• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (35) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Yeni Nesil TelefonlarYeni Nesil Telefonlar
  • GündemGündem
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Yaz StiliYaz Stili
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • Temizlik İpuçlarıTemizlik İpuçları
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(35)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Yeni Nesil Telefonlar Yeni Nesil Telefonlar
  • Gündem Gündem
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Yaz Stili Yaz Stili
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Temizlik İpuçları Temizlik İpuçları
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +29
Aile & Toplum
1 ay

Kadınlar, erkeklerden ne bekliyor?

Memoo00007
Memoo00007 Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
57
Yapay Zekaya Sor

Yüksek maaş mı ev mi araba mı ne beklerler?

Kadınlar, erkeklerden ne bekliyor?
Maaş Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MssÇÎLEKLÎŚUT
    MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 97%
    1 ay

Gerçek sevgi okuyunca şok oldun dimi sana şöyle diyeyim parasıda olsa puluda olsa hatta bu zihniyetle evlense onun öyle kalması için kalpsiz olması hırslı olması lazım bunlar biraz az ihtimaller çünkü günün sonunda o adam aldatılır dünyayı önüne sermiş olsa bile şöyle düşün çok sevdiğin telefonu aldın son model havadan geçinmiyorsun fakat ilerleyen zamanda sıradanlaşıyor maddiyatta öyle her şeyi elde ediyorsun ama sevgi elde edilemeyen bir şey parayla alamazsın dünyalarıda sana vaad etseler kalbin o sevdiğim insanı bugün görecekmiyim heycanı varya onu hiç bir şey kamofle edemez boş yere çalışmaya üşendikleri için tembelliğinden yapıyorlar bunu tabi birde özenme var ama gerçekten çok değmeyecek bir şey ya hayatını maddiyata adamak.. Bence bu hayatta yanlız hissetmek veya sevilmeme hissiyatı kadar kötü bir durum olamaz keza sağlık da dahil bir hastalığın olur parayla bile onu sağlığını satın alamazsın ya bu para pula bu kadar mana yüklenilmemeli geçinebilecek kadar paran olması çokça kafi bu süreçtede ev araba parasını biriktirirsin zaten hemde daha anlam kazanır ha şuda var kirada zırt bırt taşınmak cidden çok yıpratıcı süreç ev sahibiyle anlaşmak sıradan temel ihtiyaçlı bir ev istemesini anlarım ama villa falan çok saçma onuda kendin beraberce yaparsınız ki çalışmanın da bir anlamı olsun

1
    1 Yorumla
    • MssÇÎLEKLÎŚUT
      MssÇÎLEKLÎŚUT
      1 ay

Kafası oturmuş bir kız bunu okusa anlar ama 18 yaş kafası gibi ergen çocuk kafası hep böyle para pullara evlenmeden yaşanan şeylere meraklı insanlar oluyor cidden üzülüyorum bu kafaya

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Kadınlar erkeklerden 2 farklı şeyi istiyor.

1. Babaları gibi sağlayıcı adamı. yiyiceğini kirasını faturalarını evinde bozulan eşyalarını pazarını vs. yapan baba figürü sağlayıcı adamı istiyorlar evlenmek için. Fakat evlendikten sonra biraz bar-club gittilerse bir de babalarıyla yatmak istemiyorlar. Kısacası evlenen çoğu erkek o kadının babası olarak evleniyor. Bir süre sonra baba figürüyle yatmak hoşlarına gitmiyip ınstagramdan Fb buluyorlar uzaktan nudeler sexthingler başlıyor... Rahatlık popolar batıyor genelde.

2. Evlenmeyen devamlı gülen espiri yapan çook konuşan yönlendirmeyi bilen konuya direk dalıp kadının kilodunu hafta sonuna kadar indirip çatur çutur tüm tıkanmış delikleri açan tipler. Bunları istiyorlar içten ve dıştan ama evlenip babaya çeviremedikleri için ya pes ediyor başka evcümen adamla evlenip arasıa buna kaçıyor... Bu bicolata adamı böyle kabul ediyor evlenmeden devam ediyor 3-4 sene... Sonu genel de erken geliyor ilişkiler de ama sonuçta uzun uzadıya ilişkiye kimsenin ihtiyacı yok çünkü hayatta bir gün sonbuluyor aynı ilişkiler gibi...

Bu durumlar bolca yaşandığından evlenmek istiyen erkekler de bir kıtlık yaşanıyor 😂 Çünkü kimse yatıp pozisyonlar yaptığı karısına babalık yapmak istemiyor artık. Evlenen erkekler koca değil baba olarak işlev görüyor evlilik hayatın da ve bu iğrenç babanla yatıyorsun ve buna evlilik diyorlar gerçekten ve mantıktan uzak şekilde tüm ömrü boyu çilesini çekmeni bekliyorlar ama kadın tarafından bu beklenmiyor. Boşanan tarafların %90 sadece kadın tarafı zaten. Tek taraflı bir söz ve anlaşma var. babalık yap.. haricinde karın her türlü haklı diyen bir sisteme artık kefal düşmüyor eskisi kadar.

1
    0 Yorumla
  • Reisha677
    Reisha677 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay

Iyi giyinmek, düzgün bir iş, Nezaket sahibi,10/7-8 tip nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, küfür etmeyen, aldatmayan, aşırı killi olmayan, Bakımlı, iyi konuşabilen, azıcık kas fena olmaz ( doğal durmalı üçgen vücut çok kötü) Futbol ve araba meraklısı olmayan, skinny jean giymeyen, kot üzerine ceket giymeyen, göğsü kıllı olduğu halde v yaka t- shirt giymeyen, yemek yapmayı bilen ( yaşamsal beceri herkes bilmesi gerek) Sinirli olmayan, cimri olmayan, anneci olmayan, çene hattı aşırı belirgin olmayan vs vs

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Bu sorunun elbette net bir cevabı yok çünkü her kadın farklı. 🌸 Ama genel olarak baktığımda bir kadının en çok aradığı şey kendini güvende hissetmek oluyor. Duygusal destek, samimiyet, dürüstlük ve saygı bence her şeyden önce geliyor. Tabii ki iyi bir yaşam çoğu kişinin hayali ama bir kadına gerçekten değer verdiğini hissettirmek her zaman daha önemli. Maddi şeyler bir yere kadar mutlu eder ama sıcak bir sevgi her zaman kalbini kazanır. 💖 Sen yeter ki karşındaki insana samimi ve güzel yaklaş, gerisi kendiliğinden gelişir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

94

Cevap

55

Cevap

• İLKER34İST
    İLKER34İST Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    1 ay

Sana kısaca kadını anlatmak gerekirse 3 katlı bir biranın önüne götürüyorlar kadını kadın evlenmek istiyor Tabii ki buyurun hanımefendi diyor size diyor 3 tane seçenek sunuyorum hemen 1 katta işinde günümüzde çalışan kirada oturan ama evini geçince de bilen bir erkek var diyorlar Ne diyorsun diyor soruyor Efendim ben 2 kata bakmak istiyorum diyor ikinci kata çıkıyor kadın adamın evi var bu sefer Kira derdi yok gül gibi geçinebilirsiniz diyor bak diyor kira da vermeyecek şimdi adamın geliri diyor Size yeter diyor kadın Hayri 3 bir kata bakmak istiyorum diyor 3 katta adamın evi var Arabası Var bir de ufak dükkanı var adamın hiçbir sorunu yok çok rahat bir hayatınız olur geçinebilirsiniz diyor bu olur mu diye soruyor kadına kadın Hayır diyor bir üst kata çatıya bakmak istiyorum diyor adam Peki diyor çatıya çıkıyorlar hiçbir şey yok Yani kısacası yetinmesini bilmeyen bir kadınla yola çıkılmaz

3
    2 Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      1 ay

Kendin söylemişsin yetinmesini bilen kadın yok ki. Kadının ağzını kalın yün iğnesiyle dikmedikçe. O çene çalıştığı sürece bunu da isterim böyle olsun şöle olsun devam eder... Kadınlar evlenmek istemiyor zaten. Kısa süreliğine eylenceli paralı birileriyle yaşıyıp bir sonrakine geçmek istiyorlar.

Yorumla
    • İLKER34İST
      İLKER34İST
      1 ay

Yok Güzel kardeşim yani o kadar da değil ağzını dikip yine konuşmasın falan demiyorum yani bu sadece söylenen bir söz mutlaka ki iyi Kadınlar da vardır erkeklerin de birçoğu aynı yani güzel buldukça daha güzelini ararlar yani iki tarafta da çürük elmalar çıkabilir hatta çıkabilir değil çıkıyor yani

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 43%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 744 cevap paylaştı.

Kadınlar erkekten adam gibi adam olmasını, zengin olmasını, eşine, ailesine bağlı olmasını, maskülen erkek olmasını bekler ama öyle bir erkek bulunca onu sıkıcı bulur veya nankörlük eder😅
    Sonra çoğunluğu nerde ıt kopuk, çapkın, karı kız düşkünü, kanka, saçma sapan bir tip varsa gider onun peşinden koşar. Ben bunu adam ederim der inatlaşır, herşeyi yapar kendini kullandırır, ama adam edemez sonra herif terkeder veya bıkar kızlar kendi bırakıp tüm erkekler aynı yhaaa hepsi şerefsz diye ağlarlar🤷🏻🤣

1
    0 Yorumla
  • öleiste90-
    öleiste90- Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 ay

sosyal medyada böyle bir algı oluştu. kız ev ister araba ister yok şu bu diye. o bulunduğunuz ortama bağlı. geniş bir kız çevrem var ve emin olun bir tanesinin bile kriteri bu değil. çünkü zaten eğitimli ve meslek sahibi kadınlarız bunları kendimiz karşılıyoruz. devir gerçekten döndü çevrem artık tamamen onu koruyabilecek bir adam istiyor. prenses olmasın sahiplensin. hatta bakın geçen gün bir buluşmaya gideceğim belki çocuğun arabası yoktur, adamlık gururunu incitmeyim diye araba ile gitmedim. ve biz hala varız. dediğim gibi nerde aradığınıza bağlı

2
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 85%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hiç bir şey veee her şey 👍

Onları anlamamızı beklerler. Bu konuda sana yardımcı olacak bir kitap önerebilirim.

1. Cilt
    1. Cilt

😅😂🤣🤣🤣 Toplam kaç ciltten oluşuyor acaba?

0
    0 Yorumla
  • TodayTomorrowAlways
    TodayTomorrowAlways Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 ay

Geçim sıkıntısı çekmeyecek kadar bir gelir devamlı bir iş hayatı düzenli bir yaşam Ailesine zaman ayıracak haftada 2 gün. karısını çocuğunu kimseye muhtaç etmeyecek kimseye ezdirmeyecek sahiplenecek bir yürek bakınca içini ısıtan bir yakışıklılık benim kocam yapmaz diye güvenecek kadar sadakat güler yüz muhabbet genelde bu güler yüz kadından beklenir hep ama kadının kocası muhabbeti seviyorsa onunla şakalaşmayı seviyorsa kadında bundan mutlu olur ve oda güler yüzlü mutlu olur el iyisi değil ev iyisi bir erkek istiyoruz

0
    0 Yorumla
  • Xhaxx
    Xhaxx Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 63%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

En başta güven, sonra samimiyet, saygı, sevgi ve ilgi. Sevdiğim adamın çok fazla maaşı olmasına gerek yok. Benim kafam rahatsa, içim huzurluysa; geçim sıkıntısı derdi olmadan yaşıyorsak çok şükür. Hem çocuklarım büyüyünce ben de severek çalışırım. Beraber güzel bir hayat kurarız. Sorumluluklarını bilen bir adam olsun.

0
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 96%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.

Meslek sahibi olmasını bekliyor ama günümüzde işsizlik oranlarının yükselmesi neticesinde göçler oluyor ve insanlar evlenecekken bahtsız kalıyor çünkü ülke değiştiriyor o ülkenin dilini bilmeden belki o ülkede yaşamak zorunda kalıyorlar.. Gürcü bir kızla Japonya’da sohbet ettim mesela kız Japoncayı ne kadar biliyor bilemem ama çok Bangladeşli gördüm Japonya’da mesela.. market çalışanı bangladeşli Müslümandı bana dedi ki gördüğün şu reyondaki hepsi domuz etli dedi

0
    1 Yorumla
    • Cinar345
      Cinar345
      1 ay

Ülkeden nasıl giderim? Grafik tasarım öğrenmeye çalışıyorum. Portfolyo hazırlasam yurtdışına nasıl çıkarım?

Yorumla
  • straliiewygꯁ m
    straliiewygꯁ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 998 cevap paylaştı.

Para diye zırlayan erkekler hayatında hic sevilmemis, yazık kıyamam ben size 🥲 Siz paranız yok diye degil hicbir iyi ozelliginiz olmadıgı icin sevilmiyorsunuz şunu lütfen algılayın. Neyse soruya gelecek olursak sadakat, sevgi, saygı

1
    1 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Sevgili modum erkeklere geçirip gitti :D

• Bihteeerrr s
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.

İlgi sevgi, hoşgörü. Bunların dışında düzenli iş ekonomik özgürlüğünü, eline alabilmiş bir erkek ister. 🚹 Tabi bu istekler kişiye göre çoğaltılabiliyor. Benim için ➡ bunlar.

1
    19 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

aboooo maşallah :D

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

Neye 🔎😀

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

bütün dataları yazmışsın ya :D

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

En önemlisi 😂

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

:D: D Esmer uzun boylu kaslı filan da deseydin ya dfsdfds

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

Fiziksel görünüm benim için çok önemli değil. Zeka olabilirdi sdghj

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

para olsun ev olsun biraz da zekalı olsun gerisini çözen kadınlar da varmış valla bak I like it sdfsdfds

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

😀

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

ne zaman evleniyorsun 30 da filan mı :D

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

Evlenmek sanki marifet sfghjkl önemli olan sürdürmek 💁

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Sen surdurursun ya ben biliyorum seni 🤣🤣

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

Aaaa öyle mi dgjkkll

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Tabi ben çok binbir gece izledim 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

Beni görünce aklına şiir masal gelmeyen üye varsa alnından öpecem normal ben benim edebiyat değil 🤣

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Benim Bihter geliyor opebilirsij🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

Kurmaza bak 😀

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Öpülmek icin yer filan aramıyorum yanlış olmasın şimdi 🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • Bihteeerrr s
      Bihteeerrr
      1 ay

Sus sus idam cezası çıkarmayın kendinize sfgjkl

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Ehshshsjjs öğretmenim ile 2 lafın edebiyatini kiramayacak miyiz Bihter hanim sizde🤣🤣

Yorumla
  • fiyoonaaa
    fiyoonaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 ay

Yakışıklı olmalı mevki makam sahibi olmalı arabası olmalı beni mutlu etmeli kibar olmalı mutfakta aşçı yatakta basıcı aktif olmalı beni tatmin etmeli dipnot: kendimde guzelim ve çalışıyorum paramı kazanıyorum yalnız yaşıyorum ayakları üzerinde duran eğitimli kadınım

1
    5 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Yatakta basici derken 😄🤣🤣

Yorumla
    • fiyoonaaa
      fiyoonaaa
      1 ay

Basbayagıııııı aktıf olacakkkkk

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Shahahajaj cok güldüm vallahi ya ilk kez boyle açık açık soylediler🤣🤣🤣

Yorumla
    • fiyoonaaa
      fiyoonaaa
      1 ay

Tabiki o kısım çok onemli

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Fiyonaaa sabaha kadar uyumamali gerekirse 🤣🤣🤣

Yorumla
  • isimsizbilen
    isimsizbilen Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı.

Anlaşılmak, sevilmek, ilgi görmek, düşünülmek, beklenmeyen hediyeler veya basit şeyler bekliyoruz. Her şeyi komutla değil karşı tarafın ince düşüncesi ile olsun diyoruz. Her şeyi ben söylersem ne anlamı kalır yaptığı şeyin.

0
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı.

Çok basit... emek vermesini ister... işine gidip iyi para kazanmasını çocuklarına iyi babalık yapmasını iyi bir eş olarak evdeki işlere de yardım etmesini (en azından kendi pisliğini temizlemesini)

0
    0 Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    1 ay

Sabır bekliyorlar, partnerlerini karşılarına alınca 1-2 belki 4-5 saat dertlerini anlatıp, karşı tarafından alttan ala ala dinlemesini çözüm bulmamasını bekliyorlar. Ama yanlış cinsiyetten bekliyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

Zengin beni seven bana karşı merhametli iyi niyetli beni koruyan bana aşık ve beni mutlu etmek için herşeyi yapan beni seven güvenilir sadakatli iyi eğitimli bir adam istiyorum

0
    1 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

hay maşallah :D

Yorumla
  • Ateştenkadın
    Ateştenkadın Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 ay

maddi durum biraz önemli zenginlik vs değil ama en azından gözümüzün gördüğü şeylerden geri kalınmamalı veya iş yerinde bir sorun yaşadığımızda ki kadınlar bu durumu çok yaşar istediğimiz zaman işten çıkabilmek bunun haricinde ise erkekden en çok ilgi bekleriz iltifat arada sırada ufak hediyeler bazen bir sabah kahvaltısı en azından benim için bu şekilde. Zaten erkek nazikse, sadıksa, ilgiliyse araba vs gibi şeyler çok göze gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • Metin2786
    Metin2786 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    1 ay

Bence onlarda bilmiyor ne istediğini yani kimse bilmiyor ne yapacagini herkes bir şey istiyor kimisi s... x kimisi eğlence kimisi bir dost arkadaş bence kadınlar ilgi ister anlaşılmak ta ister ya allahın bir günü gülümseme bir çiçek hediye vs beyler biraz nazik olun yaa

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 97%
    1 ay

Ilgi alaka, sevgi, saygı, güven ve sahiplenme. Daha fazlasını isteyen kadınlar zaten genelde mutsuz olabilir :) Bunu da yapın be abiler. Birbirinizin kıymetinizi bilin, hayat kısa :)

0
    0 Yorumla
  • Askozade m
    Askozade Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.

Kadınlar erkeklerden netlik, sadakat, ilgi ve güven bekliyor. Laf değil, eylem istiyorlar.
    Yanında kendini özel hissetmek, anlaşılmak, desteklenmek istiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • DominantBeyefendi
    DominantBeyefendi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay
    • Yüksek maaş
    • Her gece 5 posta seks
    • Sahil kenarında lüks bir daire
    • Mercedes maybeck araba
    • Kız isterkende mehir olarak 250 gram altın
    1
    0 Yorumla
  • McBlingPrincess97
    McBlingPrincess97 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    1 ay

Düzgün karakter, yüksek maaş. Benden fazla olursa sevinirim. 3 katım kadar.

1
    9 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

sen asgari ücret alıyorsundur umarım :D

Yorumla
    • McBlingPrincess97
      McBlingPrincess97
      1 ay

Mühendis olarak 32 bin TL alıyorum. Aslında benim istediğim çok normal. Nedense herkes 100 150 bin alıyor en az.

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

:D :D maşallah ben mühendis değilim ama 60k alıyorum

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      1 ay

Ülkenin %60 ı asgari ücretle çalışıyor.%20 de memur desen 40,45 alır o da.
      Kalandanda 100 bin ve üzeri kazanan %10 ancadır aileden zengin değilse veya ticaretle uğraşmıyorsa.
      Benden 3 kat fazla alsın nedir ya 😅

Yorumla
    • işvarparavar11
      işvarparavar11
      1 ay

Ne ıs yapıyosun

Yorumla
    • McBlingPrincess97
      McBlingPrincess97
      1 ay

İşte düşün Türkiye'nin durumunu. Mühendise değer verilmiyor

Yorumla
    • işvarparavar11
      işvarparavar11
      1 ay

maalesef haklısın manavda markette cakısıyorlar

Yorumla
    • McBlingPrincess97
      McBlingPrincess97
      1 ay

Ben fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. Tüm fabrikanın sorumluluğu bende ama aldığım maaş ilkokul mezunları kadar. Lanet olsun burada doğduğum güne

Yorumla
    • McBlingPrincess97
      McBlingPrincess97
      1 ay

Neden yazayım ki alla alla

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Zenginlik değil çalışkan olmasını, iyi bir eş ve baba potansiyeline sahip olmasını, ailesine değer vermesini, sadakatli olmasını istiyoruz. Evi arabası da olursa tadından yenmez tabi ama birlikte de halledilir zamanla

0
    0 Yorumla
  • isabella181919 m
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 98%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Cinse göre beklentim değişmiyor. Sadakat, netlik, omurga isterim. Arkadaşım bile olsa bir tek ben olmalıyım.

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 99%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

sağlamakta zorlanacağın ve vermekte tereddüt edeceğin herşeyi isterler. karşılığında sevgi adı altında bir hiçlik

0
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 42%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hepsi kırık kafadan onlar da ne beklediğini bilmiyor ki öyle bir toplumda yaşıyoruz valla..

1
    0 Yorumla
  • Chillmora
    Chillmora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 ay

Kimse kimseden bişey beklemesin artık.. yıldı herkes yaşayıp gidelim hayatımız işte

1
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Onlar maddi. Bir de manevi olarak ilgi sadakat ve dürüstlük de eklenebilir

1
    0 Yorumla
  • GezgiñeeŘ
    GezgiñeeŘ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 99%
    1 ay

Canımızı alsalar yine de eksik bisey bulurlar

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 ay

kendisinde olmayan her şeyi ister ve bekler.

0
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 87%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Kadınlar doyumsuzdur, her beklentinin bir sonrası vardır.

0
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

İlgi Sevgi saygı bekliyor kadınlar Sevgiye düşkün canlılar dir

0
    0 Yorumla
  • udeniz22
    udeniz22 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 33%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı.

Sadakat diyenler yalan soyluyor kadinlarin dogasina aykiri

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 98%
    1 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kendileri de bilmiyor.. o yüzden asIL istedikleri ŞİDDET.

0
    3 Yorumla
    • MssÇÎLEKLÎŚUT
      MssÇÎLEKLÎŚUT
      1 ay

Şiddet ha demek öyle.. evet doğru sizin gibi böyle adamları kazığa boydan boya geçirmek bize huzur veriyor doğru şiddet istiyoruz aynen bazen öyle bir hal alıyorki kazık bile yetmiyor hangi yerini oyıp versek eline diye kadın kararsızlığına düşebiliyoruz haklısın en büyük hobimizde çanlı ameliyat böyle beyninizi açıp oynamak istiyoruz kafanızın hangi kısmında sorun var acaba diye hatta bazen bütün bunlarda kesmiyor kesmeyincede daha yaratıcı fikirler oluşabiliyor

Yorumla
    • MssÇÎLEKLÎŚUT
      MssÇÎLEKLÎŚUT
      1 ay

Ya sizi sayıylamı veriyorlar aw neyin kafası bu seni doğuran annenle tanışmaya can atıyorum nasıl bir nefes israfıdır bu zihniyetinede sanada giydirsinler

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 ay

@MssÇÎLEKLÎŚUT tanışsan seni herşeye ikna eder :)

Yorumla
  • Sesindekuşlaryaşıyor
    Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 38%
    1 ay

Sadakat, para, ilgi, sevgi, eğlence, huzur, ev, araba, çocuk, dostluk diye liste uzar gider

0
    0 Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

Hepsinin farklı farklı beklentileri var ama ortak nokta para. Paran yoksa evlenemezsin bile.

0
    0 Yorumla
  • nemo45441
    nemo45441 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 ay

ya yok onu bekleyenle evlenme zaten. karakteri düzgün olsun. sadık olsun güven versin. kavga etsek bile bir araya gelip sorunlarımızı birbirimize anlatacak olgunlukta olalım. öyle yani

0
    3 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Senin ismin bana ne kadar yakın 🤣

Yorumla
    • nemo45441
      nemo45441
      1 ay

evet :)

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Sevdim bak bunu 🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Bizi koruyup kollamınızı kıskanmanızı bize güzel çocuklar vermenizi istiyoruz

0
    37 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Biz doguramayiz ki 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Siz yeter ki güzel spermler enjekte edin biz doğururuz 🤣

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Oo en kolayı en güzelleri bizde 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Hiç sanmıyorum ama neyse 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Niye canım kaliteli spermlerimiz var 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Spermlerinizden anca kahverengi gözlü siyah saçlı koyu tenli çocuklar çıkıyor 🤣

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Benimkinden sarı ten ve mavi goz ve sari sac çıkıyor ama şansına 🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Hadi ya cidden mi 🤣🤣

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Tabi sarışın mavi gözlü olunca 🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Ama koyu renk kombinasyonuna sahip bi kadınla çoğaldığın takdirde her şey sıfırlanacaktır 🤣🤣

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Onu baskılamak için daha çok sperm göndeririz biz de :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Kabul ediyorum bu güzeldi 😃🤣

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

tabi ki boş bırakmamak lazım devamlı olarak gönderirsek baskılamış oluruz bir ihtimal sdfsdfsd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Belki bu çabayla üçüz dördüz rahat gelir sdfsdfsd

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Hatun o kadar dayanıklı olacak mı mesela o işte :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Çok zor bi süreç ya, doğumdan sonra karın bölgesi çuvala dönecek kesinlikle 🤢

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Çocuk yapmadan önce keyfini sürmek lazım desene :D Hem sezaryen olur öyle bir durum da ya korkma :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Eğer karısına aşıksa çocuk olduktan sonra da keyfini sürer, ben sezaryene karşıyım normal daha iyi 😊

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Kadın nasıl rahat ediyorsa valla benim karışabileceğim bir şey değil o :D Doğurmadığım için açıkcası :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Ben de hiç doğurmadım ama doğursam normali tercih ederim 👌

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

İlişkiye girdin mi ya hiç :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Ne alaka şimdi

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Merak ettim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Girmedim

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Şimdi niye sorduğumu söyleyeyim. :D Senin gibi kadınlar çok nadir KS de ondan genelde böyle egolu olur ve terslerler ondan sordum biraz da :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Ksde öylesine takılıyorum, ben o kezbanlar gibi dünyanın etrafımda döndüğünü düşünmüyorum gayet alçakgönüllüyümdür

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

belli oluyor efendi ve bir o kadar da erkekler hakkında bilgi sahibisin :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

İlkine evet ikincisine hayır diyorum 😃

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Niye canım spermler hakkında epey bilgiliydin dgdfgf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Sperm fetişim var çünkü, benimle evlenen erkek yaşadı diyebilirim dgdfgf

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

her yere boşalmak serbest o zaman sdfsdfdsd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Elbette ve yutmayı da dahil edelim sdfsdfdsd

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Saçlarını tutup sonuna kadar aldıktan sonra mı yoksa dışarıdan mı sdfsd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Bu soruyu anlamadığım için pas geçiyorum sdfsd

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

sdfdsfds Bu soruyu sana daha detaylı sormak isterdim de iştee burada da sormayayım sdfdsf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Sdfdsfds peki o zaman eğlenceli sohbet için teşekkürler sdfdsf

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Takip atsaydın daha devam ederdik sdfsdfdsfd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Her kadının beklentisi farklı. Çevremde hepsinden var. Ama sadece beni deli gibi sevsin çöplükte yaşarım modelleri de mevcut gördüm ben.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Bir beklentim yok kendimden beklentim var sadece başka kimseden yok

0
    3 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

kendinden beklentin nedir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Araba alabilmek şu an için

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Para sende Şöhret sende Bizde ne var haydi söyle :D

Yorumla
  • oguzhanncevap
    oguzhanncevap Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    1 ay

Her şeyi bekliyorlar her şeyi, her ne kadar da ağzını yaya yaya “yok ben bir şey beklemiyorum” diyen insanlar da olsa onlar da yalancı. Kadınlar ne bekler… valla yazacaktım da liste çok uzun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Gerçekten ilişki istiyorsa bunlar bence 2. planda olmalı
    Ki bizde öyle oldu

0
    0 Yorumla
  • marulmaydanoz35
    marulmaydanoz35 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 ay

Her kadın aynı şeyi beklemez. Kimisi aynı müzik grubunu dinlesin ister, kimisi lüks arabası olsun, kimisi konuşsun, kimisi dinlesin ister. Kadınların içerisinde birçok kadın var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Önce yüksek maaşlı bir iş. Ev, araba. Sonrasinda sevgi

0
    8 Yorumla
    • Kenank07
      Kenank07
      1 ay

uzun boylu kel gobeklide olsa olur ama demi 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Kenank07 Parası çoksa olur sorun değil onlar

Yorumla
    • Kenank07
      Kenank07
      1 ay

Sen bu zamana kadar bekar kalmış olamazsin demi 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Kenank07 Yaşım gerçek değil 24

Yorumla
    • Kenank07
      Kenank07
      1 ay

Öyle olsun bakalım 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Kenank07 öyle zaten 😀

Yorumla
    • Kenank07
      Kenank07
      1 ay

Maşallah maşallah canım 🫡

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@Kenank07 😀😀

Yorumla
  • kuzucukr
    kuzucukr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 ay

Dürüst olsun sadık olsun halimizden anlasın yardım etsin sahip çıksın korusun vs vs

2
    0 Yorumla
  • ayzemn
    ayzemn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18
    1 ay

Huzur bekliyorum sadece birde çaba bu her anlamda parası olmayabilir ama çabalıyormu bunun icin bu cok önemli

0
    0 Yorumla
  • swttybtyy
    swttybtyy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 ay

Kadınlar medenice boşanabilecekleri birini istiyor. Bu kadar basit!

0
    3 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Boşanacaksan niye evleniyon ki 😄

Yorumla
    • Pembistann
      Pembistann
      1 ay

@Memoo00007 mantıklı. D

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

@Pembistann mantiik benim işim 🤣

Yorumla
  • beyzaaa21
    beyzaaa21 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 96%
    1 ay

Kendinde olmayan ne varsa onu bekliyor

2
    2 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Sevgi mi :D

Yorumla
    • Evone1907
      Evone1907
      1 ay

En güzeli buydu 🙏

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Kadının arkasında durabilicek adam gibi adam,
    Güvenebiliceği biri her konudaa

2
    3 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Mesela hangi konular

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

herr konu da bence en basiti kavanoz şişesi açmakta bile mesela , meselaaaa

Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Kavonoz kırılırsa hadi :D

Yorumla
  • Meryy29
    Meryy29 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 ay

Adamlık en önemlisi saygı sevgi güven digerleride elbette olması gereken şeyler

0
    0 Yorumla
  • zerdalbb
    zerdalbb Takip Et
    Xper 4 Yaş: 18
    1 ay

Ben hiç bir şey beklemiyorum karşıma benim gibi biris çıkmasını istiyorum sadece nasipse😊

0
    0 Yorumla
  • mrsgirl___
    mrsgirl___ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 ay

Madden değil manen yanında olanı hissettireni istiyor

0
    0 Yorumla
  • valerianroot
    valerianroot Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 ay

Dolapdere-tarlabasi-hacihusrev ucgeninden bir ev

0
    0 Yorumla
  • rabiş__
    rabiş__ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 ay

Sadık saygılı kırmamaya çalışan tatlı bir beyfendi olsun

0
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 ay

Kadın sadece çocuğu için yaşar. Onda da travma bırakır. Başka söyleyecek hiçbir şey yok.

0
    2 Yorumla
    • betty4ever
      betty4ever
      1 ay

Yoooo bir kadın olarak kendim için yaşıyorum?

Yorumla
    • Cinar345
      Cinar345
      1 ay

@betty4ever yaş 19, 10 sene sonra konuşalım

Yorumla
  • birmadridista
    birmadridista Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 ay

Ev arabayı bilmiyorum ama aşk, sadakat ve refah düzeyi olan bir gelir bence

0
    0 Yorumla
  • cesuryurekk33
    cesuryurekk33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    1 ay

Sevgi saygı duruş ona sahip çıkacak adam gibi adam bekliyor

0
    0 Yorumla
  • Kayabilal
    Kayabilal Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 ay

Kadınlar erkeklerde ne buluyor desen daha mantıklı ben kadın olsam lezbiyen olurdum

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    1 ay

Kimse kimseden bir şey beklememeli bence

2
    4 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

olur mu kız sende

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      1 ay

Bu kız 3. tür doğruları söylüyor. Hep te kızlar sataşıyor yorumuna. Kızların 1. beklentisi doğruları ondan ne kadar uzak tutuğun. Batsan bile yakışıklı olmasan bile artık bir şekilde doğruları saptırmak lazım. Doğrular kadar mutsuz eden bir şey yok kadınları.

Yorumla
    • Matraxwoman
      Matraxwoman
      1 ay

👏👏

Yorumla
    • Alper_79
      Alper_79
      1 ay

@Matraxwoman aksine bir şeyler beklemeli çünkü kadınlı erkek bir elmanın iki yarısı gibidir birbirlerini tamamlayabilmeleri için ikisinin de birbirinden birtakım talepleri olacaktır mesele bunu seviyesi

Yorumla
  • WiLD_ANGEEL
    WiLD_ANGEEL Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    1 ay

Beni ckk sewsin yeter hiç bişeyde gözüm yokk

0
    2 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

ckkk severse okey miyizzz

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 ay

Neden çok seviyor der. İnandırıcı olmaz sevgisi

Yorumla
  • Aybükeee21
    Aybükeee21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 91%
    1 ay

Sadece dürüst ve sadık olmanzı.

0
    1 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Sitede bir tane aybus var o geldi aklıma seni görünce 😄

Yorumla
  • Tirimusisi
    Tirimusisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay

Her şeyin en iyisini 🫣

0
    1 Yorumla
    • Memoo00007
      Memoo00007
      1 ay

Bak sen şu hatuna 🤣

Yorumla
  • Devamını Gör (89)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınlar, erkeklerden ne bekliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Kadınlar erkeklerden ne bekliyor? Bayanlar erkeklerden ne bekler ya da ne isterler? Kadınlar erkeklerden ne bekler? Kadınlar erkeklerden ne bekler? Kadınlar Erkeklerden ne bekler?
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide ayrılık ne zaman kesinleşir?
  • Sen şimdiye kadar geçen yaşamanın hayat olarak ne kadarını yaşadın?
  • Eşiniz/sevgiliniz sizi bir başkasının yanında küçük düşürürse ne tepki verirsiniz?
  • Sizce çocuklar mı bizden bir şeyler öğreniyor, yoksa biz mi onlardan unuttuklarımızı hatırlıyoruz?
  • Gece gece kahveme eşlik edecek sevgiliyi nerede bulabilirim?
  • Kimler kestane seviyor?
  • En sevdiğiniz sitcom dizisi hangisi?
  • Dertleşmek için kiminiz var?
  • Şimdi o cringe soruyu soracağım, hakkında ne düşündüğümü söyleyeyim mi?
  • Baba sevgisinden mahrum bırakılan biriyim herhangi bir erkek bana güzel şeyler söylediğinde kanıyorum bunun için ne yapabilirim?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2025 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...