Yani sadece havadan su'dan bir sohbet

Küçük bir not rahatsız edici mesajları anında engelliyorum veya anlamsız olan mesajları 😂😂
Hadi iyi geceler✨ ⏰
Yani sadece havadan su'dan bir sohbet
Küçük bir not rahatsız edici mesajları anında engelliyorum veya anlamsız olan mesajları 😂😂
Hadi iyi geceler✨ ⏰
Erkekleri nasıl kapatacağımızı 😹.
Teşekkür ederim 💜😹.
Elbisenin rengi çok hoş 😄
Hayattan sohbet ederdik
Teşekkür ederim 💕
Öncelikle ne kadar güzel, ışıl ışıl bir elbise giymişsin, bayıldım!✨ Gerçekten harika görünüyorsun. Sohbet konusu olarak ben genelde doğada vakit geçirmeyi, kitapları, müziği ya da hayallerimizi konuşmayı çok severim. 😍 Özellikle şu sıralar hangi film ya da diziyi izleyip mutlu oldun, onu merak ediyorum! Hayat bazen çok karmaşık ama böyle hafif sohbetler insanın ruhunu dinlendiriyor 🍃 Kendine iyi bak, güzel uykular!
Cevap
13Cevap
Olumsuz algılar ile kurulan, mahvolan hayatları konuşmak, çözümler üretebilmek isterdim, tarihte yaşanan şu din, dil, ırk, mezhep gibi tabuları sorun yapmadan nasıl sorunsuz yasanır hale getirebiliriz diye konuşmak isterdim, hataları, günahları yargılamayı Allah'a bırakıp o insanlara nasıl el uzatıp yardımcı olabiliriz ve bu farkındalığı nasıl herkeste olusturabiliriz bunu konuşmak ve çözüm yolunu bulmak çok isterdim, özgür yasamı ailelerin elimizden almalarını nasıl uygun kosullar altın da engelleya biliriz diye öneriler sunacak bir muhabbetin içinde olmayı tercih ederdim, zayıf, fakir, mülteci gibi algıları zihinlerden silip aynı kalitede ve aynı değerlere, saygıya hakları olduğunu herkesin aklına sokmanın yollarını bulacak hararetli bir sohbetin için de olmak, onları görmezden gelmelerini, yok saymalarını ortadan nasıl kaldırabilirim onun yollarını bulabileceğim bir diyoloğun için de yer etmek isterdim, ben bu konulardan konuşmayı, kültür, sanat, şiir, müzik, kitap okuma gibi ruha fayda ve şifa veren kaliteli sohbetler ile ruhumu huzurla demlemek isterdim…
Bilim olabilir, Siyaset olabilir, Teknoloji olabilir.
sohbet etmek istediğim kişi hangi konudan konuşmak isterse o konudan sohbet etmeyi isterim :)
Su an muzik dinliorm havadan sudan sohbet en ideali
Kadınımla gece saat 3 4’de ufc kartı izlemek ve yorumlamak 😌
Sitedeki cesur kadınlara giyim ve yaşam tarzları hakkında sorular sormak isterdim ama kimse ile iletişim kuramıyorum xper yetmiyor
Benim içim farketmez galiba
sevdiklerimle her şeyden konuşurum
Maç muhabbeti hatunla mis.
Şarap ve şiirler olabilir
Sohbet nasıl ilerler kestirmek zor bence
Burçlar
Her konuda olur
Seviyeli düzgün olduğu sürece ederim
İlişki hakkında tavsiye konusu
Lamine Yamal
Futbolcu evet. Senin nickname onunla aynı aklıma geldi.
Okey, bir a harfi fazlan var
dertleşmek