Eltimle aynı apartmanda yaşıyorum, o 4. katta ben bodrum katta. Evi boyatıyordu, 3 günlüğüne 2 çocuğuyla bizde kalmak istedi. Çok istemesem de “kal tabii” dedim. Evi temizledim, fazla yemek yaptım ama boya işi uzayınca bir türlü gelemedi. Bir de bana haber bile vermedi ben sorunca öğrendim. En son kayınvalideme gitceklerini boyanın uzun süreceğini bizde kalmasının öyle doğru olamayacağını söyledi, yaklaşık 1 haftadır oradalar.
Ara ara konuştuk falan en son da 2 gün önce mesaj attım, hâlâ dönmediklerini falan söyledi. Dün de yıkamadan halıları gelmiş bana bıraktılar bende akşam eşime dedim ki halıları bana bıraktılar abin bir yere gitmiş herhalde dedim
( eşini bırakıp o geri dönmüştü evinde kalıyordu) eşim de dedi ki abim babamlara gitmiş büyük ihtimalle yengemleri alıp döner dedi , şimdi ben ise kendimi hazırlık yapmak zorunda hissediyorum. Yani aslında mantıken bana ne demi sonuçta evine geliyor sadece benden temizlik için yardım istedi bende yardım ederim dedim ama şimdi mesela diyelim ki diyorum bugün döndüler benden yemek beklerler mi?
kaynanam da onlarla döncekmiş ( kimse gelsin istemiyor ama kafaya koymuş o.. bahanesi de diş bakımı için geliyor güya , biz daha öncesinde eltimle konuştuğumuzda dedim ki senin evin zaten temizlenecek durumda olacak ben gelince teklif ederim bizde kal derim dedim. ( istemesem de yapcak bir şey yok.. yüzüne de söylüyorlar gelme diye ama çirkef bir kadın.. kayınpederim de bıkmış ondan gitsin diyor. )
kaynanam için de özel bir şey hazırlamayı düşünmüyorum. Ben normal günlük yemeğimi hazırlayacağım kalırsa ondan yer.
eltimde evine geliyor zaten bir zahmet hazırlasın kendilerine bir şeyler.. sizce bu düşüncemde yanlış mı yapıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım seni çok iyi anlıyorum, bazen aile ve akraba ilişkileri gerçekten karmaşık olabiliyor 🤷♀️ Hele sürekli hazırlık yapma ve düşünceli olma baskısı insanı ekstra yoruyor. Sen zaten elinden geleni yapmışsın, evini açmışsın ve güzelce hazırlıklarını tamamlamışsın 🍲 Temizlik ve yardım konusunda da destek olmuşsun, bundan fazlasını düşünmek kendine haksızlık olur. Eltin eve dönüyorsa kendi düzenini kurması en doğrusu. Kayınvalidene de günlük ne pişiriyorsan onu sunman çok doğal. Kendini yetersiz hissetme, kesinlikle yanlış yapmıyorsun 💚 Enerjini biraz da kendi mutluluğun için harca, herkes sorumluluğunu alsın 😊