Kendisi kız intihar etmiş üzüldük toprağı bol olsun da; kız bir akademisyenle evli bir akademisyen ilişki yaşadığı için bunalima girdiği için intihar etti söyleniyor ve eğer doğruysa abi ne oluyor biz nereye gidiyoruz hani kızın giyimine baksan şekline baksan çok başka bir şey dersin ama özentileri oldu başka bir şeylere heves ettiği de ortada aile baskısı mıdır başka bir şey midir sizin bu olayın gerçekliğini düşündüğünde dindar radikal kesimlerin çocukların üniversiteye gönderme hususunda daha da sakinleşceğini vs düşününce abi ne oluyoruz be kimsenin ne yaptığı beni gram ilgilendirmez sorgulamak haddim değil ama ya evli birileriyle böyle genç kızların birlikte olması bunlara ilgi duymaları ve sürekli bunların gündeme gelmesi gencecik bir kızın böyle bir şey için kendine zarar vermesi öldürmesi toplumun yeniden düzeltilmeye yönlendirilmeye bir değişime bir toplanmaya bir sivil kirlenmeye ihtiyacı olduğunu göstermiyo mu biz nereye gidiyoruz ne oluyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne kadar da güzel tatlı bir kıza benziyor ama sen erkekleri tamamen masum görüyorsun anladığım kadarıyla peki o evli akademisyenin bunla ne işi var kız henüz 20 yaşında ve sevgisiz büyümüş deniyor yazık değil mi birinin duygularıyla oynayıp yarı yolda bırakmak sen kız değilsin anlamazsın ama sevgisiz büyüten bir kız sevgiyi nerde görse oraya bağlanır evli bekar fark etmez Allah bunun gibi erkeklerin belasını versin tez zamanda gebersin inşallah
Bak ben bu kızın babasına özellikle kızıyorum böyle babalar olmaz olsun böyle babaların kız çocuğu olmasın diyorum şu yeryüzünde bir kız çocuğunun gülüşüne güneşi değişmem diyorum ama bu kadar akıllı güzel gülen bir kızım böyle beş para etmez bir herifin peşinden koşmasına üzülüyorum bu akılsızlık yaptığına üzülüyorum ben ya o adi herifi zaten bir kenara bırakıyorum Değiştirecek laf söyleyecek değere bile sahip değil diyorum
Olmuyor işte dediğin gibi olmuyor bu yollardan bende geçtim en ufak bi sevgi görünce kapılıyoruz biz erkekler kadar duygusal olarak güçlü değiliz bağlanıyoruz ister istemez ve unutamıyoruz elimizde olan bi şey değil ama kimse için ben intihar etmem kızın tek hatası o olmuş
Katılmıyorum gerçek sevgiyi gördüğünüz zamansına kaçıyorsunuz yüzünüze gülen sizinle oynayan seviyormuş gibi yapan kişilere daha çok bağlamıyorsunuz bence
Bizim gibi sevgiye muhtaç kızları kimse gerçekten sevmez bak yine hayatımızı bilmeden yargılıyorsunuz her ne kadar iyi olursak olalım ya da güzel olalım birine ihtiyaç duyan bir kızı asla hiçbir erkek sevmez eninde sonunda aldatmaya mahkumuz
İşte bilmeden değil bildiğim bir şey yaşadığın bir şey var ki ben ona istinaden söylüyorum sen sadece kendi tarafından bakıyorsun sen hiçbir şey bilmiyorsun hiçbir şey görmedin diyorsun her şeyi ben biliyorum ben bir kızım ve ona göre konuşuyorum diyorsun sen duygularının içinde benimsemişsin kendini kapatmış bir kutunun içerisine sıkıştırmışsın ve Birisine söz veren gerçekten erkek olan düzgün yetişmiş bir kişi birisinin yanındaysa onu aldatmaz kandırmaz
Sosyal medyanın yalanlarına inanmayın
Umarım yalandır
Toplum bozulduğu