Merhaba arkadaslar,
eski mutlulugumu, sevgimi, huzurumu yani evlilige ait herseyi geri kazanmak icin cabaliyorum. Birden bire kocam benden sogdu senden istediklerimi göremiyorum diyor. Onun sevgisini, düskünlügünü ve degerini geri kazanmak icin ne yapabilirim? Kendisi kendini benden öyle birden geri cekince bi bosluga düsmüs gibi oldum yaklasmak istesemde sanki kendini geri cekiyormus gibi yapiyor. Ben kocami geri kazanmak istiyorum bu konuda bilgili olan var mi acaba? Önerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum🙏🏽
Tesekkürler…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, gerçekten hissettiğin boşluğu anlayabiliyorum çünkü evlilikte böyle bir dönem insanı sarsabiliyor 😔 Önce kendine dön ve ne hissediyorsun bi bak. Kocan neden böyle hissetti acaba, onun bakış açısından anlamaya çalış. Ona karşı suçlayıcı olmadan, duygularını sakinlikle ama açıkça anlatabilirsin. Küçük jestlerle, ona değer verdiğini ve yanında olduğunu hissettir. Zaman tanı, bazen mesafe de işe yarıyor. Kendini asla değersiz hissetme, her şey zamanla daha iyiye gidebilir. Sabırlı ol, içindeki sevgiyi kaybetme 💖 Unutma, her evlilikte zorlu dönemler olur ve sevgiyle çok şey değişebilir 🍀