Günü geldiğinde kısmet olurda evlenirsem birinin evleneceğim kişiye ailesine bunu söylemesinden korkuyorum yaptığım bi hatayı ( cinsellik falan değil sadece akrabaları evden kovmustum ) onlara söylemesinden ve beni bırakmalarından siz olsa naparsınız bulurum diyen insanı kafasını duvarlara sürterim muhtemelen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neyseki çevrem tarafından sevilen biriyim ahshhs
Ben değilim herkes benim lafımı yapıyor bide biz köyde doğduk büyüdük şehirde olsakta ister istemez gidiyorsun görüyorsun
Bak en basiti kurban bayramına gitmek istemiyorum evde kalıcam annem millet laf eder olur mu kızları gelmemiş bak kalmış tek başına derler diye duygu sömürüsü yapmaya başladı
Niye anlaşamıyorsun ki
Sevmiyorum köyü hep akraba milletin arkasindan konuşan yüzüne yalakalık yapan samimiyetsiz insanlar
Görüşme o zaman, onlar da hakediyor o zaman.
Keşke öyle bi şansım olsa nefret ediyorum onlardan ailem hep başkalarının çocukları geliyor aileleri ile hiç böyle kalan yok diyor cidden köyde erkekler bile ailesiyle geliyor mutlaka
İnanki koca koca oğlanlar bile ailesinin peşinden gidiyor
Yapani bulur agzina sskrim hic acimam
Erkek için kolayda ah biz kızlar içinde öyle olsa keşke yaptığın an milletin diline düştün demektir erkekler kızlar gibide değil
Farmeymez sen yapaxagini yapp
Umarım böyle bişey başıma gelmez kuzenimin gelmiş ama yinede eşi bırakmamış
Neden kovdun peki evden onları 😆
İstemedim sevmiyorum insan bide köyde doğduk biz lanet olsun istesende istemesende gidiyorsun görüyorsun millet lafını eder olmadık bişey der biri diye korkuyorum o yüzden evleneceğim insan köyden biri olmamalı
Insan nasibinden kaçamaz ponçik Sen de Kaçamayacaksın Hiçbirimiz kaçamayız
Nasibim yabancı tanıdık biri olmasın hele bizim köyden olmasın o yeter o zaman kimse bişey diyemez diye düşünüyorum gerçi kuzenime alakasız kadının biri evlenecegi kişinin ailesine onu almayın dayısının oğlundan ayrıldı demiş ama tabi eşi bırakmamış
Benim şansıma ailesi oğluna bıraktırir 🙄🙄
Ponçik dışarıdan evlenmek yerine köyden evlenmene tavsiye ederim çünkü köyde Evlendiğin kişinin huyunu suyunu ailesine geçmişini bilirsin ama dışarıdan Evlendiğin kişinin hiçbir şeyini bilemezsin köyden evlenme kötü şey değildir tam tersine İyidir dediğim gibi huyunu suyunu meşrebine zihniyetine her şeyini bilirsin o kişinin
Köyden isteyen yok beni şimdiye kadar 2 kişi oldu biri akraba babamın dayısının torunu hâlâda evlenmiyor taktı kafayı onu istemedim ben deldirmedim herşeyi kafaya aşırı takıyorum akraba içine evlenip iyice delirmek istemiyorum birininde annesi berbat kadının tekiydi bide durumları iyi değil zaten kendilerine saf birini arıyorlardı akıllarınca bide bi ara bakan çocuk vardı babası yaşımı sormuş hatta babama o oğlan senden küçük biraz heralde büyükmü acaba diye sormuştur dedi onlarla uğrasamayiz tamam babası iyidir ama annesiyle anlaşamayiz dedi annem
Köyden değil çoğunlukla burdan çıkıyor görücü
Yaşadığım mahalleden ya da annemin arkadaşlari diyolar hepsini çevirdim
Neden geri çeviriyorsun Peki ponçik nasiplerini
İçim ısınmıyor kimseye
Napacagimi şaşırdım
Yaşın kaç peki senin
Bazı rahatsızlıklarimda var ben insanlardan uzak biriyim yabani dedikleri cinsten bide aşırı öfkeli sinirli birisiyim kimse kolay kolay çekmez beni
Görünüşümle içim bir değil dışarda bakan hanim hanımcık der ama içim öyle değil
25
Benimle olucak kişide peygamber sabrı olması lazım yani
Aşırı öfkeli Sinirli olma sebebin nedir peki çocukluğunda Bir sıkıntı mı yaşadın aile içi şiddet kavga gürültü mü var bunun Bir sebebi olmalı nedir?
25 evlilik için iyi bir yaş
Eğitimin nedir senin
Hocaya göre bendeki musallat ve evdeki cinlerden
Okumadım kazanamıyorum hatta demiş bu kız okul yönündende şanssız olmuş
Lise mezunuyum
Deniyorum iki yıllık bile tutmuyor kaç senedir m*l gibi iki ay çalışıp sınava giriyorum belki iki yıllık bişey tuttururum diye ama olmuyor
Neden musallat olsunlar peki sana
Çalışmadan olur mu Hatun oturup çalışacaksın iki ay çalışmakla olur mu bu iş herkes gibi bir sene çalışacaksın
Neden olduğunu bilmiyorum sadece ters biyere bastığimi söylemiş hoca evdede hep huzursuzluk ve tartışma olduğunu söylemiş sizin evde bereket yok demiş
İki yıllık bi üni içinde 1 sene kafa patlatılırmı
Evde huzursuzluk tartışma olma sebebi nedir peki sürekli
Öylesine kazandığın 2 yılin sana ne faydası olacak peki
Yani aileme söylemiş onlards doğru demiş o kıza musallat olmuşlar sizdede var demiş ailemde uykuda korkuyorlardı zaten muska vermiş anneme taksın diye onun gençliğindede korkarmis böyle hoca demiş seninki eskiye dayanan bişey benimkinin sebebi bu demesine göre eve kapının üstüne koymamız için ve annemle bana dahil 3 muska verdi
Bide duali su hepiniz için demiş
İçtik bitti annemin dediğine göre muska iyi gelmiş ama benim yok bi değişiklik
Hernangi bi sebepten oluyor siz birbirinizin söylediğini hep ters anliyosunuz biri diğerininin dediğini anlamıyor demiş
Tekrar git hocaya
Bakalım belki etki gösterir diyorum yikanmam içinde dualı su verdi 1 kere yıkandım 3 kez yıkansin içip bitirdikten sonra demiş içtim bitirdim bakalım nolucak
Ben gitmedim ailem gitti
Onlar baktırdı
İki kere daha yıkanıcam sanki faydası olucakta
Zaten daha önce yazılmış muskalar vardı onlar fayda etmemiş bu kıza kurtarmamis demiş
İnanmazsan faydası olmaz
Önce inanacaksın
Yok olmaz öyle merak etme
Kuzenime biri yapmış çok alakasız bir insan onu almayın dayısının oğlundan ayrıldı bıraktı gitti demiş ama kocası vazgeçmemiş
:D garip
Biz köyde doğduk büyüdük o yüzden maalesef o lanet yerde dedikodu oluyor böyle şeyler ne kadar şehirde oturuyo olsakta oraya gidip geliyoruz
O yüzden hep derim evleneceğim insan o köyden olmasın eğer olursa bin insan beni kötüleyip önüme taş koymaya çalışır
Nerde yaşıyorsun ki
İzmir'de yaşıyoruz ama nerde olursan ol huzur yok insana
Baya dolmuşsun sen
Keşke böyle hayatım olmasaydı köyde doğup büyümeseydim şehirde kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyor
Gerçekten ama
Köy öyle bi yer değil zaten her konuda şanssız doğmuşum
Kıyamam sana ya baya da seri yazıyorsun anonimsin yollayamıyorum sana