Tehdit etti, hakaret etti ve el kaldırdı. Sizce bu adamın eşine anlatmalı mıyım bunları?

Yurt dışında üniversite okumaya gideceğim, bu yüzden bir arkadaşımla çok acil paraya ihtiyacımız vardı. Tefeci bile aradık ama bulamadık. Bir hata yaptık ve geçen ay bir gazinoda işe başladık. Orada 2 hafta falan çalıştık. Ama kimseye umut falan vermedim, sevgili gibi takılmadım. Orada bir adamla tanıştım. Ve evli olduğunu öğrendim. Bu yüzden ona aramızda asla bir şey olmayacağını söyledim. O gün bana dokunmak istedi ama karşı çıktım. Bana bir şey yapmadı ama sinirlendi. Aramız kötüydü. Adam daha sonra benim arkadaşımdan telefon numaramı istedi. Sohbet etmeye başladık. Adamın duyguları ilerledi. Kapımın önüne geldi, benim karşımda ağladı birkaç defa. Sensiz yaşayamam, gecem gündüzüm sen oldun dedi. Ben de ona "benim evli bir adamla herhangi bir ilişki kurmayacağımı da biliyorsun, madem beni o kadar seviyorsun, o halde bekar bir adam ol ve benimle yurt dışında gelip yeni bir hayat kur" dedim. Bunu yapamayacağını da biliyordum aslında ama merak ettim gerçekten yapabilecek mi diye. Benimle yurt dışına gelmeyi düşündü kısa bir süreliğine de olsa. Annesi gidersen ölümü gör demiş. Ben de ona vazgeç dedim, ben senden vazgeçmem, girdiğim yoldan da dönmem dedi. Sonrasında aramız başka sebeplerden dolayı bozuldu. Zaten bu durumu uzatmak da istemiyordum. Alkol alıp beni tehdit etmeye, beddualar ve hakaretler etmeye başladı. "Sen beni bitirdin, Allah da seni bitirsin" gibi şeyler söyledi. Öldürmekle tehdit etti. Giydiğim kıyafete sinirlenip hakaretler, beddualar etti. Bana sinirlenip başkalarıyla kavga etti, elini falan yaraladı. Onun için ölürüm de öldürürüm de falan diyormuş. Duyduğuma göre bir arkadaşından, silahla iş yerimin önüne bile gelmiş. Ben de tüm bunlardan dolayı onunla tüm iletişimi kestim. Fakat sonra bana üzüntülü şarkılar atmaya başladı. Seni unutamıyorum falan yazdı. Kapının önüne in konuşalım biraz dedi. Ben de ona düşman gibi davranmayı bıraktım. Fakat 2 gün önce, asla yapmaması gereken bir şey yaptı. Bir arkadaşıyla beraber alkol, madde falan kullanmışlar. Görüntülü konuşurken bana hakaretler ettiler, arkadaşı bana küfür etti, beraber güldüler, alay ettiler. Ben de o ikisine de bana söylediklerinden çok daha ağır küfürler ettim. Sonra o adam sinirlendi, gece saat 3 gibi evin önüne geldi. İnmezsem binanın zillerine basacağını söyledi. Ben de yanına gittim. Bana bağırdı, küfürler etti yine. Sonra yüzsüz gibi yakınlaşmaya çalıştı. Ben de ona tokat attım refleksle. Sakin değildim ve ağzıma geleni saymaya devam ettim. Haysiyetsiz, ahlaksız, adi falan dedim. Sen bekar olsaydın da benim gibi birinin seninle görüşmesi yine mucize olurdu dedim. Bir bana bak bir kendine eğitimsiz falan dedim. Sen eşini bile satacak karakterdesin haysiyetsiz, dedim. O da bana el kaldırdı. Ben de bunları ona ödeteceğimi söyledim. O da beni tehdit etti, anneme ve kardeşime bile zarar verebileceğini söyledi. Kendisi dün yine evin önüne geldi, konuşalım dedi. Anlattığına göre sonrasında o arkadaşını darp etmiş, iletişimi kesmiş ama dün gece o da onunla beraber o şekilde konuştu. Ben de ona yumuşamadığımı, hayatını mahvetmekte kararlı olduğumu söyledim. O da bana ne ekersen onu biçersin falan dedi. Ben de ona ektiğini biçecek olan sensin dedim. Senden korkan senin gibi olsun dedim. Zaten yasaklı madde kullanıyor, gözümün önünde bile kullandı. Bana attığı tüm mesajlar da duruyor. Bunların hepsi koz. Sizce ne yapmalıyım? Eşine ulaşıp bunları anlatmalı mıyım?

Tehdit etti, hakaret etti ve el kaldırdı. Sizce bu adamın eşine anlatmalı mıyım bunları?