Erkekler neden bir kiza söz verip sözünü tutmaz hep bahane üretir ve kiza söz verdiğinizi neden inkar edersiniz?

Arkadaşlar erkekler neden samimi olduğunuz kiza söz verip tutmazsınız sevdiğim bi adam var onunla beraber hatira bilrklikleri yapicaktik soz verdi 6 gün boyunca hergün söz veriyor yarın yapıcaz diyor yarın geliyor isim var diyor görünüm diyor söz yarın yaparız diyor hep söz veriyor yarına eritiliyor bugün gene söyledim ne zaman yapıcaz diye artık bakmak istemiyorum dedi bende ona bana söz vermiştin pazartesi günü yapıcaz demiştin dedim oda ben sana söz vermedim dedi nasıl vermedin dedim oda yapmak istemiyorum diyip giti bende ağladım delirdim 1 haftadir bana umut veriyor yarın diyor yarın olunca bahane çıkartıp sonraki güne eritiliyordu en son bugün tartıştık yapmicam dedi yapmak istemiyorum dedi siz erkekler niye söz verip sözünüzü tutmazsınız ve söz verdiğinize inkar edersiniz ki

Erkekler neden bir kiza söz verip sözünü tutmaz hep bahane üretir ve kiza söz verdiğinizi neden inkar edersiniz?