben vazgeçmiştim ki bu sefer de bu çabalamaya basladı. Neden böyle bir şey yaptın simdiye kadar cabalamadın simdi çabalıyorsun diyorum. Sende herşeyin bittiğini gördüm çünkü diyor. Allah’ım kafam allak bullak. Ama bu sekilde o birşeyler yaparken evliliğimi bitirmek istemiyorum ama şöyle de bir durum var yarın yine aynı seylerin olmasından korktugumdan yani ben taviz verdiğimde yine eskisi gibi olmasından korkuyorum. Cünkü cok kez oldu bu durum. Arkadaslar sizden net cümleler beklemiyorum ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda. Simdiden teşekkür ederim vakit ayırıp okursanız.

5 yıllık evliliğimiz boyunca hiç bir şey yapmayan eşim ben vazgeçince yapmaya başladı?