Eski sevgili sorun?

Eski sevgilimle ayrılma sebebimiz babasının çalışan eşin olsun dye baskı yapması bunun da onu dinlemesi bense evinde oturmak istiyorum zor durumda kalınsa tabi ki eşin yardım da edilir zor durumda ama genel olarak evimde kalmak istiyorum diye ailesi istemedi beni bu da zamanla onların aklına gitmeye başladı bi gün kollarımdan tuttu gözlerime baktı babama çalışıcam gerekirse yanında olucam diceksin dedi bana çok kötü hissettim bu devirde çalışmadan olmaz falan diyor ben özel sektörden çok çektim çalışıcaksam da mecburiyetten değil isteğmle devamlı çalişmak isterim bi erkek bakmalı evine eşi de idare edebiliyosa sadece getirdiğiyle çalışmama hakkı olmalı gelelm düğüne bana dedi ki kız tarafına ait olan şeyler var ben de dedim ki evet var ama bunu bana şartlaman doğru değl zamanı gelince kız ne yaparsa erkek tarafı onu kabul eder şunu da al bunu da al demez erkek tarafı dedim çünk benim ailemin durumu yok benim çalıştığım asgari ücretle kendime zor yetiyor illa ben de alıcam yatak odası kına vs ama bunu bana söylemesi beni şartlıyor gibi sanki biz çalışmak zorundayız dedi bana en son yanımda olcak her konuda destek olcak birini istiyorum dedi ben de bi erkek bunları tek başına elnden geldiğince yapabilmeli lüks isteklerim yok kirada da yaşarım dedm ama ev var demişti en başta ailem bana aldı ben evlenince çıkıcaklar kiraya diye sonra bu laftan döndüler ona da ses etmedm tamam dedim biz yeni evliyiz çocuklarımız olcak kira vermek yerine kenara atardık ailen hiç mi dşünmüyor dedim falan sonra yeni bi ev almak için para biriktirmeye karar verdiler babası ev alalım 3 5 sene bekleyin gerekirse arabamı satar düğünü yaparım diye söz verdi ben de diğer ev konusunda da söz vermişlerdi ama caydılar ya bizi ortada bırakırlarsa diye korktum ama tamam baban sonuçta söz de vermiş tamam dedim sözünden döndü ortada evlilik için birikim vaad hiç bi şey yok ev almak için uğraşıyor bana da diyo ki çeyizini hazırla ben de dedim ki bi kız evinden ne getirirse odur falan ayrıldık işte bana başka kızlara bana destek olur musun evlensek dedim olurum dedi hepsi falan dedi bu durumda benim bu beklentilerim yanlış mı?

Güncellemeler
1 yıl
Lütfen fikir verin
Eski sevgili sorun?