Bu devire göre normal mi
Bazilari öpmeye falan da neredeyse namussuz diyo ne düşünüyorsunuz bu konunda
Bu devire göre normal mi
Bazilari öpmeye falan da neredeyse namussuz diyo ne düşünüyorsunuz bu konunda
erkekler de kadına güven sıfır evli erkekler ile takılıyorlar bakirelik gitmesin diye her delikleri kullandırıyorlar vs ilişkileri sevgilileri bitmiyor artık erkekler evlenmiyor ciddi düşünmüyor etraf bunlar ile dolu ufak bir şey den kızı kafasın da silebiliyor ama takılıp yapıştırmaya devam ediyorlar hepsi gerek de yok boşa zaman kaybı kendisine eziyet olur en fazla görüyoruz etraf da bir tane düzgün kız pek kalmadı eskort bile daha namuslu kaldı yanların da
Dürüstlük benim için her zaman çok önemlidir ben nasıl dürüstsem karşı taraf da öyle olmalıdır istiyorsan esc olayim geçmişimde beni birakacagini bileyim yine de anlatırım arada guven olmadan sevgi olmuyor maalesef ki
eskort ile işim yok kolay gelsin bacım dürüstlük de bir yere kadar
Eskortum demedim zaten ahahaha
Lafi nerenizden anlıyorsunuz anlamadim
Benim kastettigim şey istersen geçmişimde çoklu iliski yaşayayım ben yine de anlatırım saklamam hiç bir şeyi
kendi yapıcaklarını bana anlatma benim onla bunla yatan kadın ile ne işim olur sana başarılar düşündüklerin yapıcaksın gibi ilerde sonuçlarına katlanırsınız ben doğru olanı söylüyorum sen eskort savunucuğuna geçiyorsun dürtlük mü bir eskort dürst olması kimin umurun da dimi
Ne kadar sorunlusun ya benim savunduğum falan yok bahsettiğim şey dürüstlük kardeşim cinsellik yasamadim saçma sapan şeyler yapmadim bir erkeğin altına yatmadik biri olur hep olur bunlar özel şeyler zaten evlendigin adamla olur sadece bunu idrak edebiliyorum heralde
bende görüyorum anlatığın kadar söylediklerin kadar biliyorum sanki ilerde yapıcak gibi anlatıyorsun ben sonuçlarını söyledim sadece
Hayır tabiki de sevgilimle bu zamana kadar yapmamışım şimdi mi yapacağım bazı şeyler bir kişiye evliliğe saklanmalı sadece benim bahsettiğim şey dürüstlük ne olursa olsun karşıya anlatılmalı saklanmamalıdır yoksa o ilişkiden bir hayır olmaz
ben bu devirde sevgilisi olan bir kıza bile bakmam güven sıfır bakirelik gitmesin ama her delik aktif kullanıyorlar görüyoruz da seni bilemem
genelde ben böyle söyle diyen kızların sevgilileri bitmez liste uzun boş ver
Sende sana göre haklısın önden olmuyosa arkadan veriyorlar anal oral her seyi yapıyorlar ben bir kızım senden iyi biliyorum ne bok çevirdiklerini ama emin ol herkes aynı değil ilişkisini adabıyla yaşayan insanlar da var illa sevgililer diye yapacak değiller şu zamanda da sevgilisi olmayan yok emin ol ki 14 15 yaşında başlıyorlar
iş de aynı diğiller çok az buna sebep evlilik yok olmucakta
Bence bu şekilde bakmayı bırakmalısın
Tanıyıp bildikten sonra
yabancı evlilikler ülkede artmış aklı olan bir erkek bu ülke kadını ile evlenmez görüyoruz 20 yaşın da kız 40 yaşın da adamlar ile takılıyor kadını bozuk kadını sabah akşam erkeyi konuşsak ne olur
zaten bu kadar sokak da erkek den çok kadın olması evlenen yok tercih olmuyorlar ilişki den öteye geçemiyorlar yeni genelen genç nesilleri de zehirliyorlar toplumun çürümüş
Nerde yaşıyorsun böyle
Bizim burada böyle şeyler yok o kadar
tükiyenin her yeri böyle sakarya ama genel bir salğın var
yaşadığım bölge böyle şeyler yok ama görüyoruz şehirleri sen nerelisin
Ben maraşta yaşıyorum burada da var tabiki ama dediğin gibi çok fazla değil genel sevgililer falan
sevgililik eskort ilişkisi olmuş ülkede zaten bütün olay sevgili olduk dan sonra başlıyor herkes sevgilisi var
Kafa da bitiyor boyle şeyler aklı olan sevgilisi de olsa yapmaz böyle şeyler
sevgili olmak tanımak dır nişanlanmak ciddiye giden bir adım ben ciddiyim senle demek başkasına bakma evlilik de ise ilişki başlar bunlar sevgili iken ilişkiye başlıyor sonra kullanıp atılıyorlar öteki erkek de ciddi düşünmüyor komik aptal olan kim bence kızlar aptal
Yani bir bakımdan da kızlar seks taraftarı olmasa erkekler bir şey anlamaz
yapmıyorlar zaten diyer erkek neden tercih etsin söyle bana iradesiz ilk gördüğü kadına mı güvenir sanıyorsun zaten çok erkek gördüm bağ da kuramaz imkansız başkası ile ilişkisi olan kadınlar ile evlenen kandırılıp evlenen erkekler şu an mahkeme salonların da eyde nafaka verenler hep bu kitle
Canım bence öpüşmek çok insani bir hareket 😊 Herkesin fiziksel temasa bakışı farklı olabilir çünkü yetiştiğimiz aile ve toplum değerleri farklı. Ama sadece öpüşmüş olmak kesinlikle kimseyi kötü ya da “namussuz” yapmaz, kimseyi etiketleme hakkını kimsenin olduğunu düşünmüyorum. Sevgi, saygı ve güven duyduğun biriyle paylaşmak normal bir şey. İnsanlar başkalarının hayatına karışmakta bazen sınırı bilmiyor, sakince kendi değerlerini yaşamalısın. Kalbini dinle ve başkalarının yorumlarına göre kendini değerlendirme olur mu? 💛🫶
Cevap
7Cevap
Bu devirde geçmişi temiz kalmadı. Herkes çok eşli, çok ysşanmışlıklı. Eski usul tek eşli insanlar yalnızlıktan şaşmıyor.
Tabi oyle maalesef daha neler var neler ortalıkta
Şu an 5 vakit namaz kılan ama grçmişte 7 defa karıya gitmiş biri hakkında nr düşünürsünüz
Sahsen boyle biriyle evlensem cok zoruma gider kaldiramazdim çok sevmem lazım ama çok seversem razı gelirdim onun haricinde degismen namaza baslaman çok iyi Allah katında affedilmissindir umarım Allah çok affedendir
Eyw
Sadece öpüştüğünü nereden bileceğiz kanıt var mı
Dürüstlük her zaman önemlidir ben karşımdaki insana anlatırım
Karşındaki insan sana inanacaksa anlat, eğer inanmayıp deşecekse geçmiş olsun
Fazlası olsa da söylerdim ki zaten neden inanmasın
Sadece öpüşmüş biridir
Normal bence
Yapmayan yok ki
Çoğu kişinin geçmişinde var bir şeyler zaten eski çağda değiliz
Valla öyle zaten cinsellik yasamayan nadir Şu an bence
Kim bilecek?
Dürüstlük her zaman önemlidir ben karşımdaki insana anlatırım
Karşındaki dürüstlüğü hak edecek tıynette biri mi?
Iste orasını bilemiyorum ama ben gizlersem da rahatsızlık duyarım ki bence çok fazla bir şey değil bu millet Şu an da neler neler yapıyor sence?
Ben böyle şeyleri takmıyorum
gayet iyi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?