Hamilelikte şiddet?

Severek evlendim deli gibi sevdim ilk çocukluk aşkımla evlendim yıllarca peşinde koştum nişanlandık nişan attık eşim babasını kaybettikten 1/2 sene içinde benimle evlendi o sırada annesiyle beni istemesinden ötürü çok sorun yaşadı ama diretti aldı herneyse 7 buçuk aylık hamileyim ve kan revan içinde bildiğiniz dayak yedim yalvardım yakardım yüzüm mosmor dudağım patlak yüzüme kan oturmuş benek benek vs vs sebebi ise anneme çok gidip kayınvalideme gitmemem arayıp sormamam zamanında neler yaşadım ne laflar duydum kayınvalidem 2 defa evinden kovup görüşmek istemediğini söyledi ona rağmen 1 senelik evli olmama rağmen eşim için gene adım attım görüştüm bugün şiddet meselesine gelince kaynanam birşeyler olduğunu sezip eve geldi oğluda anlattı oğluna hak verdi kalkıp oğluna haklıyken haksız duruma düştün şiddet ne olursa olsun yapılmayacak bir şey olmuyor mu yapamıyor musun alıp ceketini çıkarsın şiddet neyin nesi diyerek benim evladını o raddeye getirdiğimi onu arayıp sormadığımı annemle çok yakın olup onunla olmadığım konusunda eşimin haklı olduğunu eşimin iç güveysi olarak alındığını bu konuda haklı olduğunu o eşi vefat ettikten sonra yalnız yaşayıp eşimin doğru bir zamanda evlenmediğini yanlış bir evlilik yaptığını baştan beri böyle olacağını bildiğini benimle olmayanını bildiğini hayalindeki insanın ben olmadığımı söyledi. sağda solda milet kaynanama bunu diyormuş iç güveysi mi gitti oğlun benim annemle babam da eşim için ölüp bitiriyorlar çünkü işin içinde ben varım kaldıramadığım tek şey kaynanam oğluna kalkıp haklıyken haksız duruma düştün bana da dönüp anana bu kadar düşkünsem evlenmeseydin oğlumu bu raddeye getirmeseydin patlatmasaydın demesi sabaha kadar uyumadım ve il defa sütüm gelmiş ne yapıcam bilmiyorum şiddet görmek zoruma gitti eşim bide annesine çok düşkün
Hamilelikte şiddet?