Oğlumla aramı nasıl düzeltirim Piskolojisini nasıl duzeltirim?

Canlarım ben çok kötüyüm evladimla aram hiç iyi değil yanında olamadım hiç hep çalıştım ona bir gelecek sağlamak için evini aldım ama yanında olamadım yalnız kaldı başka bir şehirde kucukkken babasından ayrıldım ordan oraya sürüklendi evlat en son ben aldım yanıma bende çok iyiydik gülüyordu mutluydu ben cezaevine girdim ve mecbur annemde kaldı annem almasa babasi sahip çıkmazdı ve benim evladım belkide yurtta büyümek zorunda kalırdı Allah annemden razı olsun hakkını odiyemem sonra çıktım 5 parasız yine pis işlere yöneldim evladım hep bekledi ben gitmedim en son ona ev aldım başka şehirde ama düşüncem onla yasamakti ona iş kurmaktı evlendim evlendgim kişi beni calsitirmadi oğlumun yanına gidip gelemedim çocuk yalnız kaldı başka şehirde zor zaten kimseyle kolay kolay arakaslik yapmaz ben araryi duzeltemeye çalışıyorum şimdi hep parasını attım tabikide ama az ama çok insanlar parayla olmaz dediler o işler çıktım yanına geldim şimdi agresif ve beni istemiyor piskolojisini anlıyorum naapmam lazım akıl verin lütfen kendisi 26 yaşında nasıl beni sever

Oğlumla aramı nasıl düzeltirim Piskolojisini nasıl duzeltirim?