Annem ablama neden hiçbir şey demiyor?

Az önce şahit olduğum şeye bakar mısınız

Ablam aynanın karşisinda yerde oturuyodu saçını yapmak için Annem odamızın önünden geçerken anneme seslendi annem bakınca da şu tarağı verirmisin dedi bi anda ve annemde bana dönerek kalkıp versene dedi? Ve giti verdi tarağı utkum tutuldu çok sinirlendim diycek tek kelime bulamadim. Farklı bir şey daha anlatayım topluca yemek yediğimiz zaman annem her seferinde bana kalk bulaşıkları yıka diyo veya içeriye gidiyor bişi demeden ablam bana kalk yıka diyo şu zamana kadar asla annemin ablama kalk yıka dediğini duymadım mesela ben olmazsam yemekte onlarsa annem asla ablama bişi demiyor kendisi kalkıyo bulaşıkları yıkıyor ben o an orada olsam bana yikatircak genel olarak evde hep ablamın lafı geçiyor annemin yanında sürekli bana su işi düzgün yap yapamiyosun kalk şunu yapsana tarzı şeyler söylüyor ve annem mimik oynatmıyor ya benim annem senmisin yoksa ablamı nasıl senin söylemediğini yaptirmadigini bana yap diye biliyor? Ablam herşeye karışır biyere gidiceksem annem ikna olsa ablam vazgeçirir söylediği şeylerle annemin amacı ne neden ablama ağzını açmaktan çekiniyor benim senin diğer kızından ne farkim var?

Annem ablama neden hiçbir şey demiyor?