Dislaniliyorum gibi hissediyorum cevremdeki kisiler birsey yaparken beni hesaba katmaz aramazlar kimsenin aklina gelmem aslinda uyumsuz bir insan degilim dis gorunus olarak mesafeli gorunsemde sicak kanliyim dogalimdir icten biriyimdir mesala bir tel acip sana kahveye gelicem diyen bir arkadasim bile yok nasil goruyorlar beni bilmiyorum ama kimsenin aklina kolay gelmiyorum aslinda sosyal biriyimdir ama yuzyuze gelince herkes samimi gibi gorunuyorlar sonrasi kimsenin umrunda olmuyor benmi yanlisim insanlarmi gercekten tuhaf anlamadim ya da kiskaniliyormuyum gozemi geliyorum ben cozemedim aranilan merak edilen kisi nasil olabilirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önce şu kafanı değiştir kimseye yaranmak için uğraşma sonra çevreni değiştir 3.5 tane saglam arkadaşın olsun gerisin salla
Şu an kimseye yaranmak icin ugrasmiyorum yolumdayim ben dis gorunus olarak goze geliyorum sanirim boy posta yerinde sanirim auram ya da enerjim yuksek bakiyorum biriyle tanisiyorum baslarda hersey iyi gidiyor sonra bakiyorum sebepsiz uzaklasmis baskalarina yonelmis eski ilgisi yok ne ararlar nede meeak ederler yani diyelim birkac arkadas birsey yaparlar bulusurlar mesala sezenide arayalim gelsin demezler valla kimsenin aklina geldigim yok
Demekki onlar dogru degilmiş bak sana bi arkadaş tavsiyesi 41 gün ayetel kürsiyi oku sürekli oku hem nazara hem gönül ferahlığı için ezber et evden çıkarken eve girerken biyere giderken kesinlikle bana bu bi hoca annemiz var o tavsiye etti dene bak faydasını görüceksin
Ben onlar gibi yalaka degilim sınorlarim var ciddiyimdir ortamda agirligim vardir ama insanlara karsi girisken icten sicagimdir ama niye bunlari yasiyorum anlamiyorum
Dedigimi yap faydasını görürsün
Ben namaz kilan biriyim her namaz sonrasi okuyorjm ama belli okuma sayisimi var
Hayır yok atıyorum hazırlandın evden çıktın oku bü ortama girdin oku bi sayı yok
Nazarami geliyorum bilmiyorum ama boyle ortamlara girince enerjim cok dusuyor
Nazar işte benimde öyleydim ayetel kürsiyi okumaya başlayınca daha az etki eder oldu
Ben dis gorunusumle kaybediyorum mesala giydigimi iyi tasirim uyumlu giyinirim yakistiririm ustume saclarim makyajim takilarim auram enerjim yuksek sanirim karsimdaki nasil goruyorsa beni umrumda olmuyorum dusunulmuyorum aranan merak edilen tercih edilen kisi olmuyorum
Bende diyorumki sen kendini sev önce
Nasil yapicam onu yani insanlarin dikkatini nasil cekebilirim nasil tercih edilen kisi olabilirim
Bilmem benim öyle dertlerşm hiç
Olmadı
Değeri bilen insanlarla olmuyorsun çünkü
Secimlerin
Nasil
Ben artik oturdugum yerde insanlarin tuhaf oldugunu dusunmeye basliyorum ya egolular ya da karaktersiz ler
Öyleleri de var da , secimlerde önemli insan secimi, sana oyle yapanlara sende oyle olacaksın , boşa neden hep sen hep sen olsun?
Etraf kendini cok bilmis goren gereksiz ego insani kayniyor ozellikle benim cevrem yuzune bakiyor ses vermiyor hal hatir sormuyor gecen soyle bir duruma denk geldim uc bes arkadas bi ortamdaydik bir arkadas digerleriyle konusuyor benimle muhatap olmuyor ama digerleriyle muhabbet halinde hatta aralarinda bir gun suraya beraber kahve icmeye gidelim beraber sonra diger iki arkadasada diyorki o kisi birgun bana gelin kahveye ama bakiyorum bana sende gel bana diyen yok ortamda varmiyim yokmuyum belli degil hicbirseye dahil edilmiyorum
Ben senin yerin de olsam kisasa kisas yaparım , ne gerek var pofpofa
Ben kimseyi pohpohlamamki insanlara karsi icten davranirim sicagimdir ama belirli olcum vardir benim lackaligi laubaligi sevmem sirf ilgi cekmek icin bosbigazlik etmem yalakalik yapmam
Oyle ol demedim ki
Valla kimsenin umrunda degilsin inan onlara onlar gibi davransanda hic orali bile olmuyorlar yani gelip yanina niye boyle davraniyon ne oldu bir sorunmu var asla sormuyorlar insanlik yok bitti sadece yuzyuze gelince sahte samimiyet yakinlasma sonrasi ne yaparsan yap
Tamam sende yuz çevirmeyi bileceksin , umursamaz olacaksin
Yanlış insanlarlasın