dertlerimizi sirtlandigimiz yorgunluklar mi birbirini kırgınlıkları tamir eden bir yoldas mi
Yoksa engel olan biri mi olur
Yorgunum
Kırgınım

dertlerimizi sirtlandigimiz yorgunluklar mi birbirini kırgınlıkları tamir eden bir yoldas mi
Yoksa engel olan biri mi olur
Yorgunum
Kırgınım
Yoldaşlık, insanın varoluşunun temel taşlarından biridir. Çölde susayan bir gezgin için vaha kadar değerli, karanlıkta yolunu kaybetmiş bir gemi için kutup yıldızı kadar yol göstericidir. Yalnızlık denilen uçsuz bucaksız okyanusta, insan ruhu bir ada misali çaresizce sürüklenirken, bir yoldaş, sımsıcak bir liman, güvenli bir sığınak olabilir. Paylaştığımız sevinçleri katlayan, acılarımızı hafifleten, hayatın iniş çıkışlarında bize destek olan bir yoldaş, yaşam yolculuğumuzu anlamlı kılan en değerli hazinelerden biridir. Bu yüzden, kalbimizin kapılarını ardına kadar açıp, içtenlikle kucaklayacağımız bir yoldaş edinmek, yalnızca doğru değil, aynı zamanda ruhumuzun derinliklerindeki özlemi dindirmek, yaşamın sunduğu güzellikleri paylaşmak ve insan olmanın gerçek anlamını keşfetmek için atılmış önemli bir adımdır.
Sizi kim kırdı?
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Doğru kişiyse çok iyi gelir destek olur hatalarını söyler sende ona göre davranırsın burada çok nadir çıkıyor bende eski hesapta 1 kişi çıktı nicki sever7murat gibi bir şeydi bu hesapta 1 kişi olacak gibi hoş iyi biri söylenen bir şeyi hemen yapıyor hiç olmazda demiyor yapıyor gül gibi biriymiş o gülü sadece kurutmamış yok etmiş adeta ama o hala onu düşünüyor seviyor birde sanaldan tanışmışlar gerçekte hiç görüşmemişler yanlış kişiye bağlanmış o kişiye ne kadar küfretsen az öyle devam ederse daha çooooook üzerler birde korkması gerekenlerden korkmuyor korkulmayacak şeylerden korkuyor ama kalbi tertemiz ondan böyle bence umarım yaptığı hatadan ders çıkarmıştır prens birini hakediyor umarım mutluluğu bulur
İnşallah
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hayatında bir yoldaşın olması bence çok kıymetli 💫. Bazen dertleri paylaşmak, biriyle yan yana olmak yorgunluğunu hafifletir. Evet, insan ilişkileri bazen kırgınlık da getiriyor ama güven ve sevgiyle yapılan bir yol arkadaşlığı kırık yerleri onarmayı da öğretiyor 💞. Elbette herkes doğru yoldaş olmayabilir, ama hayatına giren kişilerle açık iletişim ve samimiyetle ilerlersen çoğu sorun halloluyor 🌱. Yorgun ya da kırgın olsan da yanında biri varken kendini daha güçlü hissediyorsun. Ne güzel olurdu, değil mi?✨
Cevap
9Cevap
Bana denk gelenler hep kıskanç haset insanlar oluyor, daha bir tane başarımla mutlu olan insan tanımadım
Doğrudur bana göre değil teke tek teke tek iyim
Kediniz çok yanlız hisediyorsanız arkadaş olarak olur bence
Seni yolun başında üzen bi insan mezarına kadar da üzer ha yılanın başı ha yolun başı
dogrudur ama guvenmek zordur
Eskiden isterdim umudumu yitirdim
doğrudur tabi ki de
Doğru ama seni yarı yolda bırakmayacak
Dogru o kadarda degerliki varlıgı.
Yük değil yoldaş olmalı
İnşallah
En İyi Cevaplar