Vallahi kendi adıma söyleyeyim hiç beceriksiz değilim gayet becerikliyim Hatta bu konuda eşimden çok daha iyi olduğumu söyleyebilirim ben de bu ev konusunda kadınları beceriksiz görüyorum açıkçası
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Kes sesini irkci... Sen kendine bak. Daha kilini tuyunu almayan varlik gelmis konusuyor burada
ben demem, genelleme doğru değil. benim düşünceme göre erkek çalışmalı kadına imkanları hazır etmeli kadın evdeki düzeni sağlamalıdır. hanımcı ol rahat et :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yoo vallahi ev temizliğinden ütüye çamaşırdan bulaşığa yemek yapmaktan ince temizliğe kadar ne varsa bi kadından daha iyi yapıyorum
Çocuk bakma konusunda bir şey diyemem ama ben ev işimi kendim yapıyorum zaten tek yaşıyorum. Çocuk bakmak ayrı bir sorumluluk.
Soyunuzu yürütüp soyadımı alsın diyorsanız çocuğa yüzde elli bakmakla yükümlüsünüz
Yazdığım cevabı anlayamadığına göre bence sen evlenme.
Yazdığım cevabı anlayamadığına göre bence sen evlenme
5 sene yalnız yaşadım 1 seneden sonra temizlikten nefret ettim. Temizlikçi tuttum. Sevmiyoruz galiba
Aileniz 5 yaşında direksiyona oturacağına ev temizliği öğretse seversiniz
Bunu ilerde sevgilin ya da kocan için söyle herkese karışma
Yo herkese karışıyoruz. Ev işi yapıp çocuk bakacaksınız anneniz öğretsin.
Ben temizlikci tutup karıma da ev işi yaptırmıcam. Öbür erkekleri bilemem sjsj
Hayaller necmettin
Niye hayal olsun ablam
Burada çok hayal yazan var dayıcım
Maddi gücüm yerinde çok şükür ben hayal satmam
Tamam dayı
Bende yemek yapamıyor gibi yapıyorum ara sıra iş kitlemek için. Aynı sebep herhalde
Kocana yapıyorsan çok iyi 😄
Yapmadıgımızı nerden biliyon yaparız da işimize gelmiyor
Yapın o zaman
Vallahi kendi adıma söyleyeyim hiç beceriksiz değilim gayet becerikliyim Hatta bu konuda eşimden çok daha iyi olduğumu söyleyebilirim ben de bu ev konusunda kadınları beceriksiz görüyorum açıkçası
Kes sesini irkci...
Sen kendine bak.
Daha kilini tuyunu almayan varlik gelmis konusuyor burada
Hoşt daha dişini fırçalamıyor kılını almıyor bok kokusuyla terli terli gezen ucube gelmiş bana laf atıyor
Bok kokunuda al sq buradan ucube
Onuda yapamıyorsa niye evleniyoruz ki
Erkeklerin işine gelmiyor
Ben öyle değilim
Yanılıyorsun. Ben üyü çamsşır bulaşık cam silme hepsi yaparım. Silme süpürme vakıayı adiyyeden zaten
Sen değilsin zaten
Tembeller
Hahahhaah
Yalan mı
Doğru daha bu güne kadar bir işi becerebildiklerini görmedim sadece eli önlerinde gezerler
Helal sana
Kadınlar neden malca sorular soruyorlar
Mallara malca sorular soruyoruz
kadının esas işi olan şeyler bunlar
Çalışmada erkeğe esas iş ama çalış ben tek yetişemiyorum diyorsunuz o yüzden sizinde ellerinizden öper
ben demem, genelleme doğru değil. benim düşünceme göre erkek çalışmalı kadına imkanları hazır etmeli kadın evdeki düzeni sağlamalıdır. hanımcı ol rahat et :D
Kadını çalıştırmayıp parasını veriyorsan güzel kadında ev işlerini halletsin tabi
Akıllılık
Kadına binme, çakallık, tembellik
Bunlar daha güzel açıklayıcı oldu
Teşekkürler
Ne demek biz teşekkür ederiz
Zenci bul
Yok Avrupalı bulacak hem ev işini onlar yapıyor çocuğa bakıyormuş
Hmmm
Öteki işi Becerebiliyor mu bari
Hangi işi
Anla işte :)
Hangi iş