• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Biriyle evlilik kararı vermek için ne kadar zaman gerekli?

Yaleleyyalelee
Yaleleyyalelee Takip Et
Guru Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
516
Yapay Zekaya Sor

Doğru insan kimdir 🙃 nasıl anlaşılır ki

Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ayburak
    ayburak Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Zaman hiç önemli değil. 10-20 yıllık evliler bile. Ben seni taniyamamisim diyorlar.

İnsanı zamanla taniyamazsin. olaylarla, kaldığı durumlarda tepkilerde tanırsın.

Kişilerin tepkileri ve durumları ne olduğunu ne olacağını gösterir. Çok nadir bazı insanlar önce öfkeli davranır, sonra yumuşak olur habersizce istenileni verir. Ama klasik olarks kişilerin durumlar karşısında verdiği tepkiler ne olduğunu gösterir. .

Bu konuyla ilgili şöyle bir söz var.

Bir insanı tanımak için.

Önce yola git , sonra yemek ye sonra vakit geçir.

Bu şekilde kişileri görüp tanır olaylar karşısında verdiği tepkilerle anlarsın.

İnsanı tanımak aslında kolay bir şey ama Kişiler bunu idrak edemiyor. ya da kabullenmek istemiyor.

Evlilik tek bir dünyayı iki kişi yaşamak bu bilince ulaşmayan kişiler hep evlenmek istiyor ve evlilikten sıkılıyor. Bunalıyor aldatıyor.

Evlenirken öyle biri değildi asla ama zamanla değişti diyor. halbuki o her zaman aynıydı kişiler bunu fark etmiyor. bu zamanla anlaşılan bir şey değil. Kişiyi doğru tartıp ölçmek ile önemli.

Hayat tecrübesi olmayanlar bunu kolayca anlayamaz. Anne babayı zaten dinlemiyorlar. Onlar tecrübe ile konuşuyor çoğu ama kulak arkası ediyorlar. Bu şekilde istenemyen evlilikler mecburi oluyor.

Hatta şu an herkes özgürce bosansa binlerce kişi 1 günde boşanır. Sırf çocuk var diye bosanmiyan binlece kişi var. Evlenip ilk 5-10 yılda yok oluyorlar. Hayat böyle değil

İnsanlar böyle yapıyor sadece

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Zamana karar vermek için belli merhaleler vardır. Mesela Doğru insan veya insanlar ilk intiba olarak samimi gelir ve bu bir anlıktır kısa sürede buna karar verirsiniz. Bir şey çeker. Sözü, niyeti, aurası vs. Bu yeterli midir? Elbette değildir zira iyi insan olması anlaşabileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu süreçte biraz daha zaman ister Aynı şeylerde ortak tarafınızın çok olması ve zevk almanız. Bunları görüp değerlendirmeniz. Sonrasında beğenmediğiniz şeyleri de göreceksiniz ama ilginç gelecek bu süreçte belli bir zaman alacak. Peki bunları neden belli zamanlarda yapıyoruz. Çünkü bu değerlendirmeleri iyi yapan biriyseniz. Mutlaka doğru olmayan şeyleri de göreceksiniz. Sahte şeyleri olup olmadığını fark edeceksiniz. Çok hızlıda karar verebilirsiniz. Ancak bana sorarsanız 2 haftada her şeyini anlarım bu 2 hafta sizin bahsettiğiniz evlilik için değilde bu kriterlere uyup uymadığı ve bir süre sonra evlilik için uygun olup olmadığını görürsünüz. E insanlar bu kadar uzun görüşüp neden hata yapıyor. Çünkü amaç gözlemleyip doğru olanı yapmak değil. Dolayısıyla hem bu süreç uzuyor hemde ayrılmak zorlaşıyor.

Yani öyle çok uzun bir zamana ihtiyacınız yok.

0
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.

bu iki insan arasındaki uyum ve çekime göre değişir, bazen insanlar o kadar güzel iletişim ve açık davranırlar ki birbirlerini tanımak için çok zamana ihtiyaç duymazlar, duyguları düşünceleri geleceğe taşımak için bu fazlasıyla yeterli gelebilir, aklına ve kalbine erişen ve işte aradığım insan bu itirafını yapabilmek, benim sevdiğim benim eşim diyebilecek kadarda cesur, peki doğru insan kimdir o ruhuna en güzel dokunandir seni anlayan aynı yöne bakıp aynı hayalleri kurdurabilen, onda masumiyet aradığın hayatı senin için güzelleştiren huzur veren, mutlu hissettiğindir, kişiliği karakteri özeldir senin için.. aklıma gelenler bunlar

0
    0 Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Karşındaki insana bak bakalım gelecekteki çocuğunu ona emanet edebilir misin? Bence bu önemli bir kriter. Çocuk yapmayı düşünmüyor bile olsan bir çocuğu guvenilmez ekran bağımlısı öfkeli birine emanet etmezsin değil mi? Kendini niye böyle birinin yanında bulasın? Sevdikleriyle yaptıkları tutarlı mı mesela. Çoğu insanın ağzı laf yapıyor ama uygulamada bir şey yok. Sana söz verince tutuyor mu? Başkalarından nasıl bahsediyor? Başkalarına yalan söylüyor mu? Bana göre bunlar yeterli. Birde zihinsel olarak duygusal olarak denk misiniz? Çünkü bu hayatı birlikte sürdürmek için birbirinizi anlamanız önemli. Hayattan ortak beklentilerin olmasi. Manevi hayatın varsa onunla ortak olarak ibadet edebilmek. Parayla arası nasil savurgan mı cimri mi yoksa dengede mi? Evlenince borçları öderken bu özellik lazım olacak. Liste uzar gider. Temelde senin evliliğinin içini neye doldurmak istediğinde ilgili.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Canım, evlilik kararı için kesin bir zaman dilimi yok aslında 🌸. Her ilişkinin tempo ve derinliği farklıdır. Doğru insanı bulduğunu anlamak, birlikte zor zamanlarda nasıl davrandığınızı, birbirinize olan sabrınızı ve desteğinizi gözlemleyerek ortaya çıkar. Birlikte gülüp eğlenmek, küçük anlaşmazlıkları çözebilmek ve birbirine güvenmek en önemli göstergelerden 💕. Kalbini dinle ama mantığını da yanına al. Yanında kendin olabiliyorsan, iç huzurun güçleniyorsa doğru yoldasın diyebilirim 🌿. Zamanı bırak, hislerine odaklan!

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

38

Cevap

46

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

kişiye göre değişir.. öncelikle iyice tanımak sonra da aşık olmak gerekiyor.. 1-2 yıl da olur. bir kaç ay da olabilir kişilere bağlıdır dediğim gibi bunun dışında

Biriyle evlilik kararı vermek için kesin bir zaman dilimi yoktur. Bu tamamen çiftin birbirini ne kadar süredir tanıdığına, ilişkilerinin derinliğine, olgunluk seviyelerine, yaşam tarzlarına, değerlerine ve evlilikten beklentilerine bağlıdır. Bazı çiftler birkaç ay içinde evlenmeye karar verirken, bazıları yıllarca süren bir birliktelikten sonra bu adımı atar.

Evlilik kararını etkileyen bazı önemli faktörler şunlardır:

Tanışma Süresi ve İlişkinin Derinliği: Çiftin birbirini ne kadar süredir tanıdığı ve bu süre zarfında ilişkilerinin ne kadar derinleştiği önemlidir. Yüzeysel bir tanışma evresinden sonra aceleci bir karar almak riskli olabilir. Ortak Değerler ve Yaşam Tarzı: Evlilik, hayatı birlikte paylaşmak anlamına gelir. Çiftin temel değerlerinin, yaşam tarzlarının, gelecek hedeflerinin ve çocuk yetiştirme gibi konulardaki görüşlerinin uyumlu olması önemlidir.
    İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri: Sağlıklı bir evlilik için etkili iletişim kurabilmek ve çatışmaları yapıcı bir şekilde çözebilmek hayati önem taşır. Çiftin bu konulardaki becerilerini gözlemlemesi ve değerlendirmesi gerekir.

1
    0 Yorumla
  • OrganIQ
    OrganIQ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bir zaman vermek doğru mu onu bilmiyorum ya ben. Mesela 1 yıl desek neye göre, 5 yıl desek neye göre? Bazı kişiyle saatleece ve günlerce konuşursun her şey anlatılır, diğeri ile günde bir iki muhabbet. İkisinin süresini nasıl kıyaslayabiliriz ki?

Doğru insana gelince o nedir bilir misin... Mühendis kafası ile anlatayım bak bunu da 😀

Eğer iki kişi fermuar dişlileri gibi uyumluysa birbirleri için doğru kişilerdir...

1
    2 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Şu cevabı nickı görmeden okusam sen olduğunu anlarım 😁😁 yıne şahsına özel anlatmış

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Evet bu cevap biraz senin soruna güdümlü, ayarlı gibi oldu 😂
      Fakat onun dışında da diğerleri de anlaşılabiliyorsa, bana ne mutlu efenim 🥳🙏

Yorumla
  • Ilerdearse
    Ilerdearse Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bunun zamanla alakası yok ki ne kadar zaman geçirirsen geçer Sonuçta karşı tarafı tam olarak tanımıyorsun veya zamanla erozyona uğruyor ilişkiler evlilikte aşk sevgi saygı nezaket değişiyor zamanla

1
    1 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Aynen alışkanlık bunlar hep

Yorumla
  • Şişkolettaa
    Şişkolettaa Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Doğru insan yok ki bana göre doğru insan kalmadı ama ben çocukları seviyorum o yüzden bunu yapmak zorundayım tabi aşık olduğum biriyle bunu yapmak istiyorum 😊

1
    3 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Çocuk için evlenen de var bazen analık iç gudusu ağır basıyor evet

Yorumla
    • Şişkolettaa
      Şişkolettaa
      1 yıl

Yani aşk varsa evlenirim hani aşık olmadığım biriyle sırf çocuk içinde evlenmem

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Haklısın Aşk olmadan asla evlenmem

Yorumla
  • alkollerin_efendisi
    alkollerin_efendisi Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 51%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.

Eğer hayatındaki kişi sana sadıksa, güveniyorsan, saygılı ve hoşgörülü ise ve en önemlisi merhametliyse, o insan doğru insandır.

1
    1 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

İşte buu

Yorumla
  • goraci
    goraci Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 64%
    1 yıl

valla kac yillik beraberlikler var evliligin senesi dolmadan bitiyorlar.. gercekleri gorup dogru karar vermek lazim. biraz da şans aslinda.

1
    1 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Kesınlıkle şans

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Sorunu ilk kısmına cevabım şu , dibimde ki insanları tayımamaşım + 3 yıl çıktığım kişi beni yanıltmadı ve evlenemedim. 3 ay tanıyıp (burdan) yüzünü sadece fotodan gördüğüm biriyle DERHAL evlenmey karar verdim, ve mutluyuz.

İkinci kısma cevabım yok, öyle şaşlkınlıklar yaşadım ki, eğri sandığıma da doğruya da garanti veremiyorum. İşiniz zor

0
    0 Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bazen insanlarla konuşmaya başladğımız da kırk yıl birliktelik sonrasında eşlerin yeni yeni huylarını öğrendiklerini vs duyuyorum. Amann tamamdır , dediklerine evlensinler.. güven duyuluyorsa riske girilebilinir fakat işte insanlar kendilerini ne zaman sonra belli ederler bilemeyiz.

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı.

Doğru insan kendini 1,2 ay içinde belli eder
    Dürüsttür, içi dışı birdir, yalansız dolansız gizlisi saklısı olmadan herşeyi ortaya döker, inanılmaz bir güven verir, içinde şüphe bırakmaz.
    Düşüncelerini açıkca dile getirir, karşısındaki insanı kendine bağlamak için yalanlar söylemez. Cesur olur kaybedeceğini bilsede doğruyu söyler
    Açıkcası ben böyle biriyim hepte doğru insanı ararken bu şekilde hareket ederim. Böyle olmayan birini görüncede olabildiğince mesafemi koyar uzak dururum😅

0
    0 Yorumla
  • ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 43
    1 yıl

Ben 7 yıl sonunda evlendim ama şimdi olsa evlenmezdim. Önemli olan zaman değil doğru insan. Doğru insan olursa 3 ayda karar versen 3 yılda da karar versen sıkıntı olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ
    Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et
    Guru Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl

Bunun bir zamanı yok, 4 duvar arasına girmeden kimseyi tam anlamıyla tanıyamayız...

1
    1 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Kesınlıkle

Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.

Mantığı ya da aklını kaybedecek kadar zaman yeterli😀

1
    3 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Aklım hala başımda 😁🤭

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Akıllı uslu dur sen boş ver

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

😄

Yorumla
  • Pömpüş
    Pömpüş Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.

1-2 sene civarı sevgilk yda nişan dönemi bu süre zarflnda hal ve hareketleri+ , düşüncelerine bakılır bundan koca olur mu diye ztn bir kaç aya rengini belli eder niyeti ne falan diye sora da devam yda tamam

1
    0 Yorumla
  • Uzaktaki_Anılar
    Uzaktaki_Anılar Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Aslında hep burnunun dibinde olur ama göremez insan

1
    12 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Buda dogru

Yorumla
    • Uzaktaki_Anılar
      Uzaktaki_Anılar
      1 yıl

Çay yokmu..

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Sana semaverle var

Yorumla
    • Uzaktaki_Anılar
      Uzaktaki_Anılar
      1 yıl

Tabi semaveri ver yolla demiyor gel baş başa içelim

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Heheje pardon yaa😬🙃🙃

Yorumla
    • Uzaktaki_Anılar
      Uzaktaki_Anılar
      1 yıl

Gerçi sen sen çay süt uyumundasin bizde. Tek çay içeriz o halde

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Çay içeriz boş ver

Yorumla
    • Uzaktaki_Anılar
      Uzaktaki_Anılar
      1 yıl

Bu kızın jetonu düşene kadar yandık 😂😂

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Eşekleşme beee 😁🤭🤭

Yorumla
    • Uzaktaki_Anılar
      Uzaktaki_Anılar
      1 yıl

Diyorum sen başkasıyla iciyorsun o yüzden araya girmiyim 😂😂

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Bişe olmazzzz

Yorumla
    • Uzaktaki_Anılar
      Uzaktaki_Anılar
      1 yıl

prensiplerime aykırı paylaşımcı değilim :D

Yorumla
  • aswertypeaky
    aswertypeaky Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

evlenmek çok tuhaf bişey yaa. çok korkuyorum ya karakterı değişen bii olursa dıye

1
    1 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Rutinleşen hayat ve sevgıler karşısında karakter degısıyır

Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bence bunun belli bir süresi yok, işte bu dediğin dakika alırsın o kararı

1
    2 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

İşte bu demek için şans lazım

Yorumla
    • вeyeғendi
      вeyeғendi
      1 yıl

Bol şans o zaman dkdkf

Yorumla
  • Tianaaa
    Tianaaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hazır hissetmek daha önemli yani doğru kişi olduğuna emin dahi olsan yangından mal kaçırır gibi hadi evlenelim demek zor ya maddi koşullar vs. Çok sey gerekli

1
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Abla o yaştan sonra samanlıkta iğne değil bokta arasan bulamazsın ya. Çok zor. Niye dersen 30 lu yaşlardan sonra iki cinsin de birbirlerine çok önyargıları oluyor.

1
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Zamana değil de, hazır hissedip hissetmememe bağlı olarak değişir.

1
    0 Yorumla
  • sinem23__ u
    sinem23__ Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aslında karsımdaki kisiyle paylasımıma , sevgime , güvenime göre değisir.

1
    0 Yorumla
  • bushido
    bushido Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bu sorunun yanıtına ulaşmış değilim. Bilmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • AtarsızGenç
    AtarsızGenç Takip Et
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı.

Belli bir şey söylenemez bence 1 ayda tanışıp evlenen gördüm ve mutlular

1
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kadın özünde bencil bir varlık olduğu için 30 da evlenmek için acele etmelidir. Çünkü yumurtalıklar omlet olur beklerse.

O yüzden bir enayi bulup direkt evlenmelidir

0
    0 Yorumla
  • Imressamadayı
    Imressamadayı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Zamanı falan boşverde güzel tanımak lazım en küçük hareketini bile iyi düşünmek lazım misal bugun sana argo kelime kullanan evlenince sana şiddette uygulayabilir vs.

0
    0 Yorumla
  • İstanbul-bey
    İstanbul-bey Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

İyi ölçüp biçmek lazım evlilik ciddi bi karardır yani evleneceğin kişiyle bundan (koca/karı) olur mu diye düşünmek gerekiyor. Yoksa buralarda takılcaksan evlilik düşünmeye gerek yok

0
    0 Yorumla
  • xxxMAVİxxxx
    xxxMAVİxxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Doğru zaman geldiğini zaten net şekilde anlarsın benim fikrim. Tereddüt vs yoksa doğru zamandır. Kendini sorgulamıyor isen.

0
    0 Yorumla
  • Oornitorenkk
    Oornitorenkk Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Ben karar veremiyorum bu kadar verenler nasıl veriyor bu kadar basit mi bu işler merak ediyorum 😂

0
    0 Yorumla
  • Tiryakinimtiryakinn
    Tiryakinimtiryakinn Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Zaman, evlilik kararı almamda olumlu bir etken değil.. evlilik düşünmüyorum ne kadar zaman geçerse geçsin..

0
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Doğru insanı bulmak güvenmek zor bazıları sevgiliyken iyi davranıyor evlendikten sonra gerçek yüzünü belli ediyor

0
    0 Yorumla
  • Belin35
    Belin35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Şans 6 ay sevgili olup evlenende mutlu mutsuz olanda

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kimisi kısa bi süre der kimisi uzun bi süre der belli bi zaman yok

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bunun için zamana gerek yok zaten aradığın kişi oysa tamamdır istediğin zaman evlenebilirsin

1
    0 Yorumla
  • nükstanricasi
    nükstanricasi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

İnsan çabuk değişen bir varlık. Bugün evet bu dediğini iki gün sonra istemeyebilirsin çünkü zaman geçtikçe başkalaşım gösteriyoruz. Bu yüzden zaman önemsiz ilk önce kendini tanıman gerek.

0
    0 Yorumla
  • junPyo
    junPyo Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bunu bende çözemedim sırrı çözebilen biri varsa benide bilgilendirsin 🤔

1
    0 Yorumla
  • Assassinn
    Assassinn Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bunun belli bir zamanı yok ama çok zamanında geçirmemek gerek en fazla 6 ay 1 sene

0
    0 Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aynı şehirdeysen sık sık görüşüp hayatı paylaşabiliyorsan 2 3 ay yeter

0
    0 Yorumla
  • BforBaretta
    BforBaretta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bu saatten sonra 2-3 ay maksimum. Gerisi boşa zaman kaybı

0
    0 Yorumla
  • NavistaTatarov
    NavistaTatarov Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

İlişkinizin ilerleyişine, birbirinizi tanıma sürenize bağlı

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.

Emin ol erkekler o kadar ikiyüzlü ki anlamazsın bile

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

bir erkekle zaten amacım evlilik için beraber olmaktır evlenmeyeceğim adamla iletişim de kurmam romantik olarak. bu nedenle kısa sürede söz nişan düğün gelir arkasından

0
    0 Yorumla
  • KaranlığınKızı
    KaranlığınKızı Takip Et
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.

Doğru insan olduğuna inandığın an zamanın bir önemi kalmıyor. 🦋❤️

0
    0 Yorumla
  • Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

10 sene olur mu olur bence 😂

1
    3 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

10sene mi 🙄

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      1 yıl

Evet anca bir insanı öyle tanirsin yoksa tanınacak gibi değil 🥺

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

🤭🤭😁

Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

1 yıl gerekiyor bence

1
    18 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Bencede ideal gıbı

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

Yine de birbirini tam olarak tanımak mümkün değil 10 yıl olsa bile. Birlikte yaşamak dışında tabi ki

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Birlikte yaşamak ne yaa.

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

Kimileri tercih ediyor ya işte

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Pikiii

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

Birlikte yaşayıp bi kaç yıl sonra evleniyorlar kimileri evlenmeden öyle devam ediyor karı koca hayatı olarak özellikle yurtdışında yaygın

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Biz senın gıbı yurt dışı görmedık beyefendı ne bılelım 😁🤭

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

Gel gidelim o zaman

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Nereye yaa valizim bile hazır değil daha

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

Ne valizi yaa gittiğimiz yerde alışveriş yaparız

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Wuuı kral yaaa🤩

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

Ya abartma ne kralı yaa

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

😜😜😜😜

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

Zaten kraliçesiz kral mı olur

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Olmaz ne o öyle

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

O zaman kral olamıyorum

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Wuu kibar beyefendi dıyeyım ozaman :))

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      1 yıl

🌸🌸🙏🏻🙏🏻

Yorumla
  • Robindoktors
    Robindoktors Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Bence en az bir yıl daha önce tam anlamıyla birbirini tanımak için ben iki yıl tanımadan evlenmem şahsen

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Önce sen doğru olacaksın

1
    2 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Oda dogru 🤷‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tamam

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı.

Evlilik kararı zor 😅

1
    6 Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Bencede 🤭🤭

Yorumla
    • emre00
      emre00
      1 yıl

Ancak aşık olmam lazım 💘😂

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

O daha zor 🤭

Yorumla
    • emre00
      emre00
      1 yıl

Öyle gözüküyor 🙄

Yorumla
    • Yaleleyyalelee
      Yaleleyyalelee
      1 yıl

Sende evde kaldın 😅

Yorumla
    • emre00
      emre00
      1 yıl

Öyle görünüyor 😂

Yorumla
  • Motortutkunu34
    Motortutkunu34 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Bence 3 ayda belli olur ama dürüst insan bulmak çok zor bu devirde dikkatli olmak arastırmak gerekir

0
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

En az 2 sene tanımak lazım

1
    0 Yorumla
  • jezeyKP
    jezeyKP Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

En fazla 1 ay

1
    0 Yorumla
  • BuseDerlerAşkım
    BuseDerlerAşkım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Zaman değil karakter önemli

1
    0 Yorumla
  • Aslıkazdaglı
    Aslıkazdaglı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

İki yıl birlikte aynı evde yaşanmalı

1
    0 Yorumla
  • Gök-mavi
    Gök-mavi Takip Et
    Master Yaş: 37
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Türk kadınları ile evlilik pişmanlıktır

1
    0 Yorumla
  • blackholeinmymind
    blackholeinmymind Takip Et
    Guru Yaş: 41
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.

Ne kadar akıllı biri olduğuna göre değişir

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Birkaç yıl lazım bence

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

anlayamazsın %50 şansın var

1
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

En az 2 yılın beraber geçmeli...

0
    0 Yorumla
  • jghigghihgb
    jghigghihgb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Ya bana en az 3 4 yıl gerekir

0
    0 Yorumla
  • burak52633647
    burak52633647 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

evlenmeyin boşverin :D

0
    0 Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.

3-4 ay yeterli.

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Ben 4 sene sonra karar verdim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Biriyle evlilik kararı vermek için ne kadar zaman gerekli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Biriyle evlilik kararı almanız için ne kadar süre geçmesi lazım? 33 cevap verildi
Evlilik kararı en az ne kadar zaman geçirdikten sonra alınır? 25 cevap verildi
Evlilik kararı için ne kadar süre yeterlidir? 8 cevap verildi
Bir ilişkide evlilik kararı için ne kadar beklenmeli? 17 cevap verildi
İlişkilerde evlilik kararı ne kadar sürede alınmalı? Böyle bir süre olmalı mı? 17 cevap verildi
Bir insan ile evlenmeye karar verebilmek için ne kadar tanıma süresine ihtiyacınız olur? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özel günleri sever misiniz sizin için önemli midir?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Yaz akşamı dondurma ritüelin var mı?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Gece gece nasıl içecek tüketirsiniz?
  • Siz de insanlardan hemen nefret eder misiniz yoksa size de bu duygu abartı mı geliyor?
  • İki kalp gerçekten kilometrelerce mesafe varken birbirine sadık kalabilir mi?
  • İnsan ne zaman vazgeçmiş sayılır; pes ettiğinde mi, yoksa artık kendine daha fazla zarar verdiğini anladığında mı?
  • Benim gibi aşure süslemeye kafayı takan var mı, siz aşureyi nasıl seviyorsunuz?
  • Çok uçlarda olmayan muhafazakar erkek ve seküler kız ilişkisi olur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨