Ev temizliği yapıyordum, kapıyı çaldı, beni niye uyandırıyorsun abicim diyor... Kendilerinden de dün akşam 23:00'e kadar ev işleri ve TV sesi geliyordu.. Neyse sonra ev sahibine şikayet etmekle tehdit ederek gitti. Sen varsın diye millet ev temizliği yapmayacak mı değil mi? Saat 10 dedim, banane diyor, sen öyle dersen ben de banane derim o zaman dedim. Temizlik yaptığım bu saat çok mu erken? Normal bir saat değil mi sizce de? TV, müzik vs de açmadım ayrıca..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen yanlış konuşmuşsun elini beline koysaydım deseydün ki lan sen bütün gece ses yapıyorsun ben sana birley diyormuyum lan kuzum evladı deseydin.
Birdaha sabah 9 da kapıma gelirsen senin o saçlarını yolarım deseydin
Değil, sabah 7 için tamam
Aynen sanki sabah 7 Allah Allah ya...
Kendilerinden de dün akşam 23:00'e kadar ev işleri ve TV sesi geliyordu.
- Saat 00:00'a kadar ses gelebilir.
Pazar günü, genellikle insanların tek dinlenme gününde sabahın köründe süpürge açmak etik bir davranış değil. Haklı.
Saat 00:00'a kadar ses gelmesi etik yani 😂
Dün Akşam ( Cumartesi ) Saat 23'e kadar gürültü yapılıyor. Ertesi gün ( Pazar )
Gayet normal bir durum yani.
Normal bir durum falan değil.
Saat Sınırlamaları
Tadilat, tamirat gibi gürültülü işler genellikle sabah 09:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında yapılmalıdır. Müzik gibi ses kaynakları, gece 22:00'den sonra kısılmalı veya tamamen kapatılmalıdır. Pazar ve resmi tatil günlerinde de gürültülü işler mümkünse yapılmamalıdır yazılmış bu yazıyı kopyaladığım yerde. Ancak onlar da tak tak gürültü yapmışlardı, sonra kapıya geliyor. Belli ki kendisi de uyanık gelip benim kapıyı çalması normal değil.
Tamam işte, bu paylaştığın yazıya göre % hesabı yaparsak sen daha kusurlu çıkıyorsun.
Kim daha kusurlu olayı değil ki bu? Trafik kazası değil bu 🤣 Onlardan da tak tak sesler geliyordu diyorum ve şu anda da gürültüler geliyor. Kurallar herkes için geçerli olmalı.
Kapıya bu sebepten ötürü Polis gelince, bunlara bakıyorlar.
Madem bugün Pazar ve onlardan da Tadilat sesi geliyorsa, kapılarına dayanabilirsin. Hakkın.
Ben öyle kapıya dayanmayı hoş bulmuyorum. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi kimseye yapmam.. ben onların yerinde olsam ben gece rahatsızlık verdim mi diye sorarım.. vermediğim halde benden gürültü gidiyorsa çağırsin ev sahibini konuşalım... Cagiramaz çünkü gürültü yapan kendisi. Ayrıca bu ülkede polisler gürültü için bir şey yapmıyor. Bir işletmeden gürültü geliyorsa zabıta geliyor ceza yazıyor. Ama ben bir kere eski yaşadığım yerde karşı binada bahçede gece 4 gibi bağır bağır konuşan insanlar vardı, müstakildi o ev. Polis çağırmıştım gelip susturmuslardi.
Pazar sabahı da biraz gereksiz olmuş o saatte.. Belki adamın tek tatil günüdür ve doya doya uyumanın hayalini kurmuştur bütün hafta boyunca.. Yanlış anlama tarafgirlik yapmıyorum, farklı bir pencereden bakmaya çalışıyorum..
Yok yanlış anlamadım da onlardan da bütün hafta her gün akşam geç saatlerde ses geliyor..
Sen dedin mi peki sizden de akşam geç saatlerde ses geliyor, ben de rahatsız oluyorum diye?
Daha önce söylemiştim
Tekrar vurgulayıp tartışmada eşit seviyeye gelebilirdin..
Tartışma olmasını istemedim zaten de. Bir de onu söylesem hee sen ondan mı yapıyorsun diyecekti. Ben normal temizliğimi yapıyorum.. hem de ben suçlayıcı konuşmayı beceremiyorum 😆
Daha önce denedim bana da akşam gürültü geliyor vs dedim sizden geliyor falan diye konuşmayı beceremiyorum. En üstten geliyor herhalde falan dedim. Ama hiç üstüne falan da alınmıyor ne bileyim kusura bakma falan da demiyor.. yüzsüz baya ben öyle yüzsüz olamıyorum
İşte yüzsüz olamayınca da tepene çıkıyorlar..
Ev sahibine söylesin canı istiyorsa, ev sahibi gelsin beraber konuşalım.. bu kadar basit. Soylicem soylicem diye tehdit etmesi normal mi? Söyleyemez çünkü kendisi de beni rahatsız ediyor zaten..
Doğru olan senin dediğin ama işte, insanlar çeşit çeşit..
Sen de siz de aynısını yapıyırsunuz de
Pazar günü için erken, bazılarının uyuyup dinlenebileceği tek gün pazar
Öyle ama soru detayını okudun mu
Adamın kapıya gelmesi enteresan sabah Sabah
Bence çok erken özellikle pazar gününe göre
Temizlik için öğlen 12 olmasını beklemelisiniz insanlar uyuyor.
Geceleyin de onlar beni rahatsız ediyor. Onlar bana saygı duymazsa ben neden onlara saygı duyayım?
kısasa kısas
Biraz bencil bence bu adam.. ben ilk taşındığımda en üst kat boştu, 3 daire var binada zaten. en altta ben varım.. en üste kimse taşınmaz inşallah falan diyordu.. böyle demesi bencilliğini göstermişti. Şimdiki davranışları da belli ediyor. Kendilerinden daha önce hem ev sahibinin hem benim uyarmama rağmen, 21:00-23:00 arası temizlik TV sesi falan geliyor. Onlar daha orta yolu bulma odaklı olsalardı ben de orta yolu bulurdum, temizliği biraz daha geç saatte yapardım.. onlar saygılı olmazsa ben de saygılı olamam, öyle değil mi sence de?
saygıyı hak edene verecen
Ayrıca kendilerinden de ben temizliğe başladım bir 10 dk sonra tak tak sesler falan geldi. Demek ki o da evde bir iş yapıyor ve uyanık. Gelip 9:30'da beni germesi tamamen ayıp bence..
kendi edepsizliği boşverin
Pazar günü 9-10 temizlik için erken bir saat.
Gayet normal bir saat bence
Senin için olabilir ama pazar günü normal değil.
Gayet normal
Ok 😅😅
Pazar günü temizlik yapilmaz
Yani gayet normal saat
Değil bence
Hiç normal değil gelmesi
İyi yapmıssın
Adam kaşınıyor