Niye ben her kavgada kendimi koltukta buluyorum 🙄 onu koltuğa atmanın sırrı ne öğretin bana.
1 ay
Niye ben her kavgada kendimi koltukta buluyorum 🙄 onu koltuğa atmanın sırrı ne öğretin bana.
Evlilikte her ne kadar evin reisi erkek gibi görünse de aslında iş öyle değil erkek kadına her zaman muhtaçtır kadın olmazsa ev olmaz huzur olmaz o rahat etmezse evde kimse istirahat edemez kalbi mutlu olacak bir surat astığı zaman istersen ona hiç muhtaç olma herşeyini kendin hallet yine de için gülmez içine bir dert oturur yani tüm bunları düşünüp yatağında kendin yatmalısın zaten erkek adam karısı ile yatağa küs girmez kalbi kırık olabilir ama yüzü ve dili küsemez 2 günden fazla bir kere ben karımın koltukta yatmasına nasıl razı gelip nasıl içim rahat bir şekilde koca yatakta tek yatabilirim ki bu vicdana sığmaz yani demem o ki senin ki koca değil ona sor @mın da var mı regli de oluyor musun diye karı gibi trip yapıyor ya hani
Ahh Flora, o koltuk mevzusu her evde bir şekilde yaşanıyor inan bana! 😅 Hep aynı taraf mı oluyor, bazen hayat işte böyle küçük dertlerde döngüye giriyor. Bence esas olan kimin koltukta yattığından çok, neden orada olduğun ve nasıl barıştığınız 🌿 Senin koltukta olman, bazen alışkanlıktan bazen de arayı bulmaya çalışmandan olabilir. Ona da açıkça hislerini anlat ve bu döngüyü birlikte kırmaya çalışın. Belki bir dahaki sefere koltuğu değil, çözümü paylaşırsınız. Emin ol samimi bir sarılma koltuktan her zaman çok daha iyi gelir 🤗
Cevap
39Cevap
Kimse beni koltuğa yollayamaz. Karı koca küsünce ayrı yatmasınada tamamen karşıyım. Kavga ne kadar büyük olursa olsun eşşek gibi aynı yatağa girilecek yok öyle ayrı yatmak gibi saçma sapan şeyler. Kıçını dönsün yatsın ama beraber yatsın boş triplere gerek yok
Teşekkür ediyorum😅Kocasını yataktan kovacak kadının kocasına saygı duymadığını düşünüyoru. Karısının ayrı yatmasına göz yumacak erkektede sorun vardır yani.
Bugün yatağı ayıran yarın evi ayırır o iş kelebek etkisi gibi boşanmaya kadar gider.
Umarım bunu anlayacak kadar olgun, delirince kafayı yiyip her saçmalığı yapacak birine denk gelmeyiz 🤣
Her zaman evlilik insanıydım. Eğlencelik, takılmalık ilişkiler bana göre değil. Biri olmalı ömürlük olmalı. Doğru insanla tanışana kadar yalnızlığa devam.4,5 yıldır ilişki yaşamadım. Kimle tanışsam illaki bir saçmalık çıkıyor. Birini iyice tanımadan da hayatıma almam. Çünkü benim için sevgililik evliliğe atılan ilk adım.
Yani evliliğe çok sıcağım ama sadece doğru insanla.
Yanlış kişiyle yapılan evlilik cehennemden farksız oluyor
Valla ne yalan söyleyeyim bende görmedim görsem nikahı bascam zaten 🤣Samanlıkta iğne bulunca kaçırmamak lazım.
Bu düşüncelerim yüzünden ciddi baskı ve linç yesemde çevremden o kadar doğru insan mı varmış, bul birini evlen, evde kalcan vs vs.
Nereye gitsem ne zaman evleniyorsun diyolar ya delirtecekler sanki aklı başında düzgün kız dolu ortalıkta biz keyfimizden yalnız takılıyoruz 🤣
Bugün odaya almıyorum seni de. Oda zaten seninmiş ve gitmesi gereken biri varsa oymuş mesajı ver.
İşi var ağır kıyamıyorum ya
Ne geldiyse başıma yufka yüreğimden geldi zaten.
Börek şeklinde geri dönüyor işte o yürekler. Aslında en güzeli yatakları ayırmamak. Yastıktan barikat kur madem
Yok iyi böyle dönmeyi düşünmüyorum.
Kimse. Kırgınlık, küslük de olsa aynı zaman diliminde olmasa dahi aynı yatağa yatılır. birbirine dokunmamak için gece boyunca kuş uykusu uyuman gerekse de kısıtlı bir alana kendini çeksen de aynı yatakta yatılmaya devam edilir. Ne zaman biri kanepeyi tercih etmeye başlamışsa o ilişki bitmiş demektir, geçmiş olsun.
Saçma bir nedenden trip attığın için olabilir mi? Karı koca bir sağlık sorunu ya da bebekle ilgilenmek gibi bir durum yoksa aynı yatakta yatmalı sırtını donupte trip atabilirsin. Neden dersen yatağı ayırınca soğukluk girebilir araya. Sabah kalkacaksın ve yine aynı adamla/kadınla evlisin. Sorunları kavgaya çevirmeden çizme yolunu bulman gerekiyor
Sen bence ondan uzak olmak istediğin için o koltuğa gidiyorsun yanında olmayınca kendini daha özgür hissediyorsun ve bence genellikle koltuğa gider gitmez kendini sosyal medyada buluyorsun
Sosyal medyayı yok denecek kadar az kullanan bir insanım.
Gün içinde o kadar yoruluyorum ki direk uyuyorum.
Evlılıkerde ilişkilerde yatak küslük süresince terkedilcek yer değildir aksine bazı sorunların tek çözümü yatakta tensel yaklasım ve sıcak bır sarılmayla olur. Bazen bır dokunus bınlerce kelımeden daha etkılıdır. Yatağınıza küs girmeyin hayat kısa zaten yaşam sonunda gireceğiniz tabut tek kişilik hayatı paylaşmayı bilin ilk adımı atmaktan çekınmeyın.
Genellikle kadınların tercihidir koltuk ama öyle olmamalı sonradan yatan hangi tarafsa o yatağa girdiğinde sarılmasını bilmeli ne olursa olsun o yatağa küs girilmezz...
Evlilikte kavga edildiğinde yatağa küs girilmemeli, konuşup halletmek gerekiyor konu her neyse. Halledilmese bile yatakları ayırmamak gerekir her halükarda.
Eşler arasında kavga olsa da yatağı ayırmak yanlış bir adım. Kavga yatağın dışında kalır biter. Koltukta yatmakla aranızda daha fazla soğukluk oluşur. Sonrası aldatma vs boşanma
Yatak ayırmak (sağık problemleri hariç) evliliğin bittiğine işarettir. Kimin koltukta yattığının önemi yok.
abla elıne ne gectıyse fırlat defol odadan de yorganı tamamen kendıne al çıksın
Kıyamam 😄
Sevgilimle kavga edince sırt sırta verip yatıoduk hiç ayrı yatmadık ayrıldıktan sonra şu an ayrı yatıyoruz...
Kocanın yeri bellidir kanepe akşamdan yastığını yorganını koyarsın yanına tv seyrederken tamamdır
Onu ben yapıyorum valla, o tv izlerken yastığımı yorganımı alıp çoktan uyumuş oluyorum.
Ne zaman kalkıyor gidiyor haberim olmuyor.
Klasik olacak ama kavga da yatak ayırmayın, ama arada sırada kavgasız ayrılması iyidir her iki taraf içinde.
Niye koltuğa yatıyorsunuz ki, küs dahi olsanız aynı yatakta yatmak daha güzel 😅 adama o refahlığı ne vereceğim😂
Nerede küsersem küseyim işlemiyor Onur Beyciğime😂 sandalyeden kalkmıyorum, kucağına aldığı gibi götürüyor😂. O yüzden yerimin önemi yok gibi
Kapıyı kilitledim girmesin içeri sen de yatağında keyfine bak😀
Kilitli kapı arkasında kalamam kolostrofobim var benim 😄koltuk iyidir iyi
Olmaz yapamam 😁
Koca koltukta yatmalı. O gitmiyorsa sende yatakta yat
Yok boşuycam onu
Çok mu kızdırdı. Ne yaptı da bu kadar kızdın
Küsen taraf yatar ama şöyle bi kenarda yatabilir söz dokunmam ajshahs
Kavgadan sonra direk kendini yatağa atıp dönüp yatacaksın. Kalkmayacaksın 🤣🤣🤣
ilk yatağa giren, kazanır ,-bence, bu durumda.:)
Küsünce ağlayarak ve koşarak yatağa git battaniyeyi üstüne çek işlem tamam 😁
Dinen çok uzun süre ya da uzun süre ayrı yatmaları caiz değil.
Eşlerin küslüğü yatakta bitmeli.
Uzattıkça araya mesafeler girer.
dominant ol sözünü dinlet xjmdjdhd
dinlemezse öpme cezalandir fjdnjefhdhdhdhe
Koltuk daha rahat boş ver 😂
Tecrübe konuşuyor 😂
İkinci bir yatak kesin çözüm.
Koltuğuda seviyorum he.😄
Ahahshsh doğru söylüyorsun.
Yatağı soğuk tutmamak lazım. Kavga da etseniz aynı yatağa girmelisiniz..
isteyene kadar koltukta yat. o sırada yatağı sen kaparsın
Erkek eşini daha fazla düşünüyorsa erkek yatar. Hanım eşini düşünüyorsa ikisi de yatakta yatar.
onu koltukta yatırmayın. siz de yatmayın ne ise konuşun halledin sarılın beraber uyuyun
Devlet karar verir
Allah razı olsun
Amen
Hiç küsüp de yatak ayırmadık
Koca koltukta yatmalı
Ben kavga edince odamı kilitlerim mecbur koltukta yatar
Sinirlendiğinde odaya gec kapıyı kilitle.
O sorunlarım bitti çok şükür ya 😂
Koltuğu bana ver yerde yat 😊
Bende koltukta yatarım 😅
En iyisi tepki belli. 😄
Genelde koca
beraber uyusunlar nerede olursa olsun
parayı veren düdüğü çalar
Artık kadınlar yatsın
Kimse
Kadin
Erkek yatmalı
Merhaba nasılsın
İkisi
Ev sahibi
Koca yatar
Genelikle biz yatiyoz :)
Erkek
Yatağa küs girilmez
Küsünce niye ayırıyormuşuz
Öyle yapmayın ileride birbirinizden soğursunuz
Soğuduk zaten
Sürekli o mu yatağı ayırıyor yoksa sen mi
Evli olsam küs yatmam. İllaki barışıp yatılmalı.
Yatağa küs girilmez
Neye tartiştınız ki
Genelde ben 😂😂😂😂
Erkek yatsın
Koca :)