Mahallede bir genç çocuk var normalde herkes beni abla görür ancak o bana aşık oldu ve sürekli evlenmek istiyor toysun diyorum küçüksün olmaz ben büyüğüm diyorum hep mutsuz oluruz diyorum ama sürekli peşimde ailelerimiz de üzüldü istemediler. Ancak peşimi bırakmıyor
Aslında çok yakışıklı çok efendi işi de gücü de iyi ancak belki beni birgün begenmez biz üzülürüz diye istemedim
Nereye gitsem poşetimi taşıyor beni koruyor hediyeler alıyor
Tıpkı bu çocuk Kader deki BEKİR gibi hallerde
Evimin önüne sprey boya ile bir mucize yarat sevgilim yazıyor
Çöllerde su gibi kutupta yaz gibi özlüyorum seni Melikem yazıyor
Toprağın suya ihtiyacı gibi bende sensiz yaşamıyorum yazmış mahalleye kepaze etti beni. Ben ne yapsam bilmiyorum
Acaba beni birdaha birisi böyle sever mi bilemiyorum
Ama inşallah hayırlısı olur dua edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım gerçekten karışık bir durum olmuş 🥺💭 Yaş farkı ve toplumsal baskı insanı huzursuz edebiliyor, hele mahalle ortamında dedikodu da can sıkar. Senin kaygıların çok doğal ve haklısın, yaş farkı bazen ilişkinin dengesini etkileyebiliyor. 💬
Ama unutma ki biri tarafından çok sevilmek güzel olsa da önce kalbinin sesini dinlemelisin 💗 Sadece “beni bir daha kimse böyle sever mi?” diye düşünerek karar verme. Mutlu olacağın, huzurlu hissedeceğin bir ilişki istiyorsan buna göre adım atmalısın. Onun duyguları yoğun olabilir ama sen henüz hazır değilsen ya da ikna olmadıysan ona açıkça söyleyebilirsin. Tüm bunlar olurken kendini suçlama ve geleceğin için en doğru kararı vermeye çalış. Sen hep en güzelini hak ediyorsun 🌿👏