Bana zorbalık yapan kızın ifşasını buldum?

19 yaşındayım. Lise hayatım sınıfımdaki bir kız yüzünden mahvoldu. Okulun en güzel, en “popüler” kızlarındandı. Bense çirkin kara kuru bir şeydim. Kimseye zararım yoktu, iki üç yakın arkadaşım vardı, ve kendi halimde derslerime odaklanan bir kızdım. Ben kimseye bir şey yapmadım ama o kız beni kendine eğlence malzemesi yaptı.

Dediğim gibi çirkin bir kızdım, ama sırf çirkindim diye de zorbalanmaya hakketmedim. Hocalar da biliyordu ama hiçbir şey yapmadılar… Beminle dalga geçmeler, bana bakıp fısıldaşmalar, birine çirkin demek için “sudeye (ben) benziyorsun” demeler, o kadar psikolojik bir şiddet gördüm ki zaten ailevi sorunlarım da vardı, evde rahat değildim okulda da rahat değildim, canımı almayı bile düşündüm, depresyona girdim, sonra dayanamadım okulu bıraktım.

Çalışıp kendi paramı kazanınca az da olsa kendi ayaklarımın üstünde durabildim. Estetik oldum, kendime yeni kıyafetler aldım, ehliyeti kazandım, iyi bir işim var şimdi ve yakında sözleniyorum. Özgüvenim de yaşama hevesimde geri geldi. Şu an hayatımda bir şey eksik değil çok şükür.

Öğrendim ki erkek kuzenim o kızın eski sevgilisiyle yakın arkadaşmış. İfşa olayı da şu : Bunlar bir sene önce beraberlermiş, kız oğlana kör kütük aşıkmış ama oğlan sadece gönül eğlendiriyordu. Kızın teyzesi trafik kazası sonucu vefat edince annesi babası memlekete gitmiş, kızın da sınavları var okula gitsin diye evde bırakıp komşuyu tembihlediler kız sana emanet diye. Kız yas mas demeden fırsat bu fırsat diyip oğlanı eve atmış ve olanlar olmuş. Kızın ifşasında yüzü görünmüyor ama bacağında bir yanık lekesi ve küçükken olmuş yani anası babası görse bilir bunun kızları olduğunu.

Şimdi ben çok kindar biri değilim. Ama geçmişime çok yanıyorum. Bana yaptıklarına çok yanıyorum. O lisedeki ben bu ifşaya denk gelseydi, bir saniye bile düşünmeden ailesine atardı. Şimdi ona kin beslemiyorum ama içim de rahat değil, sanki intikam istiyor gibiyim. Bana yaptıklarından sonra hayatı yolunda gitmesin istiyor gibiyim. Çok garip bir duygu. Sizce ne yapayım?

Bana zorbalık yapan kızın ifşasını buldum?