Kendi değerimi düşüruyorum?

Sadık, nazik, güler yüzlü, hanın hanımcik, iyi niyetli, kibar, komik, tatlı, ince düsünceli ve dürüst biriyim. Muhafazakar ailede büyüdüm ve tek kötü özelliğim balık etli olmam. Yoksa abdestimde namazımda biriyim ve pek dısarda gezmem ama aile ziyaretlerine giderim ve yardım ederim. Eskiden maddi sıkıntılarımız vardı yokluk gördüm az çok simdi durumumuz normal ama hep bi ezik fakir ruh halindeyim. Bir şey almak istemem kendime. Mesela ablamlar yeğenlerime sürekli hediye alıp duruyorlar ama ben kendime o paraya bi uygun basit krem bilene almam. Hayatımda sevdiğim biri var ama o bilene her konuda yardım etmeme ve ailesi beni bilmesine rağmen hak ettigim değeri göstermiyor. Her kavgada kendini yüceltiyor ve beni ezikliyor. Ben altın, büyük düğün, balay, gelinlik, bohca, kına falan istemiyorum sadece sade bi nikah. O masraf edeceğimiz şeylerle de evi düzenleyelim istiyorum. En uygun şekilde evlenelim sorunsuz aile kavgasız uzun sürmeden istiyorum ama öyle bi noktaya geldik ki kavga ediyoruz ve haklı olmama rağmen sonunda ben özür diliyorum. Çirkin biri değilim sevgilimde cok yakısıklı biri değil. Ayrıca bu tek sevgilimle değil ailede de aynı. Dediğim gibi ziayaretlere falan gidiyorym ama genelde büyük yemekler bizde oluyor ve sonunda kimse arkasına bakıp kendi çöpünu kaldırmıyor herkes cocuğunu bahane ediyor ve hemen apar topar kalkıyor oyuncaklar da oldugu gibi kalıyor. Ben gittiğimde onlara cay doldururum herkese ve servis te yardım ederim hep. Akşam da bulaşıkları toplayıp makineye yerleştiriyorum yazık cocuklar var hem bizi davet etmiş diyorum ve hatta uzun oturursak makineyi bilene yalnız boşaltıyorum. Bu her gittiğim evde öyle. Yinede kimse değerimi bilmiyor hatta yapmadığımda tuhaf davranıyorlar bana. Geçen gittim kalkmadım. Dayımın cayı bitmiş ve elime veriyor gelinin evindeyiz ve yinede benim elime uzattı boş bardağı mecbur kalktım. Geçen kuzenimin dügününde uzaktan gelmeme ve aç olmama rağmen gelin ve damat yemek yemedi diye yerimden kaldırırdım. Eve aç gittim yemekler kalmadı diye. Hep bi ezikleme içindeyim ve bıktım artık bu durumdan. Ne yapmaliyım?

Kendi değerimi düşüruyorum?