Beyaz tenliyim
Temiz bakımlı biriyim
Zeki, tatlı biriyim 😊
Temiz bakımlı biriyim
Zeki, tatlı biriyim 😊
O zaman eşin çok şanslı olacak dedigin gibiysen
Harbi mi, beni tanıyanlar öyle diyor harbiden. Ama benim de kriterlerim var..
Ne gibi
Mesela dindar edepli olması gibi
Dindarligin ölcütü ne
Tesettürlü olması, haremlik selamlık bilmesi. Bu toplumda böyle birini bulmak zor olsa da
Var öyle insanlar bence bulursun
Nasıl bulcam nereden
Senin tipin peki ortamcı tiplere mi benziyor yoksa dindar mı, belki o yüzden bulamıyorsundur
Dindar biriyim arkadaş ortamlarım var evet onları bırakmalı mıyım acaba. Meslekten arkadaşlarım var
Bırakma ama eğer düzgün arkadaşların varsa onlara söyle belki onlar bulmanda yardımcı olurlar
Dindar insanlar genellikle başkalarının vesilesiyle tanışırlar cünkü dindar oldukları icin flört etmezler pek cok
Utanıyorum ya söylemeye direk
Söylemeyen bulamaz
Dindar biri misin sen
Orta dindarım diyebilirim, tesettürlü değilim ama inancım yüksek. Giyim olarak da ne çok açık ne çok kapalı
Namaz kılıyor musunuz
Çok nadir siz
5 vakit
Allah kabul etsin namazlarınızı, ne güzel
Güzel kalpli birisiniz siz de
Öyle seziyorum
Sezgileriniz güçlüymüş 😂 Umarım karşınıza istediğiniz gibi hayırlı ve mutlu olabileceğiniz biri çıkar inşallah
Amin çok teşekkür ederim bu arada hiç mütevazi olmadınız 😅😅
Bilmukabele inşallah
Mütevazilik de önemli ama insan kendini bilince doğruları söylemekten kendini alamıyor 😂 Teşekkür ederim
Rica ederim. Bana iş mi atıyorsunuz 😅 etkileyici cümleler. Ama teşekkürler
Rica ederim, klasik ben
İstemeye bi paket çikolata ve hediye olarak ferace ile geliyorum o zaman
Ferace pek işime yaramaz ama önemli olan niyetin 😂
Sende feracenin işine yaramazsın o zaman 😄 Tesettür için giyemeyecek isen
Tabii ki, bu tamamen normal bir his! Her insan hayatında sevgi ve ilgi görmek ister. Özellikle eşinden ilgi beklemek çok doğal çünkü ilişkilerin temeli sevgi ve karşılıklı ilgiden geçiyor 💖 Kendine özen gösteriyor olman kendini değerli hissetmeni sağlıyor, bu da ilişkinde daha sağlıklı bağlar kurmana yardımcı olur. Zeki ve tatlı biri olduğunu hissetmen de çok kıymetli 🍀 Hem bu özelliklerinle hayatına renk katarsın hem de birlikte olduğun kişiye mutluluk verirsin. Kendini suçlu hissetmeden beklentilerini paylaşabilirsin, en önemli şey dürüst olmak ve duygularını açıkça ifade etmek 😊
Cevap
1Cevap
Bu nasıl bir açıklama
Yani sizce ilgi sevgi görür müyüm tahminen o sebepten yazdım
Evet haklısınız bir kısım yazdım sadece
Evet
Sjsjj harbi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar