Aramızda 20 yaş var olur mu?

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım o 38 yaşında. Daha önce hiç evlenmemiş. Annesi ve babasıyla birlikte yaşıyor. Para için diyenler gelmeden önce söyliyim zengin biri değil orta gelirli. Onu seviyorum şu an her şey çok güzel ama gelecekte nolucak bilmiyorum. Benimle evlenmek istediğini ama ailemin yaş farkından dolayı onu istemiceğini karşı çıkacağını benim ailemle aramın kötü olacağını söylüyor. Senin ailenle kötü olmanı üzülmeni istemiyorum diyor. Bende ailemle kötü olmak istemiyorum aileme bağlı biriyim ama ondan ayrılmakta istemiyorum seviyorum. Bana karşı davranışını kalbini iyi bir insan oluşunu seviyorum onun. Şuanda üniversite sınavına hazırlanıyorum bana derslerimde falan sürekli destek oluyor. İlerde yanında olmasam bile senin istediğin yeri kazanmanı çok istiyorum diyor. Kısa bı süre önce benden bı kaç gün uzak durdu ben anlam veremedim uzak durduğu için üzüldüm sonrasında nedenini sorduğumda ilerde çok üzülücez en çokta sen üzülüceksin senin üzülmeni istemiyorum o yüzden şimdi senden uzak durmaya çalıştım ama yapamadım dedi. Ben gün geçtikçe ona bağlanıyorum daha çok seviyorum. Ama şu an gençliğimden duygularımın yoğunluğundan dolayı mı böyle hissediyorum bilmiyorum. Bana şimdi her şey çok güzel ikimizde birbirimizi seviyoruz ben kendimin ne hissettiğimin farkındayım ama sen bı 10 yıl sonra mesela ne düşünüceksin diyor yine bana karşı aynı duygular içerisinde olacak mısın mutlu olacak mısın benimle diyor. Kafam çok karışık ne yapmam ne düşünmem gerektiği bilmiyorum. Bana yardımcı olun lütfen.
Aramızda 20 yaş var olur mu?