Paragöz Arkadaşa Tepkiniz! Ne Olur?

O 42 bin maaş alan bir memur ben de nöbetsiz 61 falan alıyorum. Çok kez yardım ettim, bazen 10 bin bazen 5 bin verdim, yedik içtik cebimden çok gitti. Ehliyeti kaptırdıgim için arabam yok onun BMW si var, yol üstü olduğu için beni metroya kadar bırakırdı. Metro dediğim de otobüse de binsem 20 dk. Yol zaten bir saati aşıyor. Ama yol üstü metroya bırakmayı bile bir konu Haline getirdi. Aynı hastanelerde farklı binalarda çalışıyorduk, iş çıkışı aradığım zaman telefona cevap vermediği, basıp gittiği beni bıraktığı oluyordu. En son ben de muhabbeti kestim. Benim o hastanedeki geçici görevim bitince aramız da soğudu çünkü ne zaman gel takılalım dese ikinci lafı arabada benzin yok, benzin yükle geleyim seni alayım diyordu en son ben de gerek yok kardeş, benzine vereceğim parayla oturur evimde içerim dedim. Benim evden çıkma durumum var, tutturdu ev arkadaşı olalım bana taşın diye, ama dünyası para olduğu için kabul etmedim çünkü cebindeki son bir lirayı bile alır yer yarın ne yiyeceğini takmaz. Ayrıca kavgada iyi olduğunu söylüyordu, bir gün bizi alakasız bir kavgaya soktu, bilmediğimiz tanımadığımız bizi de ilgilendirmeyen bir olay için arabayı milletin üstüne sürdü, indik ben 4 kişiyle kavga ediyordum Bi baktım bu mal eline telefon almış polisi arıyor. Milletin üstüne süren o, millete saldırıp beni kavgaya sokan o, sonra da beni 4 kişiyle kavga halinde tek başıma bırakıp 200 metre kaçarak polisi arayan o. O kavgadan sonra arabaya bindik gittik, yolda da diyor ki biz Ankara bebesiyiz adamı böyle indiririz. Kardeş sen indirmedin, polisi arıyordun dedim. Yani tüm bunlara bakınca ruh hastası bence. Sohbetinde kestim iyi mi yaptım?
Paragöz Arkadaşa Tepkiniz! Ne Olur?