Bazen İntikam İçin Yapılan Şeyler Birinin Hayatına Mâl Olunca mı Rahatlayacaklar?

Çalıştığım firmada ki insan kaynakları ile sevgiliydim ve bu aşkı gizli yaşadık birkaç yıl boyunca. Ne zaman evlilik kararı aldık o zaman açıklayacaktık iş arkadaşlarımıza. ciddi düşünüyorduk ama ortada bazı olumsuzlar vardı ben ayrılmak istedim ve ayrıldım. Ondan sonra bütün hayatım kâbusa döndü. Koskoca kurumsal firma Uyduruk sebeblerden bir kaç defa hakkımda tutunak tutup mobbing uyguladılar ve tazminatsız çıkışımı verdi eski sevgilim. Yetmedi 1.5 yıldır hâlâ daha benimle uğraşıyor onun yüzünden iş bulamıyorum. Yaptığım meslek belli yazıyorum cv me çalıştığım yeri başvuru yaptığım yer arıyor daha önce sizinle çalışmış diye beni kötülüyor diğer insan kaynaklarına. Arıyorum söylüyorum yeter uğraşma artık benimle yüzüme kapatıyor. Kaç aydır cebimde 5 kuruş param yok yövmiyeli işlere gidiyorum anca psikolojim bozuldu. Yaşamak istemiyorum. Parasız işsizim diye ailemlede sürekli problem. Kaç yere başvuru yapıyorum dönen olmuyor. İlla bir yerde ölüm haberimi duyunca mı rahatlayacak
Bazen İntikam İçin Yapılan Şeyler Birinin Hayatına Mâl Olunca mı Rahatlayacaklar?