- 1 ay
Gerçek sevgi okuyunca şok oldun dimi sana şöyle diyeyim parasıda olsa puluda olsa hatta bu zihniyetle evlense onun öyle kalması için kalpsiz olması hırslı olması lazım bunlar biraz az ihtimaller çünkü günün sonunda o adam aldatılır dünyayı önüne sermiş olsa bile şöyle düşün çok sevdiğin telefonu aldın son model havadan geçinmiyorsun fakat ilerleyen zamanda sıradanlaşıyor maddiyatta öyle her şeyi elde ediyorsun ama sevgi elde edilemeyen bir şey parayla alamazsın dünyalarıda sana vaad etseler kalbin o sevdiğim insanı bugün görecekmiyim heycanı varya onu hiç bir şey kamofle edemez boş yere çalışmaya üşendikleri için tembelliğinden yapıyorlar bunu tabi birde özenme var ama gerçekten çok değmeyecek bir şey ya hayatını maddiyata adamak.. Bence bu hayatta yanlız hissetmek veya sevilmeme hissiyatı kadar kötü bir durum olamaz keza sağlık da dahil bir hastalığın olur parayla bile onu sağlığını satın alamazsın ya bu para pula bu kadar mana yüklenilmemeli geçinebilecek kadar paran olması çokça kafi bu süreçtede ev araba parasını biriktirirsin zaten hemde daha anlam kazanır ha şuda var kirada zırt bırt taşınmak cidden çok yıpratıcı süreç ev sahibiyle anlaşmak sıradan temel ihtiyaçlı bir ev istemesini anlarım ama villa falan çok saçma onuda kendin beraberce yaparsınız ki çalışmanın da bir anlamı olsun
11 Yorumla- 1 ay
Kafası oturmuş bir kız bunu okusa anlar ama 18 yaş kafası gibi ergen çocuk kafası hep böyle para pullara evlenmeden yaşanan şeylere meraklı insanlar oluyor cidden üzülüyorum bu kafaya
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kadınlar erkeklerden 2 farklı şeyi istiyor.
1. Babaları gibi sağlayıcı adamı. yiyiceğini kirasını faturalarını evinde bozulan eşyalarını pazarını vs. yapan baba figürü sağlayıcı adamı istiyorlar evlenmek için. Fakat evlendikten sonra biraz bar-club gittilerse bir de babalarıyla yatmak istemiyorlar. Kısacası evlenen çoğu erkek o kadının babası olarak evleniyor. Bir süre sonra baba figürüyle yatmak hoşlarına gitmiyip ınstagramdan Fb buluyorlar uzaktan nudeler sexthingler başlıyor... Rahatlık popolar batıyor genelde.
2. Evlenmeyen devamlı gülen espiri yapan çook konuşan yönlendirmeyi bilen konuya direk dalıp kadının kilodunu hafta sonuna kadar indirip çatur çutur tüm tıkanmış delikleri açan tipler. Bunları istiyorlar içten ve dıştan ama evlenip babaya çeviremedikleri için ya pes ediyor başka evcümen adamla evlenip arasıa buna kaçıyor... Bu bicolata adamı böyle kabul ediyor evlenmeden devam ediyor 3-4 sene... Sonu genel de erken geliyor ilişkiler de ama sonuçta uzun uzadıya ilişkiye kimsenin ihtiyacı yok çünkü hayatta bir gün sonbuluyor aynı ilişkiler gibi...
Bu durumlar bolca yaşandığından evlenmek istiyen erkekler de bir kıtlık yaşanıyor 😂 Çünkü kimse yatıp pozisyonlar yaptığı karısına babalık yapmak istemiyor artık. Evlenen erkekler koca değil baba olarak işlev görüyor evlilik hayatın da ve bu iğrenç babanla yatıyorsun ve buna evlilik diyorlar gerçekten ve mantıktan uzak şekilde tüm ömrü boyu çilesini çekmeni bekliyorlar ama kadın tarafından bu beklenmiyor. Boşanan tarafların %90 sadece kadın tarafı zaten. Tek taraflı bir söz ve anlaşma var. babalık yap.. haricinde karın her türlü haklı diyen bir sisteme artık kefal düşmüyor eskisi kadar.
10 Yorumla
Iyi giyinmek, düzgün bir iş, Nezaket sahibi,10/7-8 tip nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, küfür etmeyen, aldatmayan, aşırı killi olmayan, Bakımlı, iyi konuşabilen, azıcık kas fena olmaz ( doğal durmalı üçgen vücut çok kötü) Futbol ve araba meraklısı olmayan, skinny jean giymeyen, kot üzerine ceket giymeyen, göğsü kıllı olduğu halde v yaka t- shirt giymeyen, yemek yapmayı bilen ( yaşamsal beceri herkes bilmesi gerek) Sinirli olmayan, cimri olmayan, anneci olmayan, çene hattı aşırı belirgin olmayan vs vs
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunun elbette net bir cevabı yok çünkü her kadın farklı. 🌸 Ama genel olarak baktığımda bir kadının en çok aradığı şey kendini güvende hissetmek oluyor. Duygusal destek, samimiyet, dürüstlük ve saygı bence her şeyden önce geliyor. Tabii ki iyi bir yaşam çoğu kişinin hayali ama bir kadına gerçekten değer verdiğini hissettirmek her zaman daha önemli. Maddi şeyler bir yere kadar mutlu eder ama sıcak bir sevgi her zaman kalbini kazanır. 💖 Sen yeter ki karşındaki insana samimi ve güzel yaklaş, gerisi kendiliğinden gelişir.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- 1 ay
Sana kısaca kadını anlatmak gerekirse 3 katlı bir biranın önüne götürüyorlar kadını kadın evlenmek istiyor Tabii ki buyurun hanımefendi diyor size diyor 3 tane seçenek sunuyorum hemen 1 katta işinde günümüzde çalışan kirada oturan ama evini geçince de bilen bir erkek var diyorlar Ne diyorsun diyor soruyor Efendim ben 2 kata bakmak istiyorum diyor ikinci kata çıkıyor kadın adamın evi var bu sefer Kira derdi yok gül gibi geçinebilirsiniz diyor bak diyor kira da vermeyecek şimdi adamın geliri diyor Size yeter diyor kadın Hayri 3 bir kata bakmak istiyorum diyor 3 katta adamın evi var Arabası Var bir de ufak dükkanı var adamın hiçbir sorunu yok çok rahat bir hayatınız olur geçinebilirsiniz diyor bu olur mu diye soruyor kadına kadın Hayır diyor bir üst kata çatıya bakmak istiyorum diyor adam Peki diyor çatıya çıkıyorlar hiçbir şey yok Yani kısacası yetinmesini bilmeyen bir kadınla yola çıkılmaz
32 Yorumla- 1 ay
Kendin söylemişsin yetinmesini bilen kadın yok ki. Kadının ağzını kalın yün iğnesiyle dikmedikçe. O çene çalıştığı sürece bunu da isterim böyle olsun şöle olsun devam eder... Kadınlar evlenmek istemiyor zaten. Kısa süreliğine eylenceli paralı birileriyle yaşıyıp bir sonrakine geçmek istiyorlar.
- 1 ay
Yok Güzel kardeşim yani o kadar da değil ağzını dikip yine konuşmasın falan demiyorum yani bu sadece söylenen bir söz mutlaka ki iyi Kadınlar da vardır erkeklerin de birçoğu aynı yani güzel buldukça daha güzelini ararlar yani iki tarafta da çürük elmalar çıkabilir hatta çıkabilir değil çıkıyor yani
Aile & Toplum konusunda 744 cevap paylaştı. Kadınlar erkekten adam gibi adam olmasını, zengin olmasını, eşine, ailesine bağlı olmasını, maskülen erkek olmasını bekler ama öyle bir erkek bulunca onu sıkıcı bulur veya nankörlük eder😅
Sonra çoğunluğu nerde ıt kopuk, çapkın, karı kız düşkünü, kanka, saçma sapan bir tip varsa gider onun peşinden koşar. Ben bunu adam ederim der inatlaşır, herşeyi yapar kendini kullandırır, ama adam edemez sonra herif terkeder veya bıkar kızlar kendi bırakıp tüm erkekler aynı yhaaa hepsi şerefsz diye ağlarlar🤷🏻🤣10 Yorumla- 1 ay
sosyal medyada böyle bir algı oluştu. kız ev ister araba ister yok şu bu diye. o bulunduğunuz ortama bağlı. geniş bir kız çevrem var ve emin olun bir tanesinin bile kriteri bu değil. çünkü zaten eğitimli ve meslek sahibi kadınlarız bunları kendimiz karşılıyoruz. devir gerçekten döndü çevrem artık tamamen onu koruyabilecek bir adam istiyor. prenses olmasın sahiplensin. hatta bakın geçen gün bir buluşmaya gideceğim belki çocuğun arabası yoktur, adamlık gururunu incitmeyim diye araba ile gitmedim. ve biz hala varız. dediğim gibi nerde aradığınıza bağlı
20 Yorumla - 1 ay
Hiç bir şey veee her şey 👍
Onları anlamamızı beklerler. Bu konuda sana yardımcı olacak bir kitap önerebilirim.
1. Cilt 😅😂🤣🤣🤣 Toplam kaç ciltten oluşuyor acaba?
00 Yorumla - 1 ay
Geçim sıkıntısı çekmeyecek kadar bir gelir devamlı bir iş hayatı düzenli bir yaşam Ailesine zaman ayıracak haftada 2 gün. karısını çocuğunu kimseye muhtaç etmeyecek kimseye ezdirmeyecek sahiplenecek bir yürek bakınca içini ısıtan bir yakışıklılık benim kocam yapmaz diye güvenecek kadar sadakat güler yüz muhabbet genelde bu güler yüz kadından beklenir hep ama kadının kocası muhabbeti seviyorsa onunla şakalaşmayı seviyorsa kadında bundan mutlu olur ve oda güler yüzlü mutlu olur el iyisi değil ev iyisi bir erkek istiyoruz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. En başta güven, sonra samimiyet, saygı, sevgi ve ilgi. Sevdiğim adamın çok fazla maaşı olmasına gerek yok. Benim kafam rahatsa, içim huzurluysa; geçim sıkıntısı derdi olmadan yaşıyorsak çok şükür. Hem çocuklarım büyüyünce ben de severek çalışırım. Beraber güzel bir hayat kurarız. Sorumluluklarını bilen bir adam olsun.
00 Yorumla- 1 ay
Meslek sahibi olmasını bekliyor ama günümüzde işsizlik oranlarının yükselmesi neticesinde göçler oluyor ve insanlar evlenecekken bahtsız kalıyor çünkü ülke değiştiriyor o ülkenin dilini bilmeden belki o ülkede yaşamak zorunda kalıyorlar.. Gürcü bir kızla Japonya’da sohbet ettim mesela kız Japoncayı ne kadar biliyor bilemem ama çok Bangladeşli gördüm Japonya’da mesela.. market çalışanı bangladeşli Müslümandı bana dedi ki gördüğün şu reyondaki hepsi domuz etli dedi
01 Yorumla m
1 ayPara diye zırlayan erkekler hayatında hic sevilmemis, yazık kıyamam ben size 🥲 Siz paranız yok diye degil hicbir iyi ozelliginiz olmadıgı icin sevilmiyorsunuz şunu lütfen algılayın. Neyse soruya gelecek olursak sadakat, sevgi, saygı
11 Yorumla- 1 ay
Sevgili modum erkeklere geçirip gitti :D
s
1 ayİlgi sevgi, hoşgörü. Bunların dışında düzenli iş ekonomik özgürlüğünü, eline alabilmiş bir erkek ister. 🚹 Tabi bu istekler kişiye göre çoğaltılabiliyor. Benim için ➡ bunlar.
119 Yorumla- 1 ay
aboooo maşallah :D
- 1 ay
Neye 🔎😀
- 1 ay
bütün dataları yazmışsın ya :D
- 1 ay
En önemlisi 😂
- 1 ay
:D: D Esmer uzun boylu kaslı filan da deseydin ya dfsdfds
- 1 ay
Fiziksel görünüm benim için çok önemli değil. Zeka olabilirdi sdghj
- 1 ay
para olsun ev olsun biraz da zekalı olsun gerisini çözen kadınlar da varmış valla bak I like it sdfsdfds
- 1 ay
😀
- 1 ay
ne zaman evleniyorsun 30 da filan mı :D
- 1 ay
Evlenmek sanki marifet sfghjkl önemli olan sürdürmek 💁
- 1 ay
Sen surdurursun ya ben biliyorum seni 🤣🤣
- 1 ay
Aaaa öyle mi dgjkkll
- 1 ay
Tabi ben çok binbir gece izledim 🤣🤣🤣
- 1 ay
Beni görünce aklına şiir masal gelmeyen üye varsa alnından öpecem normal ben benim edebiyat değil 🤣
- 1 ay
Benim Bihter geliyor opebilirsij🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Kurmaza bak 😀
- 1 ay
Öpülmek icin yer filan aramıyorum yanlış olmasın şimdi 🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Sus sus idam cezası çıkarmayın kendinize sfgjkl
- 1 ay
Ehshshsjjs öğretmenim ile 2 lafın edebiyatini kiramayacak miyiz Bihter hanim sizde🤣🤣
Yakışıklı olmalı mevki makam sahibi olmalı arabası olmalı beni mutlu etmeli kibar olmalı mutfakta aşçı yatakta basıcı aktif olmalı beni tatmin etmeli dipnot: kendimde guzelim ve çalışıyorum paramı kazanıyorum yalnız yaşıyorum ayakları üzerinde duran eğitimli kadınım
15 Yorumla- 1 ay
Yatakta basici derken 😄🤣🤣
- 1 ay
Shahahajaj cok güldüm vallahi ya ilk kez boyle açık açık soylediler🤣🤣🤣
- 1 ay
Fiyonaaa sabaha kadar uyumamali gerekirse 🤣🤣🤣
- 1 ay
Anlaşılmak, sevilmek, ilgi görmek, düşünülmek, beklenmeyen hediyeler veya basit şeyler bekliyoruz. Her şeyi komutla değil karşı tarafın ince düşüncesi ile olsun diyoruz. Her şeyi ben söylersem ne anlamı kalır yaptığı şeyin.
00 Yorumla - 1 ay
Çok basit... emek vermesini ister... işine gidip iyi para kazanmasını çocuklarına iyi babalık yapmasını iyi bir eş olarak evdeki işlere de yardım etmesini (en azından kendi pisliğini temizlemesini)
00 Yorumla - 1 ay
Sabır bekliyorlar, partnerlerini karşılarına alınca 1-2 belki 4-5 saat dertlerini anlatıp, karşı tarafından alttan ala ala dinlemesini çözüm bulmamasını bekliyorlar. Ama yanlış cinsiyetten bekliyorlar.
00 Yorumla - 1 ay
Zengin beni seven bana karşı merhametli iyi niyetli beni koruyan bana aşık ve beni mutlu etmek için herşeyi yapan beni seven güvenilir sadakatli iyi eğitimli bir adam istiyorum
01 Yorumla- 1 ay
hay maşallah :D
- 1 ay
maddi durum biraz önemli zenginlik vs değil ama en azından gözümüzün gördüğü şeylerden geri kalınmamalı veya iş yerinde bir sorun yaşadığımızda ki kadınlar bu durumu çok yaşar istediğimiz zaman işten çıkabilmek bunun haricinde ise erkekden en çok ilgi bekleriz iltifat arada sırada ufak hediyeler bazen bir sabah kahvaltısı en azından benim için bu şekilde. Zaten erkek nazikse, sadıksa, ilgiliyse araba vs gibi şeyler çok göze gelmiyor.
00 Yorumla Bence onlarda bilmiyor ne istediğini yani kimse bilmiyor ne yapacagini herkes bir şey istiyor kimisi s... x kimisi eğlence kimisi bir dost arkadaş bence kadınlar ilgi ister anlaşılmak ta ister ya allahın bir günü gülümseme bir çiçek hediye vs beyler biraz nazik olun yaa
00 Yorumla- 1 ay
Ilgi alaka, sevgi, saygı, güven ve sahiplenme. Daha fazlasını isteyen kadınlar zaten genelde mutsuz olabilir :) Bunu da yapın be abiler. Birbirinizin kıymetinizi bilin, hayat kısa :)
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı. Kadınlar erkeklerden netlik, sadakat, ilgi ve güven bekliyor. Laf değil, eylem istiyorlar.
Yanında kendini özel hissetmek, anlaşılmak, desteklenmek istiyorlar.00 Yorumla- 1 ay
- Yüksek maaş
- Her gece 5 posta seks
- Sahil kenarında lüks bir daire
- Mercedes maybeck araba
- Kız isterkende mehir olarak 250 gram altın
10 Yorumla - 1 ay
Düzgün karakter, yüksek maaş. Benden fazla olursa sevinirim. 3 katım kadar.
19 Yorumla- 1 ay
sen asgari ücret alıyorsundur umarım :D
- 1 ay
Mühendis olarak 32 bin TL alıyorum. Aslında benim istediğim çok normal. Nedense herkes 100 150 bin alıyor en az.
- 1 ay
:D :D maşallah ben mühendis değilim ama 60k alıyorum
- 1 ay
Ne ıs yapıyosun
- 1 ay
İşte düşün Türkiye'nin durumunu. Mühendise değer verilmiyor
- 1 ay
maalesef haklısın manavda markette cakısıyorlar
- 1 ay
Ben fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. Tüm fabrikanın sorumluluğu bende ama aldığım maaş ilkokul mezunları kadar. Lanet olsun burada doğduğum güne
- 1 ay
Neden yazayım ki alla alla
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Zenginlik değil çalışkan olmasını, iyi bir eş ve baba potansiyeline sahip olmasını, ailesine değer vermesini, sadakatli olmasını istiyoruz. Evi arabası da olursa tadından yenmez tabi ama birlikte de halledilir zamanla
00 Yorumla m
1 ayCinse göre beklentim değişmiyor. Sadakat, netlik, omurga isterim. Arkadaşım bile olsa bir tek ben olmalıyım.
00 Yorumla- 1 ay
sağlamakta zorlanacağın ve vermekte tereddüt edeceğin herşeyi isterler. karşılığında sevgi adı altında bir hiçlik
00 Yorumla - 1 ay
Hepsi kırık kafadan onlar da ne beklediğini bilmiyor ki öyle bir toplumda yaşıyoruz valla..
10 Yorumla Kimse kimseden bişey beklemesin artık.. yıldı herkes yaşayıp gidelim hayatımız işte
10 Yorumla- 1 ay
Onlar maddi. Bir de manevi olarak ilgi sadakat ve dürüstlük de eklenebilir
10 Yorumla Canımızı alsalar yine de eksik bisey bulurlar
00 Yorumlakendisinde olmayan her şeyi ister ve bekler.
00 Yorumla- 1 ay
Kadınlar doyumsuzdur, her beklentinin bir sonrası vardır.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlgi Sevgi saygı bekliyor kadınlar Sevgiye düşkün canlılar dir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. Sadakat diyenler yalan soyluyor kadinlarin dogasina aykiri
10 Yorumla- 1 ay
Kendileri de bilmiyor.. o yüzden asIL istedikleri ŞİDDET.
03 Yorumla- 1 ay
Şiddet ha demek öyle.. evet doğru sizin gibi böyle adamları kazığa boydan boya geçirmek bize huzur veriyor doğru şiddet istiyoruz aynen bazen öyle bir hal alıyorki kazık bile yetmiyor hangi yerini oyıp versek eline diye kadın kararsızlığına düşebiliyoruz haklısın en büyük hobimizde çanlı ameliyat böyle beyninizi açıp oynamak istiyoruz kafanızın hangi kısmında sorun var acaba diye hatta bazen bütün bunlarda kesmiyor kesmeyincede daha yaratıcı fikirler oluşabiliyor
- 1 ay
Ya sizi sayıylamı veriyorlar aw neyin kafası bu seni doğuran annenle tanışmaya can atıyorum nasıl bir nefes israfıdır bu zihniyetinede sanada giydirsinler
- 1 ay
@MssÇÎLEKLÎŚUT tanışsan seni herşeye ikna eder :)
- 1 ay
Sadakat, para, ilgi, sevgi, eğlence, huzur, ev, araba, çocuk, dostluk diye liste uzar gider
00 Yorumla Hepsinin farklı farklı beklentileri var ama ortak nokta para. Paran yoksa evlenemezsin bile.
00 Yorumlaya yok onu bekleyenle evlenme zaten. karakteri düzgün olsun. sadık olsun güven versin. kavga etsek bile bir araya gelip sorunlarımızı birbirimize anlatacak olgunlukta olalım. öyle yani
03 Yorumla- 1 ay
Senin ismin bana ne kadar yakın 🤣
- 1 ay
Sevdim bak bunu 🤣
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bizi koruyup kollamınızı kıskanmanızı bize güzel çocuklar vermenizi istiyoruz
037 Yorumla- 1 ay
Biz doguramayiz ki 🤣
- Cevap sahibi1 ay
Siz yeter ki güzel spermler enjekte edin biz doğururuz 🤣
- 1 ay
Oo en kolayı en güzelleri bizde 🤣🤣🤣
- Cevap sahibi1 ay
Hiç sanmıyorum ama neyse 🤣🤣🤣
- 1 ay
Niye canım kaliteli spermlerimiz var 🤣
- Cevap sahibi1 ay
Spermlerinizden anca kahverengi gözlü siyah saçlı koyu tenli çocuklar çıkıyor 🤣
- 1 ay
Benimkinden sarı ten ve mavi goz ve sari sac çıkıyor ama şansına 🤣🤣
- Cevap sahibi1 ay
Hadi ya cidden mi 🤣🤣
- 1 ay
Tabi sarışın mavi gözlü olunca 🤣🤣
- Cevap sahibi1 ay
Ama koyu renk kombinasyonuna sahip bi kadınla çoğaldığın takdirde her şey sıfırlanacaktır 🤣🤣
- 1 ay
Onu baskılamak için daha çok sperm göndeririz biz de :D
- Cevap sahibi1 ay
Kabul ediyorum bu güzeldi 😃🤣
- 1 ay
tabi ki boş bırakmamak lazım devamlı olarak gönderirsek baskılamış oluruz bir ihtimal sdfsdfsd
- Cevap sahibi1 ay
Belki bu çabayla üçüz dördüz rahat gelir sdfsdfsd
- 1 ay
Hatun o kadar dayanıklı olacak mı mesela o işte :D
- Cevap sahibi1 ay
Çok zor bi süreç ya, doğumdan sonra karın bölgesi çuvala dönecek kesinlikle 🤢
- 1 ay
Çocuk yapmadan önce keyfini sürmek lazım desene :D Hem sezaryen olur öyle bir durum da ya korkma :D
- Cevap sahibi1 ay
Eğer karısına aşıksa çocuk olduktan sonra da keyfini sürer, ben sezaryene karşıyım normal daha iyi 😊
- 1 ay
Kadın nasıl rahat ediyorsa valla benim karışabileceğim bir şey değil o :D Doğurmadığım için açıkcası :D
- Cevap sahibi1 ay
Ben de hiç doğurmadım ama doğursam normali tercih ederim 👌
- 1 ay
İlişkiye girdin mi ya hiç :D
- Cevap sahibi1 ay
Ne alaka şimdi
- 1 ay
Merak ettim :D
- Cevap sahibi1 ay
Girmedim
- 1 ay
Şimdi niye sorduğumu söyleyeyim. :D Senin gibi kadınlar çok nadir KS de ondan genelde böyle egolu olur ve terslerler ondan sordum biraz da :D
- Cevap sahibi1 ay
Ksde öylesine takılıyorum, ben o kezbanlar gibi dünyanın etrafımda döndüğünü düşünmüyorum gayet alçakgönüllüyümdür
- 1 ay
belli oluyor efendi ve bir o kadar da erkekler hakkında bilgi sahibisin :D
- Cevap sahibi1 ay
İlkine evet ikincisine hayır diyorum 😃
- 1 ay
Niye canım spermler hakkında epey bilgiliydin dgdfgf
- Cevap sahibi1 ay
Sperm fetişim var çünkü, benimle evlenen erkek yaşadı diyebilirim dgdfgf
- 1 ay
her yere boşalmak serbest o zaman sdfsdfdsd
- Cevap sahibi1 ay
Elbette ve yutmayı da dahil edelim sdfsdfdsd
- 1 ay
Saçlarını tutup sonuna kadar aldıktan sonra mı yoksa dışarıdan mı sdfsd
- Cevap sahibi1 ay
Bu soruyu anlamadığım için pas geçiyorum sdfsd
- 1 ay
sdfdsfds Bu soruyu sana daha detaylı sormak isterdim de iştee burada da sormayayım sdfdsf
- Cevap sahibi1 ay
Sdfdsfds peki o zaman eğlenceli sohbet için teşekkürler sdfdsf
- 1 ay
Takip atsaydın daha devam ederdik sdfsdfdsfd
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Her kadının beklentisi farklı. Çevremde hepsinden var. Ama sadece beni deli gibi sevsin çöplükte yaşarım modelleri de mevcut gördüm ben.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bir beklentim yok kendimden beklentim var sadece başka kimseden yok
03 Yorumla- 1 ay
kendinden beklentin nedir
- Cevap sahibi1 ay
Araba alabilmek şu an için
- 1 ay
Para sende Şöhret sende Bizde ne var haydi söyle :D
- 1 ay
Her şeyi bekliyorlar her şeyi, her ne kadar da ağzını yaya yaya “yok ben bir şey beklemiyorum” diyen insanlar da olsa onlar da yalancı. Kadınlar ne bekler… valla yazacaktım da liste çok uzun
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Gerçekten ilişki istiyorsa bunlar bence 2. planda olmalı
Ki bizde öyle oldu00 Yorumla - 1 ay
Her kadın aynı şeyi beklemez. Kimisi aynı müzik grubunu dinlesin ister, kimisi lüks arabası olsun, kimisi konuşsun, kimisi dinlesin ister. Kadınların içerisinde birçok kadın var.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Önce yüksek maaşlı bir iş. Ev, araba. Sonrasinda sevgi
08 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
@Kenank07 Parası çoksa olur sorun değil onlar
- Cevap sahibi1 ay
@Kenank07 Yaşım gerçek değil 24
- Cevap sahibi1 ay
@Kenank07 öyle zaten 😀
- Cevap sahibi1 ay
@Kenank07 😀😀
Dürüst olsun sadık olsun halimizden anlasın yardım etsin sahip çıksın korusun vs vs
20 YorumlaHuzur bekliyorum sadece birde çaba bu her anlamda parası olmayabilir ama çabalıyormu bunun icin bu cok önemli
00 YorumlaKadınlar medenice boşanabilecekleri birini istiyor. Bu kadar basit!
03 Yorumla- 1 ay
Boşanacaksan niye evleniyon ki 😄
- 1 ay
@Memoo00007 mantıklı. D
- 1 ay
@Pembistann mantiik benim işim 🤣
Kendinde olmayan ne varsa onu bekliyor
22 Yorumla- 1 ay
Sevgi mi :D
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kadının arkasında durabilicek adam gibi adam,
Güvenebiliceği biri her konudaa23 Yorumla- 1 ay
Mesela hangi konular
- Cevap sahibi1 ay
herr konu da bence en basiti kavanoz şişesi açmakta bile mesela , meselaaaa
- 1 ay
Kavonoz kırılırsa hadi :D
Adamlık en önemlisi saygı sevgi güven digerleride elbette olması gereken şeyler
00 YorumlaBen hiç bir şey beklemiyorum karşıma benim gibi biris çıkmasını istiyorum sadece nasipse😊
00 Yorumla- 1 ay
Madden değil manen yanında olanı hissettireni istiyor
00 Yorumla - 1 ay
Dolapdere-tarlabasi-hacihusrev ucgeninden bir ev
00 Yorumla Sadık saygılı kırmamaya çalışan tatlı bir beyfendi olsun
00 YorumlaKadın sadece çocuğu için yaşar. Onda da travma bırakır. Başka söyleyecek hiçbir şey yok.
02 Yorumla- 1 ay
Yoooo bir kadın olarak kendim için yaşıyorum?
- 1 ay
@betty4ever yaş 19, 10 sene sonra konuşalım
- 1 ay
Ev arabayı bilmiyorum ama aşk, sadakat ve refah düzeyi olan bir gelir bence
00 Yorumla - 1 ay
Sevgi saygı duruş ona sahip çıkacak adam gibi adam bekliyor
00 Yorumla Kadınlar erkeklerde ne buluyor desen daha mantıklı ben kadın olsam lezbiyen olurdum
00 Yorumla- 1 ay
Kimse kimseden bir şey beklememeli bence
24 Yorumla- 1 ay
olur mu kız sende
- 1 ay
Bu kız 3. tür doğruları söylüyor. Hep te kızlar sataşıyor yorumuna. Kızların 1. beklentisi doğruları ondan ne kadar uzak tutuğun. Batsan bile yakışıklı olmasan bile artık bir şekilde doğruları saptırmak lazım. Doğrular kadar mutsuz eden bir şey yok kadınları.
- 1 ay
👏👏
- 1 ay
Beni ckk sewsin yeter hiç bişeyde gözüm yokk
02 Yorumla- 1 ay
ckkk severse okey miyizzz
- 1 ay
Neden çok seviyor der. İnandırıcı olmaz sevgisi
- 1 ay
Sadece dürüst ve sadık olmanzı.
01 Yorumla- 1 ay
Sitede bir tane aybus var o geldi aklıma seni görünce 😄