Bu kız tam olarak ne demek istedi yanlış anlama olmasin diye cevap yazamadım görüldü attım?

Ben bi sitede güvenlik olarak çalışıyorum ve o sitede de oturuyorum tek yaşıyorum sitede ki oturanların bazılarının kızları ve eşleri ile evimde biseyler geçti yani sitede bu biraz duyulmuştu ama unutulmuştu ama dün şoyle bişey yaşandı yan dairede oturan komşularım yakın bi ilçede başka siteye taşındılar taşınırken evde kullanmadıkları eşyaları atmak yerine lazımsa al dediler bi 5+1 müzik seti vardı bi kaçta kıyafet atacakmiş ama mahcup olmamak için onları alamadim sonra hem tanıdık samimiyetimiz var sık sık yemeğe çağırıyorlar ya da güzel yemek yapınca banada yolluyorlar diye hemde teşekkür babinda tasinmalarina yardım ettim oturacaklari yerde de yerleştirmeye gidip yardım ettim terliyorum diye adam bana t-shirt verdi bende kendi tshirtumü çıkarıp kenara koydum işler bittikten sonra ben giderken tshirtumü bulamadım bunlar 19 yaşında kızı olan bi çiftler tek çocukları var ve o kız tshirtumü getirdi üstümdeki içinde adam kalsın senin olabilir dedi sonra çıkarken kız elindeki tshirtu poşete koyayım öyle götürme dedi aldı elimden odasina götürdü küçük bi çanta poşetle geri geldi alıp çıktım eve gelip duş aldım çamaşır makinesine tshirtü atmak için poşetten çıkarınca tshirtun arasına sarılmis kullanilmiş sütyen ve külot gördüm bedeni küçüktü o kıza göreydi sonra Instagram'dan kıza yazdım ve bu ne demek dedim eğer ne demek olduğunu anlamadiysan çöpe at ama anladiysan sende kalsın eşya taşırken üstümde bunlar vardı dedi.
Sohbeti yanlışlık olmasın diye ilerletemedim mesaj öyle kaldı bu kız ne demek istiyor tam olarak yanlış bişey yazmak istemiyorum?
Güncellemeler
1 yıl
2006 derken anlamadim
Bu kız tam olarak ne demek istedi yanlış anlama olmasin diye cevap yazamadım görüldü attım?