Bir rüya gördüm…?

Her gün saat gece 2-4 civarı yatmama rağmen 9 da uyku bastırdı ve uyudum
Rüyamda bi işte çalışıyordum (burada hayal mayal hatırladığım bazı şeyler var ameliyat vs. Gibi hemde bi araba galerisi ve tamir atölyesi benzeri biryerde erkek kardeşimde ordaydı ama pek hatırlamıyorum o yüzden net hatırladığım kısma geçiyorum direkt)
orada yabancı bir adam (tahminimce dmax te başlayan 2. el krallarındaki başrol yaşlı adam)
Karısı ile birlikte onlar la ingilizce bi sohbet ettik ardından beni ıssız bir vadide bıraktı kimsenin olmayacağı türden bir yer yolda üç arkadaş şakalaşırken bu kavgaya dönüşmüş 2 si ölmüş 3. kaçmış (olayı görmedim ama biliyorum nede olsa rüyalarımın mimarı benim)
orada genç ve sivil biri vardı dedektif polis veya halktan birisi emin değilim olayı sordum tıpkı söylediğim gibi 2si ölmüş biri kaçmış yerden kanıtları toplayan polis memurlarıda ordaydı
(Sanki her şeyi biliyordum ama bilmemiş gibi yapıyordum you dizisindeki joe gibi)
Ardından üniversiteden bölüm arkadaşlarım geldi (vadide ne geziyorlar bilmiyorum sanki lisedeyiz ve köyde okuyoruz buda başka ilginç bi durum)
Ardından TCDD ye ait ve bizi üniversite istasyonun yakınında nir kafeye kadar bırakacak ardından bizim gideceğimiz yere gitmeyen ama aktarma yapabileceğimiz bir durağa gitmek üzere yola çıktık
Tren son derece lükstü hiç bir toplu taşımanın olamayacağı kadar hemde içersi sanki uzay mekiği gibiydi
Zehra ile trene bindik trende bazı sohbetler oldu bundan (4-5 gün önce recep ile gerçek hayatta bi mevzu konuşmuştuk recebe dedimki zehra beden benden nefret ediyor oda bende bilmiyorum dedi ben ondan hoşlanıyorum oda dönemin başında benden hoşlanıyor gibiydi emin değilim ama benden nefret ediyor şuanda
Oda sorayım dedi hayır dedim 10-15 gün sonra ben onay verirsem sorarsın dedim oda tamam dedi bunlar gerçek hayatta yaşamdı ama rüyamda sanki gerçekte yaşanmış gibiydi gerçek ise sanki rüyamla birleşmiş gibi)
Recep bütün olanları anlatmış zehra bazı imalar yapıyor ben tatlım demek ha?
Gibisinden o an recebin bişeyler söylediğini anladım ama herşeyi yanlış yahut çarpıtarak anlattığına emindim (nede olsa dönemin başında zehra sebepsiz yere benden nefret ederken recep onun yanındaydı ve o da zehradan hoşlanıyordu ve tahminime göre o dönemde bişeyler söylemişti) bana seninle daha sonra görüşeceğiz diyordu zehra bende o sıra ordaki yiceklerin içindekileri okuyordum aburcuburlar dahi inanılmaz sağlıklı ve sade içerikteydi zehra beni izliyordu sanki intikam alıcak gibi hırsla bana bakıyordu (seni öldüreceğim der gibiydi gözleri) sonra neresi olduğunu bilmediğim lüks bi restoran&ev tarzı bir yerde durduk kim olduğunu bilmediğim bi çocuk üstten bi dil ile benimle konuştu zehra benim aşkım ona bişey olursa seni öldürürüm diyordu bana bende ona hayır sen onun hiç bir şeyisin dedim biraz tartıl kavga ettik onu dövdüm sonrasında biraz takıldık o düşman gibi olduğumuz oğlanla evine gittik camdan düşecekken onu kurtardım
Bana teşekkürler etti bana minnettar oldu ama ben onu çoktan rakip olarak gördüm ve aşağıya ittim “ÖLDÜ”
Sonra zehranın yanında gittim konuştuk sanki bana hakkımda neler konuşmuşsun pislik herif demedi ama benzer ithamlarda bulundu
BUM
(Zaman ve mekan değişti, bütün yan karekterlerde öyle. zehra ve ben hariç)
DEVAMI GÜNCELLEME KISMINDA VEYA YAPAY ZEKA YORUMUNUN ALTINDA OLACAK
Güncellemeler
1 yıl
Ardından Zehra ile bi apartman dairesinin üst katında idik seda ablamda ordaydı daha önce gördüğümden emin olduğum bi çakmağı vardı ve taşı kaybolmuştu (ben yanlışlıkla kırmıştım ve almıştım taşını ama bu gerçekte mi rüyadamı oldu bilmiyorum ) bana ne olduğunu sordu bilmediğimi söyledim
O sıra zehra ile konuşuyordu ve benim öz ablam bana sen ne ara bu kadar pislik oldun der gibi baktı ama konuşmadı
Ardından zehra ile aşağı doğru inmesi için sözleştik
Güncellemeler
1 yıl
Önümüzdeki bir saat içersinde ona bişey olursa sorumlusunun ben olduğuma dair bi sözleşme imzaladım ve ses kaydı yaptım
Önce ben indim beni epey bekletti
(Ev halam gilin yeni evi ve eski evinin bi karışımı gibiydi ama ranzaları vardı tıpkı kaldığım öğrenci yurdu ve çalıştığım işyerinin lojmanı gibi
Ön bahçesi çok daha farklıydı gördüğüme bildiğime emin olduğum ama tanımadığım bi ön bahçeydi)
Bir rüya gördüm…?