Bir tane platform buldum, dediklerine göre bir ay boyunca ya da ne kadar istersem o kadar süre evcil hayvan bakabiliyorum. Evimde bakacağım yani, hayvanlar bana gelecek. Hem hayvanları çok seviyorum hem de bu şekilde biraz para kazanırım diye düşündüm.
Sonra anneme söyledim… ama ciddiye bile almadı, yüzüme güldü resmen. Sanki çok saçma bir şey demişim gibi. Sonra da gidip hemen babama söylemiş. Babam da sinirlendi, “Sen ciddi misin?” dedi. Ben de “Evet” dedim. Sonra “Elinden telefonu alayım galiba istiyorsun” falan dedi, bayağı kızdı. Hatta bazen beni aptal yerine koyduğunu hissettirdi, bu beni çok üzdü.
Sonra annemin yanına gidip sordum, “Neden söyledin babama?” dedim. Bu sefer daha da sert konuştu. “Sen babanı hiç düşünmüyorsun” dedi. “Hayvan sahipleri kapıya gelir, ‘Kızınız bizim hayvanlara bakıyor’ der. Bina müdürüne sorarlar ‘Evi nerede?’, soyadımızı söylerler… Baban ne kadar utanır farkında mısın?” dedi. Ayıp olurmuş, insanlar konuşurmuş, rezil olurmuşuz…🙄🙄🙄
İşte bu yüzden ne meslek buçersem seçeyim izin veremiyorlar
Ama yani ben sadece hayvanlara bakmak istedim. Ne kötü bir şey istedim ki? Sorumluluk almak, biraz para kazanmak, sevdiğim bir şeyi yapmak istedim. Bu kadar kötü bir şey mi bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer