kalp kırmak istemem ama benim aklıma bu tarz şeyler geliyor ama kötü insanlar olduklarına kesinlikle inanmıyorum.
Şemmame
by mardinli Serseri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kürt denilince aklıma sadece bunlar gelmiyor... Üstadımız güzel insan Yılmaz Güney geliyor, yüce siyaset adamı ruhu şad olsun Turgut Özal geliyor, muhteşem yazar enfes kalem Yaşar Kemal geliyor ve ekleniyor Mehmet Ali Erbil, Onur Tuna, Leman Sam, Şevval Sam, Bülent İnal, Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat, Yılmaz Erdoğan, Metin Uca, Nejat İşler, Necati Şaşmaz, Özcan Deniz, Furkan Kızılay, Yusuf Hayaloğlu, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Belçim Erdoğan hatta ve hatta şu an ki CHP genel başkanı dahi Kürt asıllı... :)
Aynı zamanda günlerce filmi olay olmuş herkesin gitmek için can attığı Mucize filmi yazarı ve yönetmeni Mahsun abim Kürtlerin gurur kaynağıdır...
Şayet bu isimlere ırkçı politikalarınız hala devam ediyorsa ne filmlerine gidin ne de onları izleyin... Çünkü biz her yerdeyiz bilgimiz, ilmimiz, sevgimiz ve diğer kardeşlerimizle...
Bu şıklar arasında ise yorgun demokratı saygı ve sevgi ile anıyorum... :(
Hani Mahmut Tuncer abim demekten de kendimi alamıyorum...
Sorunuz için çok teşekkürler...
Sevgilerimle...
harikasın dostum :D
Asıl harika olan hepimiziz ve bu ülke hepimizin kardeşim... Beni şimdiden puanlarıyla eksileyen ve eksileyecek olan kardeşlerimize şunu söylemek isterim ben hem Türk hem de Kürt asıllıyım asla bir kardeşimizi diğer kardeşimizden üstün tutmam... ALLAH o kişinin cezasını mutlaka verecektir Abdullah Öcalan Ermeni asıllı bir piyondur... Siyasetle yakından uzaktan alakadar değilim ama gerçekleri de herkesten iyi bilirim... İlk defa bu ortamda böylesine bir kelam sarf ettim affınıza sığınıyorum MEVLA'ya emanetsiniz...
Her kürt bir değldir bes parmağın besi bir olmadıgı gibi ben onların cahil olduklarına değil aksine herkesten zeki olduklarını düşünüyorum Çünkü kime baksam kurt olanlardan doktor avukat muhendis ama gelgelelim ki damarlarına bastıklarında onlardan kotu kimse ama kimse yoktur ben hic sevmem kutleri o bayrakları kurdistanları yerin dibine batsın bublsrı basımıza cıkaranlarda oyle.. durum bu kardesim
Tabiki handsome insanları
https://i.hizliresim.com/AEMJYp.jpg
yok be bu çok fazla :D
Aklıma ilk gelen çoğunluğu cahil olan bir toplum geliyor
yok be her yerde cahil vardır
maraşlılar adanalılar çok mu kibar :D
Cevap
11Cevap
bir kaç replik :D
- Xe xiktir lo
- Dövlet bize bahmiyy
- Xeske okuma bilsem :D
bırak bu işleri yazık günah yahu fakirlik kolay mı?
mem ve zin mi
Fakirlik? Turklerde de fakir yok mu gerçi turk kurt diye ayırmamalıyız. İnsan olarak bakmalıyız ben sadece repliklerden bahsettim şivesinden felan
fakirin kürdü türkü yok doğuda sadece kürtler değil herkes fakir :D siyaete çekme
ahmet kaya geliyor bazı arkadaşlarım geliyor eh terör de geliyor şimdi doğruya doğru
Dünyadaki Hiç Bir kürdü Sevmiyorum. ;) kürt Benim Kardeşim Falan Değil. ;) mahmut tunceriDee Sevmiyom. O Yüzden Artık etiYi Boykot Ediyorum.
abartma yahu ben kürdüm bende sana bayılmıyorum :D
Recebin kürtlükle ne alakası var? Ne ima etmeye çalışıyorsun?
amcamın oğlunun kaşları çok kalın onun lakabını recep ivedik koymuştuk yün gibi kıllı kolları varordan aklıma geldi :D
😚
.
küfür etme bende kürdüm döşümde bir yumak kıl var ayıp mı kıllı olmak?
zaten gülmek amaçlı yaptım bunu sorun nerde peki bir kürt gülemez mi?
ben ırkçı değilim sadece bir espiri yapayım dedim yoksa bir kaç zırto gelip kürtlere hakaret etsin diye buna izin verecek değilim
ninem türk dedem kürt aile değişik tek kürt olarak birleşmiyor
Kürdün pkklısıda var vatan severide var belli olmaz ama doguda iş yok mal yok yatırım yok cahillikten naptıkları belli degil
anloyorum kardeşim severim kürtleri öyle bir soru sorayım dedim
bende kürt sayılırım hepsini bir tutamazsın ki?
yok be kardeşim gırgır yapıyorum ne olmuş yani her yörenin içinde cins yok mu?
Hiçbiri. Doğu Anadolu ve çiğköfte geliyo 😍
iyiydi bu :D
Misafirperverlik geliyor aklıma
evet iyi tespit
cahil bir toplum.
batıda yok mu hiç cahil :D
her kesimin cahili var abartma bence yılmaz erdoğanda aydın bir kürt turgut özalda
kürdüm ama tedavi oluyorum yani kendimi geliştiriyorum :D
kendini geliştirmen guzel tanıdıgın kürtleride geliştirde mehmetciklerimze kolaylık sağla. ayrıca bir kürt olarak''kalp kırmak istemem ama benim aklıma bu tarz şeyler geliyor ama kötü insanlar olduklarına kesinlikle inanmıyorum.''demem kürt oldugunu gizleme sebebin ne acaba. bize kürtlerimi savunuyorsun. yanlış yerdesin canım
Allah beni bir Kürd olarak yaratmışsa kendi halimdeysem kimseye zararım yoksa kime ne bundan sadece toplumdaki bazı cahillikleri göstermek ve gösterirken gülmek istemiştim
komik ama Ferhat güzel gibi biri için kro deseler az mı :D
Gerçekten kuyrukları var mı?
hacı dalga geçme ayıp ediyorsun şimdi
BDP geliyor.😔😣
olabilir :D
Ve pkk...
pkk denilince aklıma ermeniler geliyor :D
Benim aklıma kürtler geliyor. Ne kadar pkklı varsa hepsi kürt. Sonra da kürtleri sevmemizi bekliyorlar. Peh...
Ayıp sana. Çarpılcaksın.
niye lo :D
😚
.
Recep ivedik asdffas :))
hahahaha
Yurdumuzun doğu tarafında bulunan kesim
mardinli serseri
tam krolar onlarda :D
Esmerlik.
soğuktandır :D
Ahmet kaya 👍👍
mantıklı
Şemmame
ha ha hey hey hey :D
sevmediğim kişiler
yok be o kadarda değil
öyle artık :))
Recep ivedik
kötüsün :D
Eşşek :D
çüş be ben kürdüm ne hakkın var buna tarkan filmlerindeki köpekten kırma kurd için sana köpek desem hoşuna gider mi?
yok la kürtlere demedim bir ara haber vardı eşek zikiyolar diye ondan aklıma eşek isimli hayvan geliyo :)
abim yapma bunu yahu türklerde yok mu hiç erzurumuda bilriim karıda bilriim neler yapıyorlar malatyada esra ceyhana bak tavuğa tecavüz eden sapık konuşuyor :D
https://www.youtube.com/watch?v=AT2WfHQaVGI
doğrudur ama sen kürdü sordun aklıma o geldi başka bir ırkı söylesen belki başka hayvan gelirdi aklıma :D
abi Allah yarattı ne hakla bunu yapıyorsun ki?
ben:Ddp
recep ivedik mi :D
peki tamam :D
bende yarı kürt sayılırım :D öyle bir soru yaptık işte :D
komiğime gidiyor amele işi gariban işi olmuş :D
hadi ya sen kürtmüsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar