O zaman iyiler hayatta kalır kötüler ölür diye bir cümle kullanmamalıydınız. Kendinizle çeliyorsunuz çünkü bu tarz bir cümle kurarak . Herkes ölücek iyi veya kötü, fakir ya da zengin
Bilmediğim alanda konuşmadım ki sadece aynı düşünceyi zıt bir şekilde söylediniz ve bende tutarsız olduğunuzu dile getirdim (çelişki diyerek). Bir durumun tutarsız olduğunu dile getirmem için en ince ayrintısina kadar bilmeme gerek mi var? Cahil düşürme demişsiniz ama aynı şeyi siz yaptınız soruyu güncelleyerek ve yine tutarsizlik bence
Çelişkili bir sözüm yok. Ve evet en ince ayrıntısına kadar bilmezsen en ince ayrıtısına kadar bilen biri gelip senin daha çelişkiyi bile bilmediğini söyler.
Çalışınca oluyor ama ben valla sıfır temelden 3 kitap bitiridim sadece tyt mat adına ve eyüp b tunç kurt ve hatta ali nesinin bile vidrolarını izliyordum o kadar bok bir sınav sistemi yapmışlar ki
Teşekkür ederim. anlam veremiyorum zaten sınav sistemine falan da artık sorgulamaktan vazgeçtim çünkü bir ilerleme kat edemiyor insan anca geriye gidiyor. Başarıyorlar hedefleri neyse
İnsandan aşırı bir disiplin aşırı bir azim istiyorlar bizim bir hayatımız bir yapmakta olduğumuz sorumluluklarımız var. Cidden sınav günlerimi hatırlamak hiç istemiyorum bir insan hastayken bile mecbur kalıp saatlerce ders çalışabilir mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Elon Musk mı o adamdan ürküyorum ben be napacan onun çocuğu olup
Adam fizik mühendisliği okumuş ben bilgisayarcıyım.
Adam robot yapıyor bende yüksek lisansımı robotla ilgili okumak istiyorum tam bana göre ya da jensen huang (nvdianın kurucusu)
Şahsen öyle birinin babam olmasını istemezdim ne gizli kapaklı işler çeviriyor dur onlar kaç masum insanın canını yakmıştır o Elon Musk ve yandaşları
Evet ama dünya böyle bir yer ki biri güçlenip biri güçsüz olacak döngü bu evrim teorisi gibi😅 iyi olanlar hayatta kalıp kötü olanlar ölmeli
O zaman başta Elon Musk gibi insanlar ölmeli kötü çünkü
Dünya böyle işlemiyor fakir veya güçsüz ölür.
O zaman iyiler hayatta kalır kötüler ölür diye bir cümle kullanmamalıydınız. Kendinizle çeliyorsunuz çünkü bu tarz bir cümle kurarak . Herkes ölücek iyi veya kötü, fakir ya da zengin
Eğer aynı anda a önermesi doğru ve a nın tersi doğru kabul ediliyorsa bu çelişkidir
Aynen teşekkür ederim
Yaşın 18 mi )
Eğer yks ye de hazırlanıyorsan önerim kümeller ve mantık kavramlarının gerçek hayattaki çıkış noktalarına odaklan.
Evet neden sordunuz
Tamamdır
Yaşın daha genç matematiği ders olarak değil hayatın felsefesi olarak tanı benimde yaşım 21 hadi görüşürüz iyi günler.
İlgi alanıma girmiyor yeteneğim olan şeylere kafa yormam daha mantıklı geliyor
Bu yüzden de bir felsefe olarak görmek sıkıcı benim için. İyi günler
O zaman bilmediğiniz alanlarda yorum yapmayın : )
Burdaki yorum diye kast ettiğim şey karşıdakini cahil düşürme
Bilmediğim alanda konuşmadım ki sadece aynı düşünceyi zıt bir şekilde söylediniz ve bende tutarsız olduğunuzu dile getirdim (çelişki diyerek). Bir durumun tutarsız olduğunu dile getirmem için en ince ayrintısina kadar bilmeme gerek mi var? Cahil düşürme demişsiniz ama aynı şeyi siz yaptınız soruyu güncelleyerek ve yine tutarsizlik bence
Soruyu güncelemedim sana yazmıştım.
Çelişkili bir sözüm yok. Ve evet en ince ayrıntısına kadar bilmezsen en ince ayrıtısına kadar bilen biri gelip senin daha çelişkiyi bile bilmediğini söyler.
Neyse knk tartışmaya gerek yok hahsh bilmediğin alanlara girme yeterç
Sorunun altına bakıp görebilirsiniz güncelleyip güncellemediğinizi. Bir kelime kullandım sadece neyse ya selametle
Evet fark ettim yanlışlıkla olmuş.
İnsanları kızdırmayı seviyorum hahshahsa
Kendini zeki sanıp beni sözlerinle düşürecektin hahshahshshsshshwhahshwhhsa
Öyle olmuştur tabi, komik değil. İyi akşamlar
Komik komik zeki insana çatınca afaladın tabi jahahahshahsa
Kendimi bir şey sanmıyorum ben bilip bilmeden ön yargıyla yaklaşmayın. Sozlerimle düşürdüğümü düşünüyorum
Afallamamı gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum bir kelimenin nerden geldiğini söylediniz sadece bu sizi benim gözümde zeki yapmiyor
Merak ettim ne okuyorsun veya hedefin ne?
Önemli olanda bu nerden geldiğini anlayıp amacına uygun kullanmak hanımefendi
Siz en iyisi bir sözlük çıkartın bana ordan öğreneyim. Hedefsizim
Wikipedia var eğer araştırısanız görürsünüz.
Peki okuyormusun?
Ooo wikipedia... Anladım teşekkür ederim beyfendi
Mezunum
İstiyorsan google scoler den bak direkt ingilizcen varsa
Yok ingilizcem
Mezunnn... dünyadaki en berbat şey hahsah cidden hiç çekilmiyor
Netleriin kaç
Öyle çekilmiyor
Berbat o yüzden söylemek dahi istemiyorum.
O durumları bilirim... her şey gönlünce olsun
Çalışınca oluyor ama ben valla sıfır temelden 3 kitap bitiridim sadece tyt mat adına ve eyüp b tunç kurt ve hatta ali nesinin bile vidrolarını izliyordum o kadar bok bir sınav sistemi yapmışlar ki
İnsanları hayattan soyutmalayı hedeflemişler gibi
Teşekkür ederim. anlam veremiyorum zaten sınav sistemine falan da artık sorgulamaktan vazgeçtim çünkü bir ilerleme kat edemiyor insan anca geriye gidiyor. Başarıyorlar hedefleri neyse
İnsandan aşırı bir disiplin aşırı bir azim istiyorlar bizim bir hayatımız bir yapmakta olduğumuz sorumluluklarımız var. Cidden sınav günlerimi hatırlamak hiç istemiyorum bir insan hastayken bile mecbur kalıp saatlerce ders çalışabilir mi
Öyle diyecek söz bulamıyorum ki artık
Yapacak bir şey yok mecburen kalkıp hayatın gerçekleri ile boğuşacağız. Size bu boğuşmada bol güç dilerim : )
Aynen teşekkür ederim. Size de babay
valla kaliteli zengin kemalist bir aile olsun benimkisi
Benimkide beee hahaha
Benimkinin yine biriaz parası varda cahiller köylü kafası gibi
benimkiler hem cahil hem fakir
Bizimkiler parasından 100 tl bile zar zor veriyor böyle ailelerin m, k