Ben gece 1 de işten gelirken evimin az ilerisinde indim servisten. Her zaman ki indigim yer idi gece 1 diye evimin önünde iniyorum. Ve annemle eve doğru gelirken tam oturduğum sitenin kapının hizasında siyah bir tane araba durdu üstelik lambaları falan da yanmiyordu ve üstüne üstlük hiçbir şekilde sesini de duymadık arabanın, yani oldukça yavaş geliyordu hatta ben arkama bakınca arabanın geldiğini farkettim ve anneme "araba geliyor kenara çekil" dedim. Sonra sitenin giriş büyük kapısından az ileri gidince arkamıza bakınca araba durmuştu bakmaya korktum bakışım yanlış anlaşılır diye laf atarsa içinde ki kişi diye. Annem de baktı ve ben anneme "anne bakma fazla ve hızlı yürü" dedim. Sonra eve hızlı bir şekilde girdik ama çok korktuk anlatırken bile hâlâ korkuyorum. Sonra annemle kimdi neden durdu ki diye konuşurken annem "ben en son baktığım da şoför koltuğunda ki tarafta cam açılmıştı dedi önce ki baktığımda adım gibi emindim ki cam kapalıydı son baktığım da cam açılmıştı" dedi. Ama ben bakışım yanlış anlaşılır diye ve korkumdan cama hiç bakamadım sadece aeaba duruyor mu diye baktım ve hâlâ da lambaları yanmıyordu. Ve dışarıda o arabadan başka benden ve annemden başka hiç kimse yoktu ve giden gelen başka araba falan da yoktu. Sadece annem ben ve o gizemli siyah araba vardı. Ve hiç kimse inmedi de binmedi de hiçbir kapısı da açılmadı sadece durdu yolun ortasında. Acaba neyin nesiydi ki sizin aklınıza bir şey geliyor mu ya da okurken bir şey geldi mi 💕
1 ay önce eski sevgilimi bıraktım bir önce ki sorumda var ayrıntısı tartışma esnasında senin sevgin de yalan sende yalansın demişti. Ve bende numaramı değiştirdim. Ayrilmasaydık kurban bayramından sonra söz yapacaktık. Birçok kez ayrıldık barıştık toksik bir iliskiydi çok sabrettim artık yeter dedim. Evimin adresini biliyor 1 buçuk sene görüştük abimle ve annemle de tanıştı abimin numarasını da biliyor ama hiç abime yazmamış ve aramamış ayrıldıktan sonra. Üstelik o Suriye'de sözleşmeli er. fikirleriniz önemli
1 ay önce eski sevgilimi bıraktım bir önce ki sorumda var ayrıntısı tartışma esnasında senin sevgin de yalan sende yalansın demişti. Ve bende numaramı değiştirdim. Ayrilmasaydık kurban bayramından sonra söz yapacaktık. Birçok kez ayrıldık barıştık toksik bir iliskiydi çok sabrettim artık yeter dedim. Evimin adresini biliyor 1 buçuk sene görüştük abimle ve annemle de tanıştı abimin numarasını da biliyor ama hiç abime yazmamış ve aramamış ayrıldıktan sonra. Üstelik o Suriye'de sözleşmeli er. fikirleriniz önemli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer