Kocamın bu yaklaşımı sizce doğru mu?

Arkadaşlar benim kocam manavda çalışıyor çalıştığı yere sürekli gelir giderdim ama son iki haftadir gelme patronlar kızıyor diyordu ama patronlarin bana hiçbir sey dedigi yok bizim 10 aylık bir kızımız var babasına çok düşkün evde bazen baba diye krize giriyor ve babasini görünce rahatlıyor evde daha rahat uyuyor babasini cok seviyor yani ama gelemiyorum neyse sorun bu değil sorun şu ki mahallede iki çocuklu bir kadın var kocası uzun yol şoförü ben de tanıyorum kocam kadının numarasini almış ve iki günde bir telefon konuşması çıkıyor ben kocama sorduğumda cüzdanını kaybetmiş, poşet bıraktı ya da ev ariyormuş vs vs bahaneler sundu sen emlakçı mısın sen manavsin diyince de yardim etmekde mi suç oldu dedi ve son bir haftadir o kadının oğlu sürekli kocamın dükkanında o kadinda sık sık geliyor patron bile izin vermis patron karisina cocuguna izin vermiyorda elin karısına cocuguna mi izin veriyor? Ben mi kafamda kuruyorum? Neden bu cocuk habire senin yaninda diyince cocuga bakiştiriyorum kötü ortamlar kurmasin diye annesi okul çıkışı yanima yolluyor dedi evde bes dakika kendi kizini kucagina almaktan aciz bu adamin baskasinin birey babalik yapmasi normal mi yoksa ben kötü kalpli bir düşünceye mi sahibim
Kocamın bu yaklaşımı sizce doğru mu?