Benim hoşuma gidiyor anlatması aslında ama neden her şeyi anlatıyor sizce? Ben daha yeni evliyim ben utanıyorum anlatmaya ama o da benden laf almaya çalışıyor ben de üstünkörü anlatıyorum bazen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
1 yılSonunda, birbirinizin eşlerine bakarken, o anlatılan sahneler gözünüze gelecektir... Bazıları senin de hoşuna gidecek ve keşke bende yaşasam eşimle diyeceksin! Daha daha sonralarda ise o adamla ola ki bi tuhaf bi zaaf oluşan bir anda bombalar patlayabilir de senin o en kuytu deliğinde! ya da arkadaşınla senin kocan arasında! Dikkatli olmak lazımm
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başkalarının en mahrem hayatı her daim kişilerin ilgisini çeker. Her ne kadar dini ve ahlaki anlamda sakincali görünse de buradaki herkes başkalarının cinsel hayatını merak eder. Hem tahrik etme ozellginden hem de duyduklarını uygulama isteğinden kaynaklı bir zevk söz konusu olabilir. Tesettürlü de olsa libidosu yüksek bir bayan olmalı ve o da teşhircilik konusunda ileri gitmeyi seviyir olmalı. Teşekkürler güzel paylaşım icin
01 Yorumla
Soran1 yılBen teşekkür ederim
Genelde bayanlar birbirlerine bu tür özel konuları anlatırlar... Sebebi de bişeyleri paylaşmak içini dökmek hissidir.. nasılsa benim kocama bakmaz düşüncesi sağlam gelir bayanlara... Benim eşime de anlatan arkadaşları çoktur...
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi dersin
1 yılbu evliler mal olur zati her şeyi anlatmayı severler :) senin yaptığın da boş iş ne işin var evli çar çöp prostatlı dayılar ile
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
🌿 Arkadaşının sana her şeyi anlatması, aslında sana güvendiğini ve seninle bağ kurmak istediğini gösteriyor olabilir. 🤗 Belki de kendi yaşadıklarını paylaşarak hem rahatlıyor hem de ortak bir deneyim alanı yaratıyor. Bazen insanlar hayatta kendilerini yalnız hissetmemek için böylesine açık olabiliyorlar. Senin bu seviyede anlatmaman da çok normal çünkü herkesin paylaşım sınırı farklıdır. Onunla sınırlarını paylaşmak istersen nazikçe söyleyebilirsin. Evli olmak bile birebir aynı şeyleri yaşadığın anlamına gelmiyor, unutma! ✨ Yine de sohbetlerinizin sıcak ve samimi olması çok kıymetli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlatma kardeşim. Mahrem diye bir şey var belki arkadaşın düşündüğün kadar arkadaşın değil senin oocana göz dikecek. Dikkat et uzak dur bu kişiden. Ne belli senin özelini başka yerde anlatmayacağı? Kendi mahremine saygısı yok. Ben rahatsız oluyorum bu tarz muhabbet etmek istemiyorum deyip konuyu değiştir. Eğer hala devam ederse de bitir arkadaşlığını. Yatak odası iki kişi arasında özeldir. Bak oda yapılmış başkası olmasın diye. Ne başkasının zielini dinle ne de başkasına eşinle arandaki bir seyi anlatma. Dikkat et aldatma hadiseleri hep en yakından gelir belki de eşine kötü niyetle bakıyor bu kişi. Uzak dur. Her halükarda arkadaş bile olsa sinir ve saygı lazım insana. Esin dışında kimseyle cinsel hayatını ve ev halinin ayrıntılarını paylaşma sonu hüsran olur. Eşinle arani bozacak biri çıkabilir.
111 Yorumla- 1 yıl
Kdınlar hep mi böyle
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa böyle olan tipler dedikoducu ve ahlaksız olanlar.
- 1 yıl
Ama sayıları çok sanırım
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa ben çevremde böyle biri olsa uzaklaştırırım. Zaten kimse bana böyle konuşamaz
- 1 yıl
Karakterin düzgün demek ki
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa kalabalik bir çevremde yok zaten. Mesakli insanları hayatımdan uzak tutmayi severim. En çok bu meraklı tipler zarar verir insana
- 1 yıl
Yaş kaş sizin
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa 35
- 1 yıl
Olgunsunuz belli zaten
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa bu yaşla ilgili değil ben genç kızken de hoşuma gitmeyen şeylerin yanimda konuşulmasina engel olurdum
- 1 yıl
Karakter meselesi
1 yılBöyle şeyler anlatılmaz. Iki kişilik bir eylem eşinin özelini de anlatmış oluyorsun . Çok çirkin niye dinliyorsun ki
43 Yorumla
Soran1 yılDinlerken hoşuma gidiyor ama doğru değil tabi
- 1 yıl
Dinleme o zaman nasıl insanlarsınız da böyle birseyi utanmadan anlatıyor
Soran1 yılArkadaşım eskiden öyle değildi
1 yılİğrenç bisey ya. Sizin neden hoşunuza gidiyor mesela. Bana arkadasim anlatmaya kalkışsa çok kızarım. Kimsede mahremiyet kalmamiş mide bulandırıcı.
14 Yorumla
Soran1 yılEskiden ben de senin gibi düşünüyordum ama anlatmaya başlayınca...
- 1 yıl
Zannetmiyorum hoşuma gideceğini. Bir kere kafada canlanır. İğrenç.
Soran1 yılCanlanıyor zaten 😢
- 1 yıl
Peki ne hissediyorsun o an?
1 yılBunlar ciddi anlamda özel ve anlatılmaması gereken konular. Arkadaşını ciddi bir şekilde ikaz etmelisin.
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıcam karar verdim
Ne kadar yakın arkadaşta olsan eşinle aranda kalmalı bazı şeyler bence mahremiyet dışarı yansımamalı
14 Yorumla
Soran1 yılDoğru ama ne yapayım anlatmaya başlayınca hoşuma gidiyor
Soran1 yılSana da anlatıyor mu arkadaşın
1 yıldoğru bir hareket değil seninkide onunkide nasıl hoşuna gidiyor pislik misiniz
11 Yorumla
Soran1 yıl😢😢😢
1 yılNasıl hoşuma gidiyor anlamıyorum ben. Misal kocası yatakta onu sert yapması neden senin hoşuna gidiyor?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 806 cevap paylaştı. Sizi samimi görmüştür. Erkekler çok anlatmaz ama kadınlar genelde samimi arkadaşlarına anlatıyor.
00 Yorumlaİyi değil böyle şeyler. Anlatmamasını isteyin. Zamanla psikolojin bozulur, sağlıklı düşünemezsin. Şu an bile o bozukluğu hissedersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvli arkadaşın aralarına ilişki yaşarken sizi alıyor yani aslında arkadaşın swing ilişki arayışında
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBazı kadınlar kocasının şeyinden bile bahsediyor sen onlar gibi olmak zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılbelkı kocaları arada degistirmek istiyodur ya da merak ediyodur sizinde sexinizi
02 Yorumla
Soran1 yılDeğiştirmek olmaz tabiki
- 1 yıl
belkıde oda senin sevisme yatak hikayeerini duyup zevklencek
- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılKarşıyım bu tür davranışlara. Sonra insanın aklına başka şeyler düşüyor.
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
"Benim hoşuma gidiyor anlatması aslında"
İşte bu mesela
Arkadaşın çok rahat galiba yatak odasını da anlatıyosa
02 Yorumla
Soran1 yılRahat davranıyor anlamadım eskiden öyle değildi
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde iş arkadaşım bi kadın anlatıyo. anlattığı şeyler zihnimde canlanıyor. garip bi alışkanlık gerçekten.
14 Yorumla
Soran1 yılYaaa senin de mi hoşuna gidiyor
Cevap sahibi1 yılImh farketmez çok da bayılmıyorum ya. nötr
Soran1 yılBen yanlış düşünüyorm galiba
Cevap sahibi1 yılYaşın küçük ondan belkide :) ben anlattığından fazlasını yaşadığım için bana çok interesting gelmiyor hdhdhdbdbxbx
1 yılsenin kocanın seninle arandaki münasebeti öğrenmeye çalışıyor. sakın anlatma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
1 yılKocana ya da sana karşı ilgi duyuyor olabilir. Kuvvetle muhtemel kocanı beğeniyor ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe sen anlat ne de o Çünkü senin eşin yapmadığı şeyleri o yapmıştır senin hoşuna gider ya da tam tersi olur bu sefer olay farklı yönlere gider belki basit gibi görünüyor ama gerçek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 731 cevap paylaştı. Yanlis bir sey yapiyor seninde anlatmani istiyor muhtemelen
00 Yorumla
1 yılNispet yapıyor sana desene
Nasıl bari güzel şeyler oluyor muymuş00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok uygunsuz bence
Dini açıdan da ahlaki açıdan da06 Yorumla
Soran1 yılEvet aslında öyle ama dinlerken hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 yılSende anlatıyorsun
Diğer beyefendinin seni öyle düşünürse?
Erkek arkadaşlarıyla arasında konuşup meze yaparsa?
ya da kız arkadaşın eşinin sana yaptıklarını isterse
Cevap sahibi1 yılGenelde insalar en yakın arkadaşımla du diyor ya
İşte bunun sebebi çiftlerin kendini bilmezligi
Soran1 yılHaklısın ben de öyle düşünüyordum eskiden ama dinlemek hoş oluyor ben detaylı anlatmıyorum yüzeysel
Cevap sahibi1 yılSacmalik
Cevap sahibi1 yılYaşın da küçük değil ne bu cehalet anlamıyorum ki
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. artık senin de kendi partnerin var diyerek rahat oluyor demek ki... ya da eşleri daha da ortaya almak istiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılherkes memnun boş ver
224 Yorumla
Soran1 yılBilmem ki
Cevap sahibi1 yılsen neyi dert ettin
Soran1 yılDoğru değil gibi geliyor akşam aklıma geliyor eşimle yaparken
Cevap sahibi1 yılsen de mi evlisin
Soran1 yılEvet sen?
Cevap sahibi1 yılben de
Soran1 yılSiz de konusuyor musunuz arladsınla
Cevap sahibi1 yılbazen detaya girmeden
Soran1 yılBen de detaya girmiyorum ama o anlatıyor
Cevap sahibi1 yılilginç
Soran1 yılÖyle ama dinledikçe istekli oluyorum ben de bazen aklıma geliyor
Cevap sahibi1 yılonun eşini mi arzuluyon napıyon
Soran1 yılHayır ya o kadar değil tabi de kafamda canlanıyor
Cevap sahibi1 yıluyar onu
Soran1 yılTesettürlü bi de
Cevap sahibi1 yılben de tesettürlüyüm
Soran1 yılBen de öyle de arkadaşın anlatınca hoşuna gittiği oluyor mu
Cevap sahibi1 yılillaki gidiyor
Soran1 yılBende mi anormallik var acaba diye düşünüyorum hoşuma gidiyor çünkü
Cevap sahibi1 yılyol normal bişey benimde gidiyor
Soran1 yılKonuşalım
Cevap sahibi1 yılolur
Soran1 yılBeğen
Cevap sahibi1 yılbeğendim
Gizli Üye(30-35)1 yılYa kocana iş koydu ya da seni 3. Olman için davet edecek ya da kendisi 3. Olmaya çalışıyor
00 Yorumla
1 yılYa evli kadınlar bazen ağzının ayarını kaçırıyor ama bence hiç hoş değil kocam benim özelim hiç kimseyede anlatmam ya gider göz koyarsa
10 Yorumla
1 yılBöyle yatak odası şeylerinin paylaşılmasını doğru bulmam bazı şeyler özel kalmalı
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOnunda hoşuna gidiyordur
11 Yorumla
Soran1 yılSanırım evet ama ben çok anlatmıyorm
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKonu swingere doğru gitmesin?
01 Yorumla
Soran1 yılYok ya
1 yılSwinger fantazisi olabilir mi?
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle şeyler baskasına anlatılmamalı
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılYaani gereksiz bir samimiyet gibi
011 Yorumla
Soran1 yılSonradan böyle oldu
- 1 yıl
Teşhir etmekten hoşlanıyor olabilir. Ve o da senden dinlemek istediği için seni de teşvik etmeye çalışıyor olabilir
Soran1 yılBilmiyorum olabilir arkadaşın sana anlatsa hoşuna gider mi yoksa ben mi anormalm
- 1 yıl
Hoşuma gider mi bilmiyorum eşini görünce gözümde canlanabilirler :D
Soran1 yılCanlanıyor zaten o an kötü hissediyorum ama napim ben şimdi
- 1 yıl
Dinlemek istemiyorsan konuşmayalım bunları filan diyebilirsin ama hoşuna gidiyorsa bırak anlatsın
Soran1 yılBuluşmadan önce konuşmak istemiyorum diyeyim diye düşünüyorum ama anlatmaya başladığı zaman hoşuma gidiyor
- 1 yıl
boş ver anlatsın o zaman :D
Soran1 yılDetaylıca anlatıyor bir de ya
- 1 yıl
Gaza gelip sen de anlatma dikkat et :D
Soran1 yılYok ya belki de mesafe koymalıyım
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anlatma ne münasebet özel hayat anlatılır mi yaa
04 Yorumla
Soran1 yılOff yaa napim şimdi arkadaşlığı keseyim mi
- 1 yıl
Ben şahsen mesafe koyarım
Soran1 yılBen de mesafe koymaya çalışacağım bundan sonra snaa anlatan oldu mu arkadaşlarından hoşuna gittiği oldu mu yoksa ben mi sapıkça düşünüyorum
- 1 yıl
Hayır ben arkadaşlarım ile hiç o şekilde bir muhabbete girmedim ve çok samimi arkadaşlarım bunlar.. tabiki sapıkça
İyi halt ediyor
05 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlığımı kesmeli miyim
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılAnlatma, işin sonu kötüye gidecektir.
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Kadınlar kıskançtır bu konularda.
Hiç ummadığın bir şeyi kıskanır ve yok etmek ya da sahip olmak ister.
Her kadın aynı olmayabilir tabi ama böyle bir ihtimal hiç düşük değil.
Aile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. O birebir herşeyiyle mi anlatıyor
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılYakında sana kocaları değişelim derse şaşırma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTeşhir seviyor anlaşılan. Foto vs gösterdi mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılCiddi misin onu duyunca hoş oluyor mu
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılhoşuma gidiyor derken ne konuda
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Gider kocasına anlatır
00 Yorumla
1 yılcanım mı nedir anlatılır mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılyaz bana anlatıyım sana
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. feridun abi yine mi sen
00 YorumlaYakında takas ister girme o konuya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Nasıl hetşeyi anlatıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. sende evli misin. cann çekmiyor mu
00 YorumlaKadınların ekserisi sapık, çok azı sadıktır.
00 Yorumla
1 yılYeni pozisyonlari merak ediyordur
00 Yorumla
1 yılSen bekar mısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sana öğretici hocalık yapıyor. :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne anlatıyor tam olarak
02 Yorumla
Soran1 yılHer şeyi
Gizli Üye(25-29)1 yılEşi anlattırıyor olabilir, benim eşim gibi…
113 Yorumla- 1 yıl
Senin eşin kime anlat diyor
Soran1 yılNasıl yani eşi bilmez bence anlattığını
Cevap sahibi1 yılBenim eşim öyle, anlatmamı istiyor. Bende anlatıyorum yani
- 1 yıl
Peki kaç yıllık eşin neyi anlatıyorsun tam banada anlar
Soran1 yılNeden ister ki bir erkek
Cevap sahibi1 yılYa mustafa sen ne değişik bir insansın? Sana cevap vermiyorum işte
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum neden isteyeceğini, onun da hoşuna gidiyor sanırım
Cevap sahibi1 yılFantezi sonuçta, sizce çok büyük bir problem mi
- 1 yıl
Yani sonuçta artık olay cinselliğin dışına çıkmış, bütün arkadaşların içten içe onun ne kadar becerikli bir adam olduğunu bilsin istiyor, buna ne gerek var ki? Özgüvensiz midir, kendi arkadaşlarının eşlerini (yani senin arkadaşlarını) ya da direkt sadece senin çevreni, tüm kızlar benim hakkımda olumlu bir yargıya sahip olsun "arzulanayım" derecesinde konuşulmak ister ki? Bu kendisini kadından kadına atan erkekten ne farkı var, belki bu şekilde gideriyor ihtiyacını? O yüzden bana normal gelmedi. Ama başka bir görüşün varsa söyleyebilirsin saygı duyarım. Saygısızlık yapmak haddime değil tabii ki.
Cevap sahibi1 yılYani bu yalnızca bana da yatakta keyifli geliyor, pek detay veremiyorum buradan ama keyifli gelen yanlarını söylüyorum sadece. Herkesin görüşü farklı tabii ama beğenilme duygusu sizde sadece 1 kişiye özgü mü?
- 1 yıl
O erkek arkadaşlarına anlatıyorsa tabii ki bir kişiye özgü değildir. Bir de kocanıza sorun bakayım sizin yatakta nasıl olduğunuzu, erkek arkadaşlarına anlatır mıymış? Ayrıca kimsenin fantezisini yargılamıyorum ikinizin özgür iradesi. Can kulağıyla dinliyorlar sonuçta, kimseye zorla bir şeyler yaptırmıyorsunuz.
Cevap sahibi1 yılEşimin pek anlatacağını sanmıyorum bende ama yine de belli olmaz bilemiyorum. Bazı davranışları ve izlediği şeyler bu düşünceyi bende de uyandırmıyor değil.
Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Bir daha bu konuları açma de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHoşuna gittikten sonra ne düşünüyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılIslanıyorm
Cevap sahibi1 yılPeki aklına eşin mi geliyor yoksa arkadaşın ve eşi mi o an, dürüst ol?:)
Gizli Üye(25-29)1 yılOral olayını anlatıyor musunuz ya
02 Yorumla
Soran1 yılHer şeyi anlatıyor
Cevap sahibi1 yılManitanın arkadaşlarının yüzüne nasıl bskcaz ya. O hallerimizi düşünüyırsa... Korkunç
Gizli Üye(25-29)1 yılSeninkini merak ettiği için:)
02 Yorumla
Soran1 yılOlabilir bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılÖnemli olan ne istediğin ve ne hissettiğin...
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılcanını çektirecek galiba dsfdsf
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle oluyor
- 1 yıl
aman olmasın sonra yoldan çıkarsın knka sdfds
Gizli Üye(18-24)1 yılKadinlar öyle birbirine anlatmayı sever
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yıllık evlisin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılZevke getirmek için
02 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
- 1 yıl
Aen bekwrsin diye zevke gelmeni iatiyrodur
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evli arkadaşım bana kocasıyla yaşadığı her şeyi anlatıyor sizce neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler