TEBRİKLER !
Sende KÜRESELCİLER Deccal tarikatının Yeni-Dünya-Düzeni projesinin koyu bir taraftarısın artık.
Farklı projeler kapsamında dünya nüfusu azalacak , KÜRESELCİLER bunu bir koldan medyanın internetin filmlerin gücünü kullanarak yapıyor , farklı kollarda var.
İlerde sende anlayacaksın ev hanımı , aile , çocuk.. vs bu kavramların neden ve nasıl önemli olduklarını , fakat anladığında tren çoooook uzaklarda kaybolmuş olacak , gülegüle demek için elini kaldırıp sallamak istediğinde önünde koskoca bir boşluk olduğunu farkedeceksin. Kar körlüğü gibi bakacak bir şey göremeyince şaşırıp uzun uzun düşünüp neden ve nasıl bu noktadayım , kimlerin gazıyla bu boşluk yola saptım diyeceksin ama..
İnsanlar Paranın finansal sistemlerin , Komunizmin-Kapitalizmin sahiplerini/kurucularını, feminizmin kurucularının = dünya devletlerini devletler üstü gizli yöneten (Gizli tarikat Masonların da ağa babaları var , Küreselciler) HEP AYNI topluluk , HEP AYNI gizli el olduğunu bilseler dehşete düşerler , bu düşünceyi düşünmekten kafayı yerler.. Bir Fanusun içinde yaşıyoruz, Şehir hayatını dizayn edip insanların bahçeli ağaçlı evlerden tarlalardan kopartan sistemle , yukarıda yazdığım gibi ekonomik sistemleri kuranlar hep aynı el aynı gizli seçilmiş insanlar. Okullarda insanlara kendi işini yapmayı değil sisteme çarpk olmayı "paraya" kapitalizme köle olmayı öğrettiklerini farkettiğinde zaten zaman çoooktan geçmiş gitmiş olacak..
tek derdin ev hanımı olmak istemiyorum demek olsun :-) karanlık bir sisin içinde hızla gidiyorz, hem ülke olarak hem dünya olarak. DECCAL'ın tek gözü olacaktır , tek halk tek devlet tek din tek dill diyenler KÜRESELCİLERE hizmet ediyorlar ve elleriyle "TEK GÖZ" işareti yapıp Deccal'ın TEK GÖZÜNÜN reklamını yapıyorlar. Hatta yeni çıkan ünlü arablanın LOGO'su da "TEK GÖZ" bakan değil , görebilenler için..
"Sen neden bahsediyorsun? ben evlenmek istemiyorum" dedim sen bana TRAŞ anlatıp BOŞ yapıyorsun diyeceksin , sende haklısın matrix'ten uyanmadıktan sonra matrix'in içinde yaşarken matrix'in çarkları arasında sıkışmış hayatlar yaşarken , kim takar matrix'ten çıkmayı , çıkınca ne olacağını bile bilmiyor kimse :-) sende haklısın..
tek dert eh hanımı olup olmamak :-)06 Yorumla
Soran1 yılKardeş okumadımda bunun küreselle tek tip insan olmakla alakası yok. Ben evlenmem çocuk doğurmam demedim. Ev hanımı olmam dedim?
Soran1 yılEvlenmek istemiyorum demedim...
- 1 yıl
cok haklisin ev hanimi olmak.. eve tıkılıp kalmakla aynı şey.. her adımın kısıtlı... sanki ayağında bir zincir takılı eve bağlı. ve gidebilicegin yer sadece zincirin uzunluğu kadar
- 1 yıl
🤣🤣 ben bile okumadim
- 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz Diğerleri tamam , görüş ve düşüncelerini anlatıyorlarda
"BEN BİLE OKUMADIM" ne oluyor :-) SEN KİMSİN :-)
*** sanki dünyaca ünlü düdüklü tencere markası?
Sen BİLE okuma çok büyük iş başarmışsın , madalya takın hemen buna , okumamış alkışşşş :-)
Çokta Fİİ Fİİİİ... sen RUJlarla oynamaya devam, boş ver burada seni ilgilendiren bir konu yok. - 1 yıl
Onlar okumadı bende okumadım dedim evet yanlış bir cümle ama asla egoistlik anlamında değilim yanlış anlama bununda okumadim çünkü çok uzun
En İyi Cevaplar
4 duvar arasında olan bir şey değil. Eşin çalışıyor ve sen çalışmıyor isen evde eşinin için ev işlerini senin yürütmen gerekiyor, ev temizliği, yemek vs. senden sorumlu olur, eşin işten gelip birlikte yemek yapıp sofrayı birlikte kaldırırsınız bu kölelik olmuyor. Sen bir iş yerine girip patrona çay götürünce veya patronunun istediği şeyi yapınca kölelik olmuyor ama eşin dışarda hor görülüp, ağır işlerde üstelik insanlarla uğraşıp para kazanıp eve getiriyor, eşine yemek yapmak kölelik oluyor öyle mi? Bunu yanlış fikir olarak düşünüyorum.
2.'incisi olarak ömrüm 4 duvar arasında geçmiyor, eşin ile akşamları geziye bile çıkabilirsiniz, yürüyüş yapabilirsiniz, parka gidebilir, pikniğe gidebilir bir çok aktive yapılabilir.00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yıldünyayı gezip görmek lazım ama bunun için ev hanımı / çalışan hanım olmak tek belirleyici kıstas değil. dünyayı gezmek için belirli bir mali birikim gerekli. ben parasız geziyorum diyenler var evet ama valla o konu muallak.. herkesin her dediğine inanamıyorsun.
Ev hanımı olan ve kocası zengin olan bir kadın, şanslı ise dünyayı kocası sayesinde gezebilir. çalışan bir kadın, anca geçimini sağlayıp evden işe işten eve gidip gelmekle ömrünü tüketebilir. Bunun tam tersi de olabilir. Ev hanımı biri, evin içine tıkılıp kalabilir ve çalışan bir kadın dünyayı gezme imkanı bulabilir.
iki kere iki dört eder kesinliğinde bir sonuca ulaşamayız.
Türkiye gerçeğine gelirsek... ev hanımı güzellemesi yapanlar şöyle düşünüyor :
"çalışan bir kadın hem dışarıda çalışıyor hem ev işi yemek çamaşır bulaşık çocuk bakımından sorumlu oluyor ve bu yoğun sorumluluk hali, kadını yıpratıyor. erkek, ev içi sorumluluğu çalışan eşi ile paylaşmıyor. oysa ev hanımı olan kadınlar yalnızca ev ve çocuklarla ilgileniyor. bu durumda hayatı daha kolay oluyor. ev hanımları, alırım kocişimden paramı, mis gibi yaşarım havasındalar.. oysa bizim gibi çalışan kadınların hali öyle değil... " diye düşünüyorlar
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÇalışsan da çalışmasan da ev hanımı olacaksın.
Bu hayata bir defa geldiğim için kendimi paralamamak için işi bıraktım. İşte patronun ve iş yerindekilerin ağız kokusunu çekeceğime oturuyorum evimde öğlen yaptığım keyif kahvesinin kokusunu çekiyorum içime.
Sabahın köründe kalkmak zorunda değilim. İstediğim zaman kalkarım. İstediğim zaman iş yaparım, istediğim zaman hobilerime vakit harcarım.
Hasta olduğum zaman sürüne sürüne işe gitmek zorunda değilim. Yatağımda güzelce yatar iyileşirim.
Kadın için çalışmak erkek için çalışmaktan çok daha zor. Çünkü erkek evin içindeki dağınıklığı umursamıyor. Ama kadın ille o evdeki işleri de yapıyor.
Çocuk olunca da cabası... Hamileliği, gece uyutmaması, hastalığı, vsvsvsvs...
06 Yorumla
Soran1 yılKendi işi kuraydın bacım
- 1 yıl
Kendi işimde çalışmayacak mıyım?
Nereden bacı oluyoruz bu arada çıkaramadım?
Soran1 yılFikirlerimiz uyuşmuyor diye gıcık olmuş küçük kız çocuğu misali konuyu kullandığım hitaba getirmende aşağılık kompleksine dahil mi muallime
- 1 yıl
O kadar çok cümle düşüklüğü var ki Türkçe olarak anlayamadım.
Can you speak English?
Soran1 yılO senin zekasızlığındandır evde oturup reels kaydirmak yerine kitap okursan idrak yetenegin gelisir BELKI ahjaja
- 1 yıl
Ne kadar terbiyesiz olduğunu da gösterdiğine göre artık susabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
1 yılKadına evlilik dayatılıyor direk çünkü erkek egemen zihniyet hem de dini inanç bakımından.“Namus” adı altında kadının bedeni ve davranışı denetlenmek zorundaymış gibi dayatılır demek istediğim burada eğitici ya da fakındalık adına pek bir şey yok çünkü çoğu bilinçli bilinçsizlikleri ile aile olup en kötüsü de ürüyor. Bilinçlendirmek, özgür bırakmak yerine onu kapalı kutuda tutmak ister (doğal olan kıskanma eyleminden, iç güdüsel davranışlardan vs farklı olarak)
"Laf gelmesin, başımız ağrımasın". Kadın evlenince çoğunlukla çıkamayacağı bir kuyuya girmiş oluyor bu yüzden o kuyuyu süslemek zorunda çünkü başka seçeneği kalmaz. Evlilik bu yüzden kutsanır, çünkü baskının, bağımlılığın ve sessizliğin üzerine çekilen örtü. Kadının tek yeri eşi değildir, ama toplumsal ve dini baskıyla oraya zincirlenir :d Evlenenlerin çoğu arkadaş olmak ve birlikte çocuk kalmak için değil doğar doğmaz bize yüklenen tabular yüzünden gereksiz güzellemeler yaparak kendilerini avundururlar bu tanımım özellikle eski çiftler için 20 30 senelik... Tabi zihniyet meselesi.
10 Yorumlaİdealist kendi ayakları üzerinde duran kadınlara ne oldu ya kadınlar olarak da bencilleşmişiz artık sanırım. Yok çalışmayayım yok ev hanımı da olmayayım (soru sahibi için söylemiyorum) olur mu öyle şey. Ben çok şükür önce kendi ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim yarın öbür gün evlenirsem eşim kötü çıkarsa ya da Allah korusun başına bir şey gelirse çocuklar babasızlığın bi de maddi zorluğunu sırtlanmasın çocuklarım rahat etsin diye. Ben rahat edeyim diye. Ekonomik özgürlük bırakılır mı elden? Düşüncesi bile korkunç. Hem çalışıyorum hem evime bakıyorum gocunmuyorum da. Temizlikçi de çağırmadım daha ama daha iyi kazansam çağırmam demiyorum orası ayrı o da soru sahibinin dediği gibi gezip tozmak dinlenmek için zaman kalsın diye
41 Yorumla- 1 yıl
Benden.. sana.. gelene..
Karşılık verir misin lütfen 😊
Şimdiden teşekkürler 😎👍
Gizli Üye(36-45)1 yılŞansım olsa bende çalışmak iş güç sahibi biri olarak evlenmek isterdim. Toplumda herkes neyi yaparsa normal odur. Dolayısıyla bu Türk toplumunun normu. Yani senin kişisel gelişimin ya da kendi yolunu seçmen sadece birilerinin bıdı bıdısına neden olur. Cebime para koymayanın lafına bakmıyorum der geçersin. Keşke bana hayatım boyunca laf edenler şu an geçim derdim için beş kuruş vermiş olsaydı. Okumama izin vermeyen kim varsa hepsinden ahirette hakkımı istiyorum. Biz yapamadık sen yap git calis ayakların üzerinde dur ve ne evlenmek için evlen ne de birielri diyor diye yaşa vicdanın ve değerlerin yalnızca seni ilgilendirir. Sevabın gunahinda Allahla senin aranda gerisini boş ver. Kolaylıklar dielrim yaşamında.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. aynen öyle. insanın çalışıp kendi parasını kazanması kimseye muhtaç olmaması çok güzel bir şey. hem çalışan demir pas tutmaz derler. Çalışan kadın hep daha genç gözükür daha özgüvenli olur. Haftasonu geldi mi kendi maaşınla istediğin gibi harcayabilirsin ama ev hanımıysan kocandan para istemen gerekir ve bu sorun yaratır. İnsanın kendi parasını harcamasıyla başkasının parasını kullanması aynı değil
10 Yorumla
1 yılBu konuda çok hak veriyorum. Erkekte her halükarda eşine maddi manevi destek olmalıdır. Kadın bir işte çalışmasa dahi evinde nerdeyse 24 saat çalışan bir işçi gibi oluyor. Ve buda çok erken yıpratıcı oluyor.
20 Yorumla
1 yılEv hanımı ancak şöyle güzel kocan ultra zengin olacak yine bir garanti mesleğin şart tabi de çalışmayacak sun kocanın verdiği kart ile sağa sola gezeceksin ancak öyle güzel bosaninca da işine döneceksin ya da kocandan yüklü nafaka vs alacaksın yoksa orta gelirli erkeğe güvenip ev hanımı falan olunmaz erkekler daha kendilerine bakamıyor kadına nasıl baksın kart ile günu geçiriyorlar
01 Yorumla- 1 yıl
Ha büyük ihtimalle yüzde 99 umuz orta gelirli erkekle evlenecek ve ev hanımı olmak istemiyorsak ben de istemiyorum mesela ev işlerine ortak olacak bir erkek bulmamız lazım çünkü erkeklere anneleri bir şey yaptırmamış oluyor genelde her şeyi hazır bekliyorlar öyle biri ile evlenmemek. lazim
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutsuz olacağını düşünüyorsan olma tabi ama ev hanımı olmayı da ötekilestirmemek gerekir bu da bir tercihtir. Bazisi da çocuğumu büyütmek istiyorum , evimde mutluyum diyor. Bende üretmekten, çalışmaktan kendi ekonomimi kazanmaktan yanayım ayrı konu ama tercih meselesi yine de..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHemşireyken dünyayı mı gezeceksin dşcldkdkdkfk tatiliniz max 1 ay onun dışında hayatınız bitmiş vardiya sistemi nöbetler dünyayı gezmek diyor hastaneden çıkarsan gezersin dünyayı aldldlslls emin ol ev hanımları senden daha çok görüyor dünyayı istediği zaman dışarı çıkar gezer nefes alır Sense hergün iş başı yap amacın belli ki kendini tatmin etmek ev hanımı evde oturuyor ben çalışıyorum eve mahkum değilim geçti o günler ev hanımları sizden özgür sen hastaneden dilin bir karış dışarda yorgun gelirken o kadınlar geziyor hobisini yapıyor
12 Yorumla
Soran1 yılNeyle geziyorlar? Ailem İsviçrede yaşıyor benim. Keşke tüm yanıtları okuyabilseydin. Ben zaten birçok ülke gördüm çok şükür... tüm insanlar ve kadınlarda görsün zaten ben bunu isterim. Ama mesleğimi küçümseyemezsin haddini bil. Ben kendi ayakları üzerinde kendi durmak isteyen birisi olduğum için hala burada okuyorum. İsviçrede sıradan bi tkf mağazasında çalışabilirdim ama yatırırım eğitimime. Haddini bil. Hastaneden çıkamayacak dahi olsam bi işim bi hedefim bi hizmetim var. Dizi çıkmış dandik pijamalarla yerleri silerken çamaşır suyu kokulu ellere soğan kokusuda ekleyip kocamın hesabıma atacağı 200 lirayla bimden ucuz yumurta kovalamaktan ziyade okunacak kitaplara tadılacak yemeklere görülecek yerlere zaman ayırmak istiyorum bunda ne var?
Cevap sahibi1 yılHa şöyle kus asıl kinini, İsviçre’de yaşamıyorsun Türkiye’nin normal bir şehrinde orta halli ailesinden hergün 50 lira harçlığa tamah etmek istemeyen annesi halini görüp ben evde oturmayacağım diye kendi kendine hasetlenen, zar zor kazandığı taşrada herhangi bir üniversitenin kolay atanan hemşirelik bölümünde okuyan birisin. Neden bu kadar kinlendin? Önce sen haddini bil. Bil ki insanlarda seni küçümsemesin. Sen başkalarını küçümseye kalkarsan başkalarıda seni küçümser senin sancın belli oldu 24 saat vardiyalı da olsa çalışırım ama kendi paramı kazanırım ev hanımından üstünüm kocama değil haddini bil. hastalara tamah ediyorum akşama kadar milletin ağız kokusunu çekiyorum, hastaların aşağılamasını çekiyorum demiyorda evinde mis gibi keyif kahvesi yapan kadınlara kinleniyor ohhh öyle de bir geziyorlar ki sen hastane de 12 saat vardiya sistemiyle hastaların azarını yer çalışırken onlar kocalarının parasıyla kitabını okuyacak kafelere gidecek dünyayı gezecek zamanı bolca oluyor sende zamanın kalırsa instagramdan izlersin onların hayatını üzgünüm hastanelerde çalışıp çürümeye mahkumsun kendine bakacak zamanın dahi yok 😄
1 yılEv hanımı güzellemesi erkeklerin işine geliyor çünkü 😅. Bazı kadınlar da saf tabii, onlar da ortak oluyorlar. Evliliğe dair çoğu şey gerçekten anlamsız ve gereksiz yorucu, tüketici
10 Yorumla
1 yılBu sizin tercihiniz. evlenmek istemiyorsanız evlenmezsiniz. kimse sizi zorla evlendirmiyor herhalde? Yaşadığımız toplum ve bireyler bunu baskılıyor. Siz yapabiliyorsanız kendi tercihinizi yaşayın :)
04 Yorumla
Soran1 yılBaskılayan yok
- 1 yıl
Toplum dayatmalarını , gelenekleri, adetleri boş verin. siz nasıl mutlu oluyorsanız onu yaşayın, sevgiler :)
Soran1 yılBen evlenmek istemiyorum demedim ki. Site size soruyu ne şekilde önerdi?
- 1 yıl
Tamam.
1 yılDünyaya bir kere geliyoruz neden hem dışarda hem evde çalışayım üstelik çocuklarım için canımı feda edeyim bide bu yetmez mi gibi koca dırdır çekeyim bekarlık sultanlıklar
11 Yorumla
Soran1 yılÇalışma evdeee bu işi parayla yapanlar vr.
böyle diyen kızlar iş yerlerinde patronlarından emirlerinden akşama kadar azar işiten tipler eşi bir söz ettimi dünyayı adama dar ederler aman beyler bunlardan uzak durun
18 Yorumla
Soran1 yılSaçma...
Soran1 yılAkşama kadar gezmek sorun değilde çalışmak neden sorun onu anlamadım?
Soran1 yılBoşanmaya meyil? Saçmalamayın artık. O boşanmaya meyil değildir o artık sürdürülemez evlilikte vazgeçebilme gücüne sahip olmaktır. Sizin gibiler kadını kendine mecbur bırakma derdinde sadece.
Soran1 yılO zaman erkekler çalışmasın😀 madem cinsiyetinizden uzaklaşıyorsunuz sorun sizde demek
1 yılönüne gelen veren evde kalan kız sorusu gibi kim senle evlensin takımalık kızsın
013 Yorumla
Soran1 yılÇok saçma bi yaklaşım sırf ev hanımı olmak istemiyorum dedim diye beni tanıyor gibi gereksiz bi çıkarım yapmışsın kadınları aşağılamanın her türlü yolunu buluyorsunuz ya tebrikler
- 1 yıl
mesele o diğil siz kılıf bulun böyle yapıcaklarınıza evlenme çok da umurum da sanki senle evlenmek için sıraya giren erkekler varda da umurum da olmaz :) kadın ne aşağlıcam durum zaten ortada sokağa çık bak
Soran1 yılBen evlenmek istemiyorum dedim mi? Herkese vermiş evde kalmış takılmalık kız ithamlarında bulunurken kafanız nerde acaba? Okunacak onlarca kitap gezilecek yerler tadılacak yemekler deneyimlenecek onlarca farklı şeyler varken neden ütü süpürge vaktimi alsın diye düşünüyorum ama nedense 0rospu ilan ediliyorum siz tarafınızdan. Türkiyede kadınlar erkek bulmak için zorlanmıyorlar merak etmeyin. Neden ev hanımı güzellemesi yapılıyor diye soruyorum karşılığında aldığım yanıta bak. Saçmalık!
- 1 yıl
burada ne anlatıyorsun evlenme o zaman banane bu düşünen kız bunu yazmaz bence :)
Soran1 yılİster evlenirim ister evlenmem. Konu ev hanımlığı
Soran1 yılNeyse ya sende bana cevap verebilecek kapasite yok
- 1 yıl
uğraşmak istemiyorum sonra aşık filan olursun yolundan dönmene sebep olmiyim :)
Soran1 yılBeyin yoksunu musun? Evlenmek ayrı ev hanımı olmak ayrı
- 1 yıl
peki sen ne boka yarasın gezip para yediricek erkek arıyorsun bir tek akıllı sensin ben köpek gibi çalışıcam sen gezip tozucan yani şahsen çalışmuyorum da maaş ile işim yok meselağ yani :) ben evde takiliyim sen çalış hadi sahne senin :) bunların kafası güzel bunları konuşan kızın aklını sorgularım sen kendini haneden üyesi mi sanıyorsun alskdaskndasklndş
Soran1 yılOkuduğunu algılayabilmen dilekleriyle. Aminn
- 1 yıl
okudum hepsini ve düşünce yapın komedi filmi gibi zayıf kişiliksin bana göre hayat gezmek tozmak dan ibaret diyil sen barının satın alabildikleri için yaşıyorsun ben gücü :) bizden olmaz ayrılıyorum ben
Soran1 yılNayır nolamaz gitme...
- 1 yıl
biliyorum zor bensiz yaşamak ama gideceğim bu diyarlar dan 🙄 sana pikachu ayıcık alırım yokluğum da ona sarılıp ağlarsın 🙄
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin hayattan beklentisi amacı hedefleri istekleri başka. Ev hanımı olmak da kötü bir şey değil. Bir işte çalışıp para kazanmak da kötü bir şey değil. Burada önemli olan herkesin mutlu bir hayat sürdürebilmesi
10 Yorumla
1 yılÇalışırsanda o zmn kocandan mükemmel bir maddi durum beklemeden evlenmeyi kabul etmen gerek ve paraya ihtiyacı olduğu zmnda para vermen gerekiyo
12 Yorumla
Soran1 yılNe sjsj
- 1 yıl
?
- Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı.
1 yılBu ekonomide kimse ev hanımlığını güzellemez bence. Ev hanımı olup olmamakta senin elinde.
10 Yorumla
1 yılÇok mantıklı bir soru yıllardır tüm kadınların aklında bu soru😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı.
1 yılEv hanımısın diye kocanla gezip tozmayacaksın anlamına mı geliyor
31 Yorumla
Soran1 yılBu işlerle neden vakit öldüreyim
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılO da tamamen senin seçtiğin adama bağli ben evliliği sevdiğim adamla ortak yasayıp sorumluluk almak olarak görüyorum ev hanımlığı olarak değil
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılGit ormanda yaşa kardeşim. Sizi tutan yok. 😃 Annelerimiz zamanı güzelmiş be!!! Ev hanımı olmak çalışmamak değil ki sadece çalışan ev hanimlari da var. Şimdikilerin aklı hep havada.
10 Yorumla Dünyaya bir kere geldik neden çalışalım ömür çürütelim ha evde oturmak ha işte çalışmak ki İş yorucu evde ise keyif yaparım istersem çıkar gezerim
00 YorumlaTek yaşa sen de kedilerinle. Dalga geçmiyorum artık kadınlar öyle yapıyorlar, öyle yapın erkeklerden uzak durursaniz ev hanımı da olmazsınız
01 Yorumla
Soran1 yılNe ilgisi var evlenince otomatikmen ev hanımı mı oluyoruz? Eşimle gayet yaşayabilirim.
1 yılKim yapıyor o guzellemeyi. Çalişmasan da yüzde elli ev hanımısin. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir dikkat et
01 Yorumla
Soran1 yılÇalışıyorsam kendimi bu işlerden uzak tutabilirim çünkü başkalarınında işi bu. Dolayısıyla yemeğe temizliğe vakit ayırmayarak başkalarına yaptırabilirim
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılObur turlu de iş yerinde sorunlu insanlarla uğraşıp tuketiyorsun kendini bence ev hanımı olmak daha iyi böyle olmasındansa
11 Yorumla
Soran1 yılSosyal medyayla ugrasip gezeceksin
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Bir kere geldim dediğin dünyayı bir süre sonra bırakıp gideceksin ve hesaba çekileceksin
12 Yorumla
Soran1 yılEeeee
1 yılEv hanımı olmanin neresi kötü kendi kendinize iş çıkarıyorsunuz farkında değilsiniz
11 Yorumla
Soran1 yılHayat bunun için çok kısa ya
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok haklısınn mantıklı ama evlilikte de seçtiğin adam önemli
10 Yorumla
1 yılÇünkü toplum ataerkil o yüzden kadını ev ineği yapmak istiyorlar
00 Yorumla
1 yılbence de, emre altğun dediği gibi, sevişe sevişe kullan o şansı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Olma seni zorla ev hanımı mı yapıyorlar birileri güzelleme yaptığında
00 Yorumla
1 yılParan olmadigi surece ömür çürütüyoruz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGez toz tutan mı var dünyaya bir defa geldik 10 saat patrondan azar mı yiyelim
16 Yorumla
Soran1 yılNe kötü iş deneyimleriniz var 10 saatli ve azar yemeli. Hayır tutan yok dünya gezilecek yerler görülecek kültürler tadılacak farklı yemekler varken birbirini kovalayn aynı günlere hapsolup kalmak istemiyorum bunun neden güzellemesi yapılıyor onu soruyorum. Kimileri evlenilecek kız olmadığımı kimi herkese "verdiğimi" falan söylemiş. Galiba ev hanımlığı fazla kutsanıyorda benim haberim yok.
Cevap sahibi1 yılAh canım patronlarda seni kovalıyordu 4 saat gelsinde işimde çalışsın 100 bin vereyim diye. Sen git 8 saat ömrünü çürüt 50 bine bırak Avrupa hayallerini ona ev hanımı kocası zenginler gidiyor
Cevap sahibi1 yılHa evde oturursun ha iş yerinde her türlü oturursun gün boyu tatile çıkıp gezmek dünyayı görmek öyle çalışan kadınların işi değil tatlım
Soran1 yılAilem İsviçrede yaşıyor benim. Ne hayali?🙂 dünya canım ülkemden ibaret değil ya. Şu cümlelerin bile politik ekonomi kötü sen de haklısın. Ama herkes aynı standartlara sahip değil. Saygı önemli...
Soran1 yılSen patron ol... ne kadar düzsünüz tuhag
Cevap sahibi1 yılSen evlenip ev hanımı olup evde oturuyorsun demek üzüldüm adına ama gördüğüm çoğu ev hanımı senin gibi eve hapsolmuyor kötü hayat yaşıyorsun demek. Çoğu ev hanımı geziyor tatile çıkıyor çok boş vakti var çalışan kadınların patronu sana maaş ödüyorum tam saatini doldur telefona bakma derken ev hanımları senin hayalini kurduğun yerlere özgürce başında patron olmadan gidiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBacım
Kraliyetten mi geliyorsunuz kimde o kadar para var010 Yorumla
Soran1 yılAbartma
Cevap sahibi1 yılKusura bakma ekonomik sartlar ortada
Soran1 yılKes ya. Elazigda mi yasiyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet niye sordun
Soran1 yılÖylee orcik
Cevap sahibi1 yılOrcik cevizli sucuk hitap değil
Hitap olarak gakgo
ya da çağa deriz
Soran1 yılAllah Allah
Soran1 yılMerak etme biliyoruz
Soran1 yılHerkese gakgom denmez.
Cevap sahibi1 yılElazığlısın sen paluluyum deme
Aman bende paluluyum
Sen nasıl palulusun derim
Gizli Üye(18-24)1 yılOkusaydın adam senle evlenecek süs niyetine eve mı koyacak
07 Yorumla
Soran1 yılHemşireyim zaten
Cevap sahibi1 yılEe o zaman çalışacan
Soran1 yılZaten..
Cevap sahibi1 yılEe o zaman adamla ortak ev işi yapacan
Soran1 yılKendi evimize bile ben para getirmedigim halde yardimci geliyor evlenince hayatta yapmam madem param var onu kullanırim
Cevap sahibi1 yılHe çok özelsin ya ondan
Soran1 yılHepimiz özeliz sende bunun farkına var
Gizli Üye(25-29)1 yılev hanimi ya da sokaklarin hanimi 2 secenegin var kendini manisa tarzani falan mi zannettin?
12 Yorumla
Soran1 yılKomiksin.
Cevap sahibi1 yılSeni alan adam uzum yapragini yemiş
Kim neyden hoslaniyorsa onu yapsin. kimisi de ogretmen olmus ama keskr ev hanimi olsam diyor.
20 Yorumla
1 yılBence de evliliği şart koşmaları saçma tek çözüm yolu bu olamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmak zorunda degilsin , yapmaneden sadece onları örnek alıyorsun alma
00 Yorumla
1 yılHaklıısn bacım kız olsam o... U olurdum. Enayi çok nasılsa
02 Yorumla
Soran1 yılEv hanimi olmamak=urusbuluk mi
- 1 yıl
Hayır canım ne alakası var. Ben sadece kendi fikrimi dedim
- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın cddxd
10 Yorumla
1 yılO yüzden oku kendi basinin caresine bak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstediğin gibi yaşama özgürlüğüne sahipsin
10 Yorumla
1 yılDimii gezelim görelim karavan alalım
10 Yorumla
1 yılYoo güzelleme yapan kim her kes çalışmayı öneriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEv hanımıyım ve bayramda eşimle Yunan adalarına tatile gittik. Durumumuz gayet iyi yardımcıda tutuyorum aşçıda.
02 Yorumla
Soran1 yılEvdeysen neden yardımcın var😃
Cevap sahibi1 yılParam var canım kendime yardımcı tutuyorum geziyorum tozuyorum ev işleriyle çürütmüyorum kendimi 😄
olmak zorunda degilsin askim hayat senin tercihlerin de senin
00 Yorumla
1 yılBenim 4 duvar arasında olan tanıdığım ev hanımı hiç yok.
10 Yorumla
1 yılKimse zorlamıyor istiyorsan çalışacaksın elbette
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten seni kim ne yapacak merak etme bu kafayla zaten seni kimse almaz.
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke sizde okuduğunuzu idrak edecek bi kafaya sahip olsaydınız. Evlenmem evlenmek istemiyorum mu demişim sence? Ayrıca alınacak bi eşya değilim hayat ancak güzel bi yol arkadaşı bulursan onunla yürüyebildiğinde güzelleşir.
Gizli Üye(36-45)1 yılVasıfsız kekolara hizmetçi ve anne lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEv erkeği olabiliyor muyuz 😂
10 YorumlaEe olma git iş bul çalış?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. Ne iş yapıyorsun?
00 Yorumla
1 yılÇalış o zaman tutan mi var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 821 cevap paylaştı.
1 yılAcuna niye geldin onu buldun mu
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOlma seçim senin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılMantıklı
10 Yorumla Nerden belliymiş bir kere geldigin
11 Yorumla
1 yılcanın ne istiyorsa onu yap kimseyi dinleme
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yıldemi neden olmayasın :D
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne