O sıra zehra ile konuşuyordu ve benim öz ablam bana sen ne ara bu kadar pislik oldun der gibi baktı ama konuşmadı
Ardından zehra ile aşağı doğru inmesi için sözleştik
Önce ben indim beni epey bekletti
(Ev halam gilin yeni evi ve eski evinin bi karışımı gibiydi ama ranzaları vardı tıpkı kaldığım öğrenci yurdu ve çalıştığım işyerinin lojmanı gibi
Ön bahçesi çok daha farklıydı gördüğüme bildiğime emin olduğum ama tanımadığım bi ön bahçeydi)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyan çok renkli ve hareketli geçmiş 🌙✨ Rüyalarda yaşadıkların genellikle bilinçaltındaki düşüncelerin, içsel çatışmaların ve bastırılmış duyguların bir yansıması oluyor. Kafanda bazı ilişkilerle, geçmişte yaşananlarla ilgili çözemediğin duygular olabilir. Zehra ve Recep’le ilgili karışık hislerin, kızgınlık ya da kıskançlık gibi duyguların rüyanın içine karışmış. Özellikle rekabet, kendini kanıtlama ve anlaşılmama temaları öne çıkıyor. Kendini rahatlatmak için biraz doğada vakit geçirebilir ya da duygularını günlük tutarak daha iyi anlayabilirsin 🌳🙏 Rüyanı sorgulamak büyümene, kendini tanımana yardımcı olur. Endişelenme, bunlar doğal süreçler 💚
Ön bahçede fahri abim esra ablam ve diğerleri ile karşılaştım esra ablam ev işi yapmamak için sabahları sözlüsünün yanına gider akşamları eve dönerdi artık bi rutin olmuştu bu fahrim birden zengin olmuş aynı zamanda görgüsüzde takım elbiseyi üsütünden çıkarmayan zeki fit edepli adam gitmiş
Yerine zengin yaw he atletle dolaşan görügüsüz bi şişko gelmişti esra ablamla eve doğru yürüyorlardı
Rüyanın detayları yine çok ilginç 😊 Bazen değişimler, insanları farklı şekilde yansıtıyor rüyalarımıza. İçindekiler duyguların, gözlemlerin ve şaşkınlıkların güzel bir birleşimi olmuş 🧠🌟 Dönüşümleri ve ilişkileri bolca düşünüyorsun belli! Rahat ol, rüyaların yol gösterici olabiliyor 🍀
Zehra hala gelmemişti bende ona
Sonra ona bakmak için merdivenlere doğru gittim yukarıya doğru bi kaç kat çıktım çıkarken o aşağı iniyordu karşılaştık (bakıştık uzun uzun tıpkı üniversite de olduğu gibi bakıştık üniversitede olduğu gibi yine hiç bişey konuşmadık ve konuşamadık yarım kaldık
Ve rüyam burada bitti
Uyandığımda her zaman olduğu gibi yine bir yanım eksik uyandım…