Hiç iyi değilim. 1 yıllık evliyim. Kocam bana sürekli psikolojik şiddet uyguluyor. Evlenirken üniversite okuyordum. Acil tıp teknisyeniyim. Ama atanamadım. Arkadaş ortamından bu adamla tanıştım. İyi biriydi. Bana iyi davraniyordu. Evleniyim sıcak bir yuvam bir düzenim olur dedim. Kendisi üroloji doktoru. 38 yaşında. Çok narsist bir insan. Sürekli beni değersiz ve işe yaramaz hissetttirip enerjimi emiyor. Sabah erkenden uyanıp kahvaltısını hazırlıyorum akşam yemeğini yapıyorum evi neredeyse hergün temizliyorum ama illaki bir kusur buluyor. Hiç sohbet etmiyoruz ben yokmuşum gibi davranıyor. Bir konu olursa sen ne anlarsın ne bilirsin bu hayatta ne başardın ne yapabiliyorsun diyor mesela
İş yerine evde kendi ellerimle yaptığım böreği götürdüm."istedim mi böyle bir şey senden niye getirdin niye geldin" dedi fırlattı yanında başka bir adam da vardı çok kötü oldum.
Akşam üzüldüğümü belirttim. İstemiyorsan boşanabilirim dedim sen kimsin ki beni bosayacaksin ben istersem boşarım dedi tersledi homurdandı durdu.
Ben ne yapacağım
İş yerine evde kendi ellerimle yaptığım böreği götürdüm."istedim mi böyle bir şey senden niye getirdin niye geldin" dedi fırlattı yanında başka bir adam da vardı çok kötü oldum.
Akşam üzüldüğümü belirttim. İstemiyorsan boşanabilirim dedim sen kimsin ki beni bosayacaksin ben istersem boşarım dedi tersledi homurdandı durdu.
Ben ne yapacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer