Sizce erkek arkadaşımın annesi beni sevmedi mi?

Öncelikle ben dün erkek arkadaşımın evine gittim anneside oradaydı biz onun olmıycağını düşünmüştük yani sürpriz bir şekilde tanışmış olduk benim için hiç bir sorun olmadı tabikide tanışmayı ben de çok istiyodum herneyse kahvaltı hazırladık hep beraber daha sonra sofradayken açıkçası pek benimle konuşmadı yani basit Birkaö soru sordu işte ne okuyosun annen baban ne iş yapıyo vs ama bunları aralıklı aralıklı soruyo yani sohbet döndürmeye çalışmıyor benimle pek sürekli oğluyla arasındaki muhabbetleri vs açıyor burç konusu açıldı kendisi bu konularla ilgilidir sordu burcumu koç burcu olduğumu söyledim ve yüzünü vs ekşitti sonra iyi güzel diyip geçiştirdi sonra erkek arkadaşımın burcu ikizler yükseleni kova bunu söyleyip işte duygusaldırlat vs ama çok çapkındırlar dikkat et diyio gülmeye başladı ve erkek arkadaşıma söyliyim mi dedi erkek arkadaşım da dürttü ne olduğunu o sırada anlayamadım sonra memleket konusu açıldı erzurumluyum ben kibarlıktan konu geçince Erzurum’dan kibar insan çıkmaz gerçi diyip güldü ve ben şok oldum çok yersizdi sonra yedik sofrayı kaldırmaya gelince kendi tabağını ve kahvaltılıkları toplamaya yardım etti hep birlikte topladık ve sonra bulaşıkları vs bırakıp odasına gitti oğluyla şakalaşmaya vs başladılar birbirlerine sataştılar ben de mutfağı toparlayıp masayı silip bulaşıkları yerleştirdim yani tabikide bunda bir sorun yok ben de yedim sonuöta seve seve yardım ederim ama sanki misafir değilmişim gibi yapmak zorundaymışım ve o bilerek öyle bırakmış gibi hissettirdi bana ilk kez tanıştık sonuçta kendiside yardım edebilirdi onun evi sonuöta her neyse daha sonra topladım vs oturdum salona onlar hala odada birbirlerine sataşıp gülüyorlar daha sonra bir baktım annesi yok yukarı kata kendi annesinin yanına gitmiş ve çıkarken bana görüşürüz tanıştığıma memnun oldum vs bile demeden beni görmezden gelip çıktı yani gülüp etti neşeli birisi ama sanki alttan alttan beni istemedi mi anlam veremedim ve ben de asla saygısızlık vs yapacak birisi de değilimdir gayet nazik bir sohbet ettim kendisiyle sizce beni mi sevmedi yoksa oğlunu mu kıskanıyor pek anlam veremedim ya da ben mi çok abarttım

Sizce erkek arkadaşımın annesi beni sevmedi mi?