Her zaman eve kapanan insanlar dışarıda gezme, bilmediğimiz yeni yerleri keşfetme, değişik yerler, mekanlar, kültürler ve lezzetleri keşfetme konusunda bizi oldukça köreltir ve hevesimizi gittikçe yok eder.

Her zaman eve kapanan insanlar dışarıda gezme, bilmediğimiz yeni yerleri keşfetme, değişik yerler, mekanlar, kültürler ve lezzetleri keşfetme konusunda bizi oldukça köreltir ve hevesimizi gittikçe yok eder.

Evcimen biriyle olamam.. Benim yolda olmam lazım.. Hareket halinde.. Sabitlik ve rutin beni öldürür.. Yeni yerler görmeli sevdiğim yerlere arada gitmeli.. Yollarda uyumalıyım.. Başkası mümkün değil.. Bu sebeple ev bark edinmiyorum ben :))
Bu aslında kişiliğinize, ihtiyaçlarınıza ve yaşam enerjinizi nereden aldığınıza göre değişir. Evcimen birisiyle huzur, sadelik ve güven dolu bir düzen kurmak mümkündür; birlikte evde vakit geçirmekten keyif alıyorsanız, bu sizi besler. Ama dışa dönük, hayatı sokakta, doğada, kalabalıkta seven biriyle beraber olunca da keşfetme heyecanı, dinamizm ve yenilik duygusu daha baskın olur. Önemli olan sizin neyle daha mutlu hissettiğiniz. Sessiz bir akşam mı sizi dinlendiriyor, yoksa spontane planlar mı ruhunuza iyi geliyor? Belki de ideal olan, birbirini dengeleyebilen bir uyumdur. Yani biri evcimen, diğeri dışa dönük olsa bile, ortak bir frekansta buluşabiliyorlarsa o ilişki sağlam yürür.
👏👏 çok güzel cevap
Evcimen biri bana göre değil bitanem.. Ben gezip tozmayı dışarıda vakit geçirmeyi severim.. Hasta yatağında yatıyor olsam gezmek diyince ben hemen kendime gelirim.. 🤣🤣
İkisi de olmalı yerine göre. Her gün dışarıda olmak yorar, insan evde olmayı da özlüyor. Bana uyum sağlasın, yeni şeylere, yeni yerlere açık olsun yeterli
Cevap
1Cevap
Benim için önemli olan aşk ve kafa uyumu
Evcimen biriyle yapamam ya ev bana göre değil. İki gün çıkmasam ruhum daralıyor ben gezmeyi seviyorum
İkisi arasında dengede duran birisi bana göredir.
Valla ikiside vasat altı
Genelde evcimen.
Yok ikisinin ortası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?