Gözlerini kaçırdı Baska tarafa döndü neden (sapık değil)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
seni izlediğini nerden biliyorsun. anlık göz göze gelmekten de bişey çıkarmak ta garip.
seni izlediğini ancak sende ikidebir ona bakarsan anlayabilirsin.
His... yanından gectııgmde bana bakıyordu gözgöze gelmemek ıcın bakmadım
bakanlardan bişey bekleme. seni beğenen gelir konuşur.
Red yer belli bılıyo bunu
Öyle beğenmiş olabilir
Utanmış bakışlarını kaçırmış bunu da anlarsın yahu
Nası utansın koca adam
Yaşla alakası yok. Baktığını fsrkettigini görüp kaçırmıştır
Sonra yıne baktı nedenn gark ettim ama nuye devam ettı
Gülümsemeni yeşil ışık yakmanı falan beklemiştir olmayınca da cesaret edip konuşamamıştir. Senin gibi bir erkeğe merhaba demen ile bir erkeğin merhaba demesi çok farkli. Zira ülke deliler ile dolduğu için manyak bir kadın bir adamı anında sapık diye yaftalayip linç ettirebilir, bu yüzden kendi adıma konuşuyorum birisiyle bir kez konuşmadan önce bin kez düşünürüm.
Ben kimseye gulumsemıyorum genel olarak dışarıdan soğuk gızemlı duruyorum genelde zatennred yıyecegı bellı ama hem gözlerınjı kacırıp devam etmesi de tuhaf zaten yuz vermemısım sapık mı dıye anlamak ıcın bırazöbelımı actım oralı olmadı bıle
Korkutmussun adamı adam napsin 😀
Shshdhhshs bısey yapmamıss korkmasına gerek yok hehehe
Bilemem. Belki keskin bakışların sonrası adam altına etti 😀
benım bakışlarım hep öyle, hem korksa bakmaya devam etmezdi kı
E baktı Da ne oldu. Bir göz kırpıp hayırdır ağa bakışı atsan belki şu an Hayatında biri vardı. Saf saf birbirinize bakmış durmuşsunu z😀
Yo ben ıstesem benım olurdu zaten garip gelen sey hep gözlerini kaçırıyor benım farkettğimi görüp sonra bakmaya devam ediyor ama ben görmezlikten geldim hep. benı bırı görmezlikten gelse bakmam yakışıklı olsa da. istiyorumdemediimmmmm
Geçen birisine denk geldim. Metroda yer yok ayakta duruyorum ama bir kızın tam karşısındayım, bir kaç defa göz göze geldik en son ben kaçırmadım, o yüz işaretiyle ne bakıyon olm der gibi yaptı ben de sen hayırdır kızım ne bakıyorsun yaptım. Bu puffladi, gözleri böyle baydı falan. Sana mı kaldım be bakışı Atip arkamı döndüm. Aradan üç gün geçti akm de bu defa beni üniforma ile gördü, bu defa o bakmaya başladı. Pufff yaptım indim metrodan. Belediyede inecekken bir kaç durak erken inip başka metro bekledim, ben puff yaptığımda yüz ifadesini görmeliydin fhfhfh
İyi yapmışsın wjswıhsajsh bazıları öyle sacmalıyo. Ben ilk basta sapık geldiyse ya da hoşuma gitmediyse göz devırıyorum zaten cogu erkek göz devirmesembisey yapmasam bile yanıma gelemiyo ya jhdhdhshdhs
Polis misin
Kanka ben sağlıkçıyım, hem forma ile gidip geldiğim için birisi yeşil ışık yaksa da gidip konuşmam manyağın biri çıkar bizi rezil eder diye, ama arada böyle kesişmek hoş geliyor. O seronun kızı da çok tatlıydı da fazla egoist çıktı. Puflamasa üç durak daha bakıp inecektim zaten djfjfjf
Konusmıcaksan kız iyi ki yesıl ışık vermemıs biraz mal gıbı hıssederdı
Kanka pat diye gidip kızla konuşamam ki. Tanımam etmem. Ama o beğendiyse konuşabilir pardon doktor musun pardon hemşire misin bir sorum olacaktı diyebilir konuyu açabilir, ben gidip ne konuşayım hangi ana doğurdu bu güzeli diyemem ki 😀bunu demek için en az 3-5 bira içmiş olmam lazım
Kız neden adım atsın cesaret verırız erkeklerden adım beklıyoruz bız ne söylersin bilemem artık🤧
Yeşil ışıktan da emin olamıyoruz ki abi modunuz anlık değişiyor 😀
Bılmem dıgerlerı umrumda degil
Kafedeki adamı boş ver de gel sana bir Dr arkadaşımı tanıştırayım. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendisi 96 li, izmirli. Boyu da 180 üstü xhchch
Ama Ankara'da yaşıyor.
Niye kız mı arıyor
Aramıyor da en son ilişkisinin üzerinden 3-4 yıl geçmiş. Geçen ilk o bana sordu sevgilin var mı diye. Ben de kadınları çekemem hepsi ruh hastası senin sevgilin var mı dedim konuştuk falan. Sonrasında bir asistan adayı geldi bölüme karar verememiş radyolog mu göz dokturu mu diye fikir almaya geldim dedi. Kız küçüktü 18-19 falan. Bana uymaz diye düşündüm kızla biraz sohbet ettim sonra çocukla tanıştırmak istedim, fena bir Hatunu kaçırdın telefona cevap vermedin dedim. Biraz geyik yaptık. Bence hayatında birisini istiyor ki niye istemesin işini gücünü eline almis ama tek şartı var eşi asla gs li olmayacak. Kendisi koyu fenerli ve gs yi savunan herkesten tiksinme aşamasında 😀
Kız 18-19 da olmayabilir. 21-22 olabilir ama çok küçük gözüküyordu
Ben 19um. e madem aday var açsın telefonlarını
Kendisini arayan bendim kıza vermedim numarasını. Başkasına aramadım
Bence o cocuk kendıne göre bırını bulamamısss kız da istiyorsa ver yanı numarasını ben Ankaradayım drlar yavsk oluyor 😔
Hepimiz yavşağız kızı erkeği fark etmiyor. Bahsettiğim Dr bilkentte 😀 bak nasibin ayağına gelmiş olabilir
yok mu pesınde olan
Kanka adam Dr. Peşinde olan tonla kişi vardır. Tipe bakmayan parasına bakar para umrunda olmayan mevkisine bakar. Ben peşinde kaç kişi var bilemem ama istese günde on kişi düşürür ama uğraşmıyor. Adama numaranı ya da sana numarasını veremem ama gelecek hafta beraber çalışacağız istersen gelirsin görürsün beğenirsen tanıştırırım
O neye bakıyo bı kızda. pesinde olan butun kızlar gslı degıldır ya
Hiç bilmiyorum ama gs li olmaması tek dert diyordu
Ben hislerimde yanılma doktor arkadasın biraz garip bence
Çok fazla söyleniyorsun yapmalıyım boş ver
Öyle zaten, isteyende yok
beğnemiştir
Nıye Baska tarafa dondu
utanmıştır
Koca adam nası utansın
Beğenmiş seni
Nıye Baska tarafa dondu
Utanmıştır