Erkekler nolur yardım herkesin fikrini istiyorum Allah rızası için?

Lütfen okuyun cevaplayın bir kız kardeşinin ablaniz arkadasiniz olarak çok cikmazdayim. Sevgilim bir hatadan parasini kaybetti iki sene evvel. Sırtımı dönemedim daha evvel bana çok destek oldu sıra bende diye hep destek oldum. Üç senedir toparlamaya çalışıyor borç yapmış onları ödedi destek oldum manevi. Bazen maddi. Çalışmadığım halde öğrenci olduğum halde. 8 senelik bir ilişkiden bahsediyorum bu arada. Beş ayda bir görüşüyoruz işinden ötürü borç harc ile yanıma geldi biletler su bu. İki üç kere geldiğinde otel masraflarını herşeyi ben kendim karşıladım Ordan ailesinin yanına gidecek de mahcup olmasın parasız kalmasın ailesine karşı diye. Yemekleri de odetmiyordum hep destek oldum. Birkaç kere her geldiğinde böyle ben üstlendim. Buluşacağız haftaya falan. Gene gelecek geleblecek durumun var mı diye sordugumda yokkende varkende görüşüyoruz dedi. Yani zorda olduğumda borçla geldim gene gelirim dedi. Sen bana çok destek oldun hakkını ödeyemem başkası çeker giderdi dedi. Ama sanırım gene ben ona baya destek olacağım ama ben öğrenciyim inanın hep burslarla geçiniyorum ya da para biriktiriyorum kenariya. Artık toparlanmis olamazmiydi bilmiyorum. Para lafı etmiyorum gerçekten sadece kafam karışık baya busefer bri toparlanmış olsaydi

Erkekler nolur yardım herkesin fikrini istiyorum Allah rızası için?