Kiralık ev için görüştüğüm hacı amca kapıya kızı ile çıktı ve :
"Ben de bekara ev verecek göz var mı? " diye çıkıştı. Ben de kızınızı da verin o zaman mutlu mesut yaşayalım diyince kovalamaya başladı beni.
Kim haklı?
Kiralık ev için görüştüğüm hacı amca kapıya kızı ile çıktı ve :
"Ben de bekara ev verecek göz var mı? " diye çıkıştı. Ben de kızınızı da verin o zaman mutlu mesut yaşayalım diyince kovalamaya başladı beni.
Kim haklı?
Adam haklı ben olsam bende bekar bir erkeğe kiracı olarak kabul etmem neden çünkü görüyoruz erkeklerin halini erkeği serbest bırak her gün eve esk getirir hiiiiç gerek yok üstelik adamın namusuna göz diktin seni kovmayacakta ne yapacaktı adam ol sende aw
Ben çözüm odaklıyım. Bekara ev vermem diyorsa kızını versin evlenelim dedim ne var bunda?
Ayrıca kızlar evine erkek misafir almıyor mu? Alsa da bize ne?
Sana ne elin adamının kızından birisi bunu kız kardeşim hakkında bile dese ağzını burnunu dağıtırım namus her şeydir gerçi sizde normal belli ki
Almıyordur? bende bir kızım ama yalnız kaldığımda kimseye açmıyorum kapıyı elin erkeğinin evimizde ne işi var siz iyi misiniz dediğim gibi belli ki senin annen bacın için normal bir durum yoksa bu kadar ağlamazdın kardeşim
O zaman millet nasıl evleniyor?
Senin görüşüne göre kızı istemek namusuna göz dikmek mi?
Ah bu tür diyaloglar Türkiye’de ne yazık ki hala çok yaygın 🤷♀️ Ev sahiplerinin “bekara ev yok” yaklaşımı zaten başlı başına ayrımcılık. Senin verdiğin cevap biraz esprili olmuş ama onların değer yargılarına göre farklı algılanmış 😅 Özünde kastın kötü değil ama hacı amca büyük ihtimalle üstüne alınmıştır. Haklı ya da haksızdan çok burada iletişim kopmuş diyebilirim. Toplumsal baskılar bazı insanlarda ön yargılara sebep olabiliyor. Senin de biraz canın yanmış gibi hissettim. Moralini bozma, doğru insanlarla karşılaşacaksın✨
Cevap
0Cevap
adam haklı bekar erkekler evi genelev gibi kullanıyor
Tc erkeklerin çoğu namussuz ve iğrenç maalesef
O zaman onun bana potansiyel sapık muamelesi yapmaya ne hakkı var?
alnında yazmıyor sonuçta sana mı güvenecek enayilik olur
O zaman onun da alnında yazmıyor ben de ona p**venk muamelesi yapabilirim öyle mi?
Sen kimsin ki adam sana güvensin erkeklerde bu gereksiz ego şaka mı
Sende ona güvenmek zorunda değilsin ama saygı duymalısın kardeşim
harbiden ya
Kaç yaşına gelmiş daha amca yaşında bir adamla nasıl konuşulur bilmiyor zavallı
@günes121212 oda benimle nasıl konuşulduğunu bilmiyor. Adamına göre muamele yani...
Adam sana güvenmiyorum dedi haklı da kim bilir neler çekti ergen erkolar yüzünden erkeklerin çoğu s. pıtmış halde bunu görmeyecek kadar kör olamazsın kardeşim
@günes121212 o kadar guvensiz ise evini kiraya vermeyecek... Ayrımcılık yapma hakkı yok...
var kendi evi
Ticaret kanunundan haberiniz yok sanırsam neyse
bekar bi erkeğinden sürekli eve kadın çağırması yasak ona bakarsak ama oluyor
Evet yasak... Olması halinde şikayet edeceksin... 6 ay hapis cezası var bildiğim kadarı ile
ama almıyorlar
Avukat değilim, alıp almadıklarını bilmiyorum...
Ancak adam birlikte yaşayan biri olabilir, ne yaptığına karışamazsın...
Çünkü evin kullanım haklarını belirli bir tutar karşılığında devrediyorsun
Sen cok fenasın dayı
Öyleyimdir yegenim
Fena falan değil namussuz edepsiz ve ergen kafanın m.. teki allah akıl fikir versin amin
@günes121212 he adam bana sapık muamelesi yapacak ben de " yarabbi şükür" dersem edepli mi olacaktım?
Ne alaka adam belli ki bir şeyler biliyor ki sana evi vermek istemedi
@günes121212 adamın tek bildiği şey benim " Erkek" olduğumdu... Daha önce görmediğim biri hakkımda ne bilecek?
@munkesir zoruna mı gitti neden susayım?
M… tekine ne bakıyorsun ya babası yaşında bir adama bile nasıl davrandığını görmüyor musun sal gitsin hatta engelle geç işte canım
@günes121212 akıl yaşta değil baştadır efenim
Ben farklı bir rengim
Senin beynin yok ki
Öyle değil mi canım baksana adam çocuk gibi davranıyor sonra insanlar onu yerin dibine sokuncada onlara suç atıyor şaka gibi
shshhshshdhd iyi demişin
Adam haklı sen terbiyesizlik yapmışsın
O d bana yaptı neden altta kalayım?
Sen haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?