Eşim sürekli erkeklere bakışımın kötü oldugunu söylüyor ve kime baktıgımı bile bilmediğim halde çok kötü bakıyorsun diyor?

Çok yeni evliyim ve gittikçe bu durumdan dolayı baskı görüyorum bana kızıyor. Yolda yürüyoruz bir anda elimi bırakıyor triplere giriyor. Kime neye nasıl baktım bilmiyorum niyetim de öyle bir durum söz konusu bile değil ama sürekli erkeklere baktığımı, bakışımın cok kötü oldugunu söyleyerek beni ahlaksız gibi gösteriyor resmen. Ancak kimseye böyle bir niyetim yok dısarıdan görünen buysada baktgım yeri bile hatırlamıyorum ama sürekli aşağılanıyorum. Ve herseyin ötesinde yaptıgımın farkında oldugumu ve biletek yaptıgımı söylüyor. Ben insan bile hatırlamıyorum görmüyorum bile. Söylediği diğer sey sadece bakmak değil çok kötü bir bakışın var ve karsı taraf yanlıs anlayabilir. Açıklamak için cok ugrastım ama bana inanmıyor ve güvenmiyor. Sadakatimin eksik oldugunu söylüyor. Dısardan ne göründüğünü anlayıp düzeltmeye calıstıkca kafamı etafa cevirmeden yete bakarak yürümeye başladım resmen ama insanım ister istemez kafamı kaldırıyorum etrafa bakıyorum ve bazen bi anda triplere girip benimle konusmayı kesiyor. Çünkü neymiş yine ona sadakatsizlik yapmısım erkek birine cok kötü bakmısım.

Eşim sürekli erkeklere bakışımın kötü oldugunu söylüyor ve kime baktıgımı bile bilmediğim halde çok kötü bakıyorsun diyor?