Nişanlıyım başından beri istemiyordum annem çok acele etti bozmak istiyorum nişanı ama annem istemiyor?

Kafam çok karışık lütfen yardımcı olun ne yapacağımı bilmiyorum bundan iki ay önce bana bir görücü geldi normalde bir kısmetim çıksa annem izin vermezdi gelmelerine ama buna izin verdi çocuk geldi ilk görüşte beğendim ama sonra anneme dedim acele etmeyelim çocuğu bir iki ay tanıyalım yok dedi onlar çok iyi biri her şartımızı kabul ettiler dedi evim babamın yanında olacak çocuğun annesi babası vefat etmiş ablaları abileri desen hepsi evli ama uzak. evim babamın yanında olacak ama bende annemi dinledim dedim belki sonra kanım ısınır severim onu ama yüzük almaya geldiğinde çocuk başkaydı zayıftı minyon tipliydi çokta yakışıklı değil çokta tipsiz ortalama birisi ama ilk görücü geldiğinde öyle değildi gözümde başkaydı sözlelene kadar şoktaydım korkuyordum annemden istemiyorum demeye çünkü annem çok baskıcı biri söz günü şoktaydım annem çok acele etti çocuğa içim sinmiyor sevgi yok aşk yok iki ay oldu bir duygu hissedemedim ona karşı bozmak istesemde annem müdahale ediyor çocuk iyi biri herşeyi istediğim gibi yapıyor annem sırf evim ayrı olacak onlara yakın olacak çocuk bana herşeyi yapacak diye veriyor bana diyor sen evin içine gidersen dayanamazsın diyor Ama çocuk beni seviyor ben onu sevmiyorum bir şu an o kadar zor durumdayım ki ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun annem yüzünden
Lütfen yardım edin
Zor durumdayım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Nişanlıyım başından beri istemiyordum annem çok acele etti bozmak istiyorum nişanı ama annem istemiyor?