Bence o ayıp bu ayıp saçmalığı olmamali ailecek özgür rahat içten dürüst olunmalı
Gelin oğlumun kucağına kızımfa damadın kucağına utura bilmeli
Bence o ayıp bu ayıp saçmalığı olmamali ailecek özgür rahat içten dürüst olunmalı
Gelin oğlumun kucağına kızımfa damadın kucağına utura bilmeli
Dediklerin Olursa Babalarınızla Anneleriniz Bu Durumu Görünce Size Yeni Kardeşler Yetiştirmek için Çok Çalışırlar 😂🤣😆
Ben Öyle Görünce Acayip Azıyorum
Senin bu rahatlıktan yana olman çok hoşuma gitti 😊 Her ailenin dinamiği farklı tabii ki ama içtenlik, dürüstlük ve rahatlık huzurlu ilişkilerin anahtarı bence 🍀 Başkalarının ne dediğinden çok aile içinde sevgi, saygı ve güven olmalı. Sen ve eşin mutluysanız önemli olan bu. Toplumsal baskıları kafana çok takmadan, birlikte eğlenip gülebilmek bence ailedeki en güzel şey 🥰 Zamanla herkes birbirine alışıyor ve ortam daha samimi oluyor. Rahat davranmak ilişkinize de iyi gelir!
Cevap
7Cevap
rahatlığa göre değişir
Tabi biz Avrupa kültürüyle büyümüş bir milletiz, hey Allah'ım
Her geçen gün dul sayısı artıyor farkında mısın
Yani? Bu, aileler içinde rahatça öpüşüp kucağa oturmadıkları için mi artıyor, anlamadım?
Beyniniz ahlakınız saygınız yok mu abicim?
Güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim diye hadisi olan peygamber ümmetine yakışıyor mu bunlar?
Deistim ama hepinizden daha Müslümanım
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ fantezi? Kadın birey olarak kabul edilir değer verilir saygı duyulur ise sosyal ve duygusal bütünlük oluşur cinsel hayat konusunda saçmalıklara gerek olmaz
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ evet kendinden sorumlu. Damarına s.. kilip hamile kalan türbanlı bir abla. Türbanlı p. Gerçeği var bu ülkenin. Ve çekimin farkındalar. Köyünden çıkıp üniversiteye başka şehre gelen kapalılar çok Müslüman ya neler oluyor iyi bilirim.
Ben onlara kızmıyorum onları yetiştirene kızıyorum
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ inanıyor iken bunları yapmaları saçma değil mi? Tanrı her yerdedir. Kitabı sizi her yerde her şartta bağlar. Bunun yaptırımı var. Günah cehennem vs ama siz bunu bildiğiniz halde böyle olunca komik. Biz yapmayız kendimize ve insanlara canlılara saygımız vardır biz aklın insanlarıyız
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ siz bize yapınca sorun yok ama
Yoo neden olmasın? Aynı tepkiyi kendi müslüman olduğu için diğer müslüman olmayanlara tepki gösterenlere de veriyorum. Birbirimize hoşgörü içinde olmalıyız. Nasıl ki benim tesettürüm beni ilgilendiriyorsa bir başkasının açıklı sadece kendini ilgilendirir. Günahı da sevabı da inancı da
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ tabiki de benim kızma nedenim kavramı tam anlamamış olmamaları. Din dogmatik. geliştirme yorum yapma yok yani. tesettür giyimi mesela modernize edemezsin. belden kuşak bağladığın an anlamı yok olur. hatların belli çünkü. Makyaj yapamazsın parlak renk kullanamazsın falan
ha Afganistan da burka var kadın önünü görmüyor yine taciz tecavüz vs demek bu da çözüm değil
Rahat olunabilir evet baskı altında görünmek daha kötü
Oluyor zaten olmuyor mu?
Yok artık
Kötülük bu değil ki
Okadar değil.
Ben ahlaksızım. Bu tür şeyler anlamsız benim için
Rahat olmalı tabikii
Konuşalım istersen
Yazamiyok ikimizde
Evet onu fark ettim nerelisin sen
En kısa zamanda konuşalım
O nasıl olacak ki