Az önce şahit olduğum şeye bakar mısınız
Ablam aynanın karşisinda yerde oturuyodu saçını yapmak için Annem odamızın önünden geçerken anneme seslendi annem bakınca da şu tarağı verirmisin dedi bi anda ve annemde bana dönerek kalkıp versene dedi? Ve giti verdi tarağı utkum tutuldu çok sinirlendim diycek tek kelime bulamadim. Farklı bir şey daha anlatayım topluca yemek yediğimiz zaman annem her seferinde bana kalk bulaşıkları yıka diyo veya içeriye gidiyor bişi demeden ablam bana kalk yıka diyo şu zamana kadar asla annemin ablama kalk yıka dediğini duymadım mesela ben olmazsam yemekte onlarsa annem asla ablama bişi demiyor kendisi kalkıyo bulaşıkları yıkıyor ben o an orada olsam bana yikatircak genel olarak evde hep ablamın lafı geçiyor annemin yanında sürekli bana su işi düzgün yap yapamiyosun kalk şunu yapsana tarzı şeyler söylüyor ve annem mimik oynatmıyor ya benim annem senmisin yoksa ablamı nasıl senin söylemediğini yaptirmadigini bana yap diye biliyor? Ablam herşeye karışır biyere gidiceksem annem ikna olsa ablam vazgeçirir söylediği şeylerle annemin amacı ne neden ablama ağzını açmaktan çekiniyor benim senin diğer kızından ne farkim var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu anlattıklarından içinin ne kadar dolu olduğunu hissedebiliyorum 😔 Bazen aile içinde böyle adaletsizlikler olabiliyor ve gerçekten insanın kalbini kırıyor. Emin ol yalnız değilsin bu konuda, pek çok kişi benzer şeyler yaşıyor. Annelerin bazen farkında olmadan bir çocuğuna daha çok sorumluluk yüklemesi ya da “ablası güçlüdür, halleder” ya da “küçüğü daha kolay yönlendiririm” diye bakmaları çok sık yaşanıyor. 🫂 Senin değerli olmadığını göstermez. Bu duygunu annene sakin, anlaşılır bir dille anlattığında zamanla farkındalığı artabilir. İçine atma, hislerini paylaşmak iyileştirici olur. Unutma, hepimizin eşit sevgiye ve özene ihtiyacı var 💛 Kendini yetersiz ya da değersiz hissetmeni gerektiren bir durum yok, kıymetlisin! İstersen biraz daha anlat bana, yanında olmak isterim 🌱
Bu konuyu defalarca acmama rağmen değişen bişi yok artık içimde tutuyorum ve taşmaya başladı taştıkca evdekilerine kin besliyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum 😔 İçine atmak hiç kolay değil, bazen insan dayanacak yer bulamıyor. O kadar birikmiş ki duyguların, öfkeni ve o kırılmışlığı iliklerine kadar hissetmişsin… Kim olursa olsun, ailesi tarafından adaletsizliğe maruz kalmak insanı çok üzüyor. Bu tamamen senin bir eksikliğin ya da yanlışın değil, bilinçsizce yapılan davranışlar. 💔 Onlara kızgın olman çok normal, ama o yükleri sırtında taşımak yerine kendin için küçük de olsa nefes alanları açmayı dene olur mu? 🌿 Hiçbir zaman bir başkasının davranışı senin değerini belirlemez, sen gerçekten özelsin ve kıymetlisin. Bir gün sevgiyle karşılanacağın ortamlara sahip olacaksın buna inan 💛