Hep yaşıtlarımdan daha olgundum. Çap yapıp 2 üni bitirdim. 4 yıldır tek başıma yaşayıp ev idame ettiriyorum ve ekonomik özgürlüğümü elime aldım ama daha 22 yaşındayım. Çok mu erken?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEger bir kiz kirilgan, hassas, detayci, alingan, bircok seyi dert edinip uzulen bir yapisi, kisiligi varsa evlenmemeli bence. Cunku erkekler kadinlarin bu tarafini gormuyor ya da gormezden geliyor. Erkek belki fiziksel siddet vs uygulamaz ama cogunu kadini sozleriyle, davranislariyla bitiriyor hasta ediyor. Bosanan kadinlara bakin cogu der ki rahatladim, yillardir gecmeyen hastaliklarim gecti diyenler var.
Kadin hassas, narin bir varlik. Peygamberimiz kristale/ cam şiseye benzetmis kadini, kirilganligini anlatmak icin. Eger kirarsaniz nasil paramparca olur anlatmak icin. Rabbimiz de kadinlara iyi davranin, onlarin kederleri, huzunleri derin olur, bu da kadina olumsuz yansır diye ifade ettigini hatirliyorum. Bu huzun keder kadinda hastaliklari artirdigi gibi dogurganligi da etkiliyor.
Kadin olarak zaten duygusal, hassas, kirilgan, detayciligimizla binbir anlam cikaran,50 yil oncesini unutmayan zor bir yapimiz var. Buna uygun davranan erkek sayisi da cok az. Kirarlar, dokerler. Kadinin psikolojik yapisi erkek kadar saglam degil. Heleki yapi olarakta ice donuk, hassas, daha fazla kırılgan, ice atan biriyseniz evlilik biraz bu kisiler icin daha zor ve yorucu olabilir.
Ice atmasanizda zamanla evlilikte kadinlarin icine atip devam ettigini goruyorum. Konussa anlasilmiyor, sesini cikarsa kavga edilecek, kirildigini goren onaran zaten yok karşısında. Zaten beni anlamayacak, en iyisi huzursuzluk cikmasin ses etmeyeyim, degisen de bir sey olmayacak sadece tartisacagiz diye bu sefer içe atmalar başlıyor. Bunlarda vucutta, beyinde birikiyor birikiyor. Vucudun disa vurumu da bircok rahatsizlikla beraber geliyor. Doktorlara, psikologlara en cok giden cinsiyet kadin.
Evliligi cok iyi dusunmesi gerekir kadinin. Erkeklerimizin duygusal zekasi cok dusuk. Cogu da maalesef yalniz kalmayayim, arkam toplanip yemegim yapilsin, bir de calisan kadin alayim da daha da refah icinde yasayayim tarzi dusuncelerle evlilik yapiyor erkekler.
Hayatini, sagligini psikolojisini en cok kadinlar kaybediyor evlilikte. Ha derseniz ki ben vurdumduymazin tekiyim, pek aldırmam, uzulmem, takmam evlenin. Ama dedigim ozelliklere sahipseniz, hassas yapiniz varsa evlilik kadina her anlamda zulum oluyor. Hani babaniza dahi kırılıyorsaniz, babaniz dahi sizi kiriyorsa, incitiyorsa elin oglu cokta acimaz. Icinizdeki yangini, kirginligi gormuyorlar bile.
Gunumuz bosanmanin artmasi ve dogurganligin dusmesi bosuna degil. Kadinlar yoruldu, yıprandı, artik tasiyamiyorlar.
31 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorum. Haklısın.
En İyi Cevaplar
Ekonomik özgürlüğünü eline alman şahane bir şey tebrik ederim yasitin bir erkek bulup sorumluluk sahibi birine denk gelme ihtimalin düşük bu nedenle 3-4 belki biraz daha büyük birisiyle denk gelmen senin zihinsel olgunluğun açısından da daha yararlı olabilir. Zaten ev geçindirme sorumluluğunu bilen birinin evliliğe hazır olmama durumu olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunun cevabını en iyi için bilir ben evlenip yuva kurup bir eşle hayatımı devamettirmek istiyr muyum diye ona sor cevabi net alırsın. Hakkında hayırlısı
02 Yorumla
Soran1 yılEvet aramızda 5 buçuk yaş var o hayatta benden bir tık daha önde. O yüzden oluru var gibime geliyor yoksa ben de vaktimi harcamazdım sanırım. İyi dilekleriniz için teşekkğr ederim
1 yılÖncelikle hayır tabii ki erken falan değil, hatta baya takdir edilesi bir şey yapmışsın... Herkesin hayatı farklı ilerliyo, sen sadece yaşıtlarına göre biraz daha hızlı yol almışsın o kadar. İdeal yaş falan yok, insan hazır hissettiği zaman evlenir. 30’unda bile hazır olmayan var. Sen kendini ne zaman mutlu ve huzurlu hissedersen işte o zaman senin için doğru zamandır. Sakın kendini erken hissedip sorgulama.🪻
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkğr ederim🥰
- 1 yıl
Rica ederim canım 😊
Hayata bu kadar erken hazır olduğun için tebrik ederim. Bence kendine güzel zaman açmış ve rahatlatmışsın. Evlilik için erken değil bence sıra ona gelmiş ama sırf olsun diye acelenin de bir manası yok.
015 Yorumla
Soran1 yılKadınsal bi rahatsızlığım var genetik ve ben bu konuda kendimi çok baskı altında hissediyorum. Çocuksuz bi evlilik yarım kalmış lanse ediliyor toplumda. Ve ben de annelik duygusunu tatmadan ölmek istemem doğrusu. Her şey tamamsa daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum ama bu evlilik kararımı baskı etkilesin istemiyorum kafam karışık
- 1 yıl
Umarım iyi yönde ilerler her şey. Evlilik fikrini kafandan geçirdiğine göre bir adayın var diye düşünüyorum. Eğer karşı tarafta hazırsa beklemek için bir sebep görünmüyor. Çocuk konusundaki sorun ne bilmiyorum ama her problem bir şekilde aşılır diye düşünüyorum. Toplumun yargılarından çok birlikte olacağın insanınki önemli.
Soran1 yılKendisi abarttığımı düşünüyor ve bu konunun ciddiyetini kavramayı reddediyor. Benimle ciddi bi gelecek düşündüğünü biliyprum ama pek acelesi yok diyebiliriz
Soran1 yılHer şey için çok geç olduğunda ve o ciddiyeti fark ettiğinde gidip bi başkasıyla ebeveyn olabilecek ama ben hayatımın sonuna kadar olamayacağım. Elbette ucunda ölüm yok ama biraz kendi üzerinizden empati kurarak yaklaşırsanız eminim ne kadar eksik hissettirdiğini anlayacaksınızdır
- 1 yıl
Yani bu süreç uzarsa sizi terk etmesinden mi korkuyorsunuz? Bu durum için empati kurmak bile tabi ki çok rahatsız edici. Yerinizde olmak istemezdim ama yaşanacak uzun bir yaşam var, kendinizi bu kadar strese sokarak huzuru bulmaktan daha da uzaklaşırsınız bence. Gerçekten size bağlı bir insansa zaten erken veya biraz daha geç evlenmeniz çok fark yaratmaz diye düşünüyorum. O iş bozulacaksa evlendikten sonra da bozulur.
Soran1 yılKısaca henüz yaşımız bunun eksikliğini hissedecek kadar büyük olmadığı için bunu bi eksiklik olarak görmüyor. Ama yarın benim artık yumurtalıklarım iflas ettiğinde önür bpyu tek oğlunun çocuğu olmayacağını bile bile ailesini karşısına alıpta evlenebilecek mi benimle sanmıyorum.
- 1 yıl
Eğer zamanla yarışılan bir durum varsa acele etmen normal o zaman. Zaten bu işlere karar verdikten sonra en az 1-2 yıl hazırlık süreci oluyor. Eğer ekonomik olarak hazırsanız beklemek çokta mantıklı değil gibi zaten. Engel olacak başka bir durum yoksa bu konuda ısrarcı olman anlaşılabilir bir durum.
Soran1 yılÇok teşekkürler dışarıdan bi gözün yorumu benim için çok kıymetliydi gece gece vakit ayırdınız
Soran1 yılBu arada alakasız bi soru olacak ama mimar mısınız?
Soran1 yılAhah hayır ondan değil. Ben de mimarım meslektaşız da ondan
Soran1 yılİsteğimi kabul ederseniz sevinirim tekrar teşekkürler görüşmek üzere iyi akşamlar
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok güzel şeyler başarmışsın, bu harika bir özgüven gösterisi!👏 Evlilik yaşı herkes için farklıdır. Olgunlaşmak, ekonomik özgürlük ya da hayatını toparlamak bile tek başına evlilik için yeterli olmayabiliyor bazen. Kendini gerçekten hazır hissediyor musun, duygusal olarak huzurlu musun, karşındaki kişiyle iyi bir yol arkadaşı olabileceğine inanıyor musun, bunlar asıl önemli olanlar.🦋 22 yaş erken gibi geliyor olabilir ama esas mesele senin iç huzurun ve isteğin. Acele etmeden, kendini hazır hissettiğinde adım atmak en güzeli.💛
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılne zaman hazırlarsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl20-25 arası... Sonra evlenseler de erkekler 20-25 yaşında evlenmiş bir kız kadar değer veremez. Çok istese sevse de veremez çünkü kadınlara 20-25 ken o yaşta erkeğin ihtiyacı vardı. 30 gelmiş adam bir kadını sadece seks için tutması mantıklı başka hiç bir sebep yok ortada mantıklı... Napıcak her şeyi kurmuş her şeyi kendi kurmuş zaten kapıyı açtığında kadınlar giricek durumda çoktan. Ne kalmış ki paylaşılıcak o yaşta.
05 Yorumla
Soran1 yılGerçekten kendim için değil ama erkekler için çok üzüldüm bu mesajı okuduğumda
Cevap sahibi1 yılNiye üzüldün?
Soran1 yılBir kadına bu kadar sığ bakabilme potansiyelinizden dolayı.
Cevap sahibi1 yılİnan bana benim bakış açım değil bu. Gençken çiçekten çiçeğe atlıyan kızlarımız var. Sence bu etik mi? Zıpla zıpla 20-30 arasında ki güzelliği çekiciliği kalmıyınca da bir koca buluyum bari baksın işte demek sığ değil mi?
Soran1 yılSana duyduğum bi üzüntü değil, sadece insanlığa olan ümidimi sarsıyor bunların bir yerlerde bazı insanların kafasında gerçekten karşılığı olduğunu bilmek
1 yılOha o kadar iş yaptın ve 22 misin bence evlilik yaşını düşünme bulabileceğin en mükemmel birini bulmadığın sürece evlenme hem tip olarak hem meslek olarak karakter içinde
19 Yorumla- 1 yıl
Gayet mantıklı konusuyom yaşımın suçu ne hem banane senin bel altı sevdandan
Soran1 yıl@Wı1odkx23 herkes kendi fikrini söyleyebilir
- 1 yıl
@PERIII144 🫠🥰
Gizli Üye(30-35)1 yılHazır hissediyorsan erken değil vaktidir bence, evliliğe...
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTanışmak isterdim kendi ayakları üzerinde duran bayanlara sempatim var
Soran1 yılTeşekkür ederim ama bahsettiğim evlilik konusunu düşündüğüm bir uzun ilişkim var. Umarım sende gönlüne göre bulursun
Cevap sahibi1 yılİnşallah hayırlısı ile Rabbim tamamına erdirir
Cevap sahibi1 yılAmin teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayatına birisi girer birkaç sene tanıma, sevgililik vs olur sonra da evlilik olabilir bu şekilde bir hayat planı daha sağlıklı olur gibi yani yaşın 22 ise şu an 25 gibi evlenebilirsin.
07 Yorumla
Soran1 yılHayatımda biri var zaten uzun suredir ama benim vaktim kalmadı. Anne olma şansım her geçen gün azalıyor ve her şey tamamsa daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum
- 1 yıl
Öyleyse karşındaki kişiyle bunu konuşman gerek yani senin hemen evlenmen, vakit kaybetmemen gerek ama bakalım karşı taraf için bu uygun mu
Soran1 yılCiddi düşünüyor ama acele ettiğimi düşünüyor durumun ciddiyetinin farkında değil
- 1 yıl
Ya ne durum ciddiyeti bu kafa ile. kariyer falan yapabildiğini sanmıyorum aile evinde senaryo kuran bı ergensin kariyer yapan kadınlar 30 a geliyor evliliği bu kadar dert etmiyor. ki evlilik diye delirenler genelde düşük zekalı oluyor hiç zeki birinin 22 yaşında evlendiğini görmedim sankj 35 yaşında da durumun ciddiyetinin farkidna değil sevgilim diyorsun önünde nerden baksan 15 sene var doğum yapmak için 8 çocuk mu istiyorsun bu ne acele
- 1 yıl
@Tükendimçok2 Yok, arkadaşın sağlık sorunu varmış o yüzden vakit az diyor. Normalde haklısın ama ortada sağlıksal bir sıkıntı var gibi duruyor
- 1 yıl
He anladim o zaman kusura bakmasın
- 1 yıl
@Tükendimçok2 Yoksa bende seninle aynı fikirde olurdum ama bazen özel durumlar da olabiliyor.
Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı. Hayatında biri varsa ciddiyetini söyle 22 yaş erkek değil ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılgenç yaşta anne olmak sağlıklı çocuk çıkarmanı sağlar
10 Yorumla Bence bir kaç yıl daha geçmeli ama sen bilirsin biraz da yaşam tarzına bağlı
10 YorumlaNe ulan bu evlilik merakı, yangından mal kaçırır gibi bir an önce evlenme derdine düşmek ne tür bir düşük zeka ürünü kimliksiz üye
17 Yorumla- 1 yıl
Aynen düşük zekalı kadınlar erkenden evleniyor büyük ihtimalle evde oturup senaryo kuran bir ergen bir de şey yazmış sevgilim ciddiyetin farkında değil doğum yapma şansım azalıyor sanki 8 çocuk doğuracak 😆😆😆 nereden baksan 38 40 yaşına kadar doğum yapar futbol takımı kurmak istiyor sanırım. Dr kadınlar 30 a geliyor bu kadar dert etmiyor evlilik isini
- 1 yıl
Ya kızın hastalığı varmış ama günahını aldık az üzüldüm. Ama o kadar evliliğe düşkün kız var ki bu kızı da onlardan biri zannettim
Soran1 yılUmarım başına gelmez de beni anlamazsın bir gün
- 1 yıl
Pcos falan mı kanka
- 1 yıl
Ya dur öyle deme oluştur 😃 belki menapoza falan girecektir unide bı arkadaşım vardı kız regl olmuyordu sürekli bitkisel ilaç kullanıyordu 3 4 ayda bir kez regl oluyorru
Gizli Üye(30-35)1 yılBacım bu ne acele?
Kendinden en az 10 yaş büyük birini bul aksi takdirde yaşıtların kesinlikle senin olgunluğuna yetişemez. 30 yaş altı erkekler (hatta 35 yaş altı) yeyip içip mala vurup gezme derdinde.
Evlilik en son düşüncemiz.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet zaten mizacımda olgun benden 5 buçuk yaş büyük erkek arladaşım
Cevap sahibi1 yılSen genede çok acele etme 👍
Özellikle maddi olarak sıkıntı varsa mümkün olduğunca ertele..
Soran1 yılYani henüz birikimimiz yok ama borcumuz da yok. O benden biraz büyük onun arabası var küçük bir tanr. Ama şimdi evleneceğiz desek zaten sürec 1 yıl ya hani anca sonraki yaza. O zamana da ailelerimizle kalıypruz kira ödemiyoruz biriktirilir sanki ya
Cevap sahibi1 yılHer şey yolundaysa tabiki evlen ama öyle çokta matah bir şey değil evlilik 👍 hele çocuk sahibi olmak ekstra sorumluluk demek.
1 yılKimse için belli yaş yoktur buna ruhen ve bedenen kendini hazır hissettiğini anlarsın o sebeple geç olsun güç olmasın birde mahcup mağdur etmeyecek kimse olsun gerisi boş ve gereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl27 de evlwndim oda sevdiğimi bekledim diye lise aşkımı ama bana kalsa en ideali 21 dwn sonea eğer aklı başında isen hem erkek hem kadın için
40 Yorumla
1 yılEn geç, çocuk düşünülüyorsa 30 34 olabilir. Çocuk düşünmüyorsan istediğin zaman Evlen zaten :)
00 Yorumla
1 yılBence hazırsan erken değil. Zaten birisini tanısan 1 sene geçer evlilik derkende 1 seneye yakın geçer yaş olur 23 24
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKendini hazır hissediyorsan erken evlenmek dshs iyi 25 yaşımda evlendim keşke daha erken evlenseydin diyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğru olduğunu hissettiğiniz adamı bulursanız hiç gözünün yaşına bakmayın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yıl23-29 gerçi bu sadece kızlar için değil, erkekler için de öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlen ama az flort falan ettinmi. Erkeklerle sohbet nasil edilir falan , karsi cinsi azcik tanimadan evlenme karari alma.
02 Yorumla
Soran1 yılUzun ilişkim var
Cevap sahibi1 yılTamam o zmn evlen bence. Kac senelik iliski.
Yani libido yüksekse dir k evlen yok değilse mantigini kullanarak git daha erken
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Nereden ediniyirsunuz bu izlenimler, şu an ortalama evlilik yaşı 30 32.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl25/28 yaş kadın için uygun yaştır. Her anlamda düşünerek söyledim bunu.
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin için daha erken bi 3 sene daha bekle bence ya da en kötü 24 ama daha aşağısı değil.
Cevap sahibi1 yılBu arada bir yorumuna denk geldim vaktim kalmadı anne olmak istiyorum demişsin? Nasıl vaktin kalmıyor? Ağır bir hastalığın mı var? Yaşın daha küçük nasıl vaktin kalmamış? Umarım yaştan dolayı demiyorsundur. Kaç yaşında evlenecektin 18 mi? Ben 28 sayılırım şuanda. Geçen yıl evlendim 13 yıldır tanıdığım çocukluk aşkımla ve yeni hamileyim aralıkta çocuğum doğacak. 2 3 çocuk istiyorum benim için bile geç değil senin için nasıl geç oluyor acaba? 3 çocuk olursa 34e kadar yapmayı planlıyorum gerisi her anlamda sıkıntılı. Ve ben bir sürü hastalığım varken 9. ayımda hamile kalabildim bir mucize oldu yani. Daha yolun çok başındasın. Bende senin yaşlarındayken yaşım gelmiş diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. Çok yanlış düşünüyorsun.
Soran1 yılRahatsızlığım var. Yumurtalıklarımla ilgili sorun yaşıyorum. Her geçen ay hamile kalabilme olasılığım biraz daha düşüyor. Ve eğer hamile kalabilsem bile sağlıklı bi hamilelik geçirme ihtimalim düşüyor.
Cevap sahibi1 yılPeki sana bunları kim dedi? Ve pcos mu? Tam olarak nedir rahatsızlığın?
Soran1 yılDoktor dedi kim diyebilir hanfendi
Cevap sahibi1 yılOnu anladım da doktor senin kadar iç karartıcı hiçbir zaman konuşmaz? Kanser de bile bu kadar ağır konuşmuyorlar kesin olarak. Polikist over sendromun var galiba anladığım kadarıyla dersen eğer sana bir şeyler diyeceğim.
Gizli Üye(30-35)1 yılevlilik benim elimde olsaydı 22 23 yaşlarında evlenir 25 bitmeden ilk çocuğumu yapardım. ama nasip.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkendini psikolojik olarak tatmin etmek için çok özgüvensiz bir yol seçmişsin
01 Yorumla
Soran1 yılOky bay piskolog.
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok erken ama çap yapan bir kıza göre yaş 22 inancıdırı gelmedi.
01 Yorumla
Soran1 yılÇap eş zamanlı okumak demek yani extra bi sürsç değil biraz araştıralım sallamadan önce lütfen
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır değil gelmis yaşın . ben ince belli zarif tatlı dilli kadınlara bayilirim.
02 Yorumla
Soran1 yılAradığın incd belli ise emin ol o ben değilim kardeşim 😄😄
Cevap sahibi1 yılşansım yok
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zaman hazır hissediyorsa o zaman. Yaşı yok bu işin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılerkeklerin tek derdi üremek... duk. larımın
Gizli Üye(30-35)1 yıl18 ila 99 yaş arası
12 Yorumla
Soran1 yılÇok spesifik oldu
Cevap sahibi1 yıl18 yaş üstü den sonra yaş farkı yok
1 yılHazır olduğunda evlen
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılNe zaman birisini sevip aşık oldun o zaman evlen
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılBence 25 ve sonrası. 🦋
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini hazır ettiğin vakit olabilir
Kendine uygun birini bulabildinmii
04 Yorumla
Soran1 yılEvet buldum ama onun pek acelesi yok evlilik kpnusunda, benimse vaktim bitti
Cevap sahibi1 yılNeden bitti
Soran1 yılRahatsızlığım var ve her geçen ay hamilelik ihtimalim azalarak bitiyor
Cevap sahibi1 yılNedir rahatsızlıgınız
1 yılNe zaman istiyorsan o zaman evlenirsin yaş sınırı yok yollu olma yeter
00 Yorumlabence evlilik yaşı en erken 25 en geç 30 dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHazır edilen yaş herkezde aynı olmuyor
10 Yorumla
1 yılEkonomik özgürlüğünü aldıktan sonraki yaş
00 Yorumla
1 yıl25-27 arası ideal
00 Yorumla
1 yılHer yaş idealdir , belirli bir yaşı yoktur.
00 Yorumla99 (:
00 Yorumla
1 yılHayır tam zamanı erken evlenmek daha iyi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaşına kadar bekar yaşayabilin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılEvlenme onzaman boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesleğiniz ne
02 Yorumla
Soran1 yılMimarlık
Cevap sahibi1 yılHayalimdeki meslekti tebrik ediyorum sizi 🎀
Gizli Üye(30-35)1 yılAday var mı? Tam zamani
02 Yorumla
Soran1 yılVar ama o ne kadar evlenmek istitor emin değilim. Ama benim vaktim yok
Cevap sahibi1 yılÇok merak ediyorum seni.. ilişki yaşıyormusunuz
1 yıl25-30 arasi
10 Yorumla27 yaş
10 Yorumla20-25 arası
10 Yorumla
1 yılYok. Evlilik olur şey değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkem evet
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yıl30-35 arası
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl28-32 arası ideal bence
00 Yorumla72 73
03 Yorumla
Soran1 yılAnca demi
1 yılErken evlenmek pişmanlıktır
02 Yorumla
Soran1 yılBen de ondan korkuyorum
- 1 yıl
Bende evliydim boşandım 3 yıl önce
22 de 2 uni
02 Yorumla
Soran1 yılEvet hatta 3. Ye de başlamayı düşünüyorum açıktan okuyacağım onuda😄😄
1 yıl20-25 bence
00 Yorumla
1 yıl25-26 olabilir
00 Yorumla
1 yıl25te evlen bul 24te
00 Yorumla
1 yılBence erken
00 YorumlaKendini hazır hisetigi yas
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılevlen sen
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yıl25 falan
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği