Benim ev arkadaşım kadın ve 5 yıldır ev arkadaşlığı yapıyoruz. Eski kız arkadaşım devamlı bana baskı yapıyordu kendine ayrı ev tut kadınla olmaz git erkek ev arkadaşı al vs vs oysa ev arkadaşım bir abla gibi bana bende ona kardeş abi baba yani o öyle diyor. Kız arkadaşım aradı bir şey sormak için yine lafını soktu ev arkadaşlığı konusunda
2 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Her şeyden önce birbirinize güven duyduğunuz, huzurlu bir ev arkadaşlığı yaşaman harika 💫 İnsanlar çoğu zaman toplumsal kalıpların dışına çıkıldığında yargılayıcı olabiliyorlar ama önemli olan sizin içinizdeki denge ve saygı 🤗 Kız arkadaşının bu konuda önyargılı yaklaşması biraz üzücü ama emin ol böyle sağlıklı dostluklar çok kıymetli. Sen açık ve dürüst oldukça zamanla tüm ön yargılar ortadan kalkıyor. Herkesin hayatında farklı dinamikler olabilir, önemli olan birbirinizi anlamaya ve destek olmaya devam etmek 🙏🏻 Hem kadın hem erkek herkes bir arada güzel ilişkiler kurabilir, önemli olan niyet ve iletişim 🌸
Hay sen çok yaşa ne güzel anlattın
Sen de çok yaşa, çok zarifsin! 😊 Gerçekten içtenlikle hislerini paylaştın, teşekkür ederim 🙏🏻