En yakın arkadaşımla mesafe koymak istiyorum nasıl yapacağım?

Bu kişi liseden beri en yakın arkadaşım. İkimize de aynı imkanlar sunulduğu halde okumadı evlendi iki çocuk doğurdu mutsuz bir evliliği var kendi ailesiyle de görüşmüyor. Ben okudum meslek sahibi oldum ben de evlendim ama çocuğum yok tedavilerle uğraşıyoruz arkadaşım bunu bildiği halde sürekli çocuklarıyla hava atıyor. Ben izin günümde evde uyuduğum zamanlarda sen uyuyosun ben çocuk bakıyorum ohh keyif yapiyosun diyo. Ben geldiğimde ohh gez diyor halbuki eşimle izinlerimiz bile denk gelmiyor çok nadir gezmeye gidebiliyoruz. Arkadaşım arabada gezerken ben toplu taşımalarda sürünüyorum buna rağmen sürekli beni kıskanıyor. Evde izinli olduğumda bile senin tatilin var benim tatilim yok diyor. Daha çok şey var arkadaşlar ben yetişkin bir insanım geçenlerde yine doktora gittim arkadaş görüntülü aramıştı ona disardayim yazdım. Bana yazdığı cevap ohh gez gez. Ya sen nerden biliyosunki benim gezdiğimi orada doktordan çıkmışım. Ayrıca gezebilirim ona ne. Gerçekten bu kişiden bıktım ama çok samimiydik diye arıyor sürekli açmıyorum bahane uyduruyorum bu defa bana niye anlatmiyosun bı sorun mu var ben sana her şeyimi. anlatiyorum diyor

Bana tavsiye verin kavga etmeden küsmeden mesafe koymak istiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Spora gidiyorum asla ona hava atmadım hatta bu da tedavinin bir parçası ama o bana diyorki ohh keyif yapiyosun ilerde çocuklar büyüsün ben de sana hava aticam sen çocuk büyütürken
En yakın arkadaşımla mesafe koymak istiyorum nasıl yapacağım?