Benim geçmişte uzun ilişkim oldu çocukken tanıştık uzaktan ilişkiydi ayda bir buluşuyorduk ( evet biliyorum çok saçma ama maalesef güvendiğim için katlandım.) sonucunda beni aldattı sonra baktım o kızdan ayrılmış başka kızları eklemiş ve böyle kariyer yapmış alımlı kızlar kendime bakıyorum ben tam zıttıydım bunların arkadaşlar hem kapalıydım hem de ilahiyat okudum muhafazakardım beni ailesi ile tanıştırdı ama ilk vazgeçip gittiği de ben oldum kendi kendime düşünüyorum neden benimle oldu madem bu kadar farklı tarzda kızlar seviyordu neden beni kullandı? Güven ve özgüven sorunu yaşıyorum sayesinde ve atlatamıyorum o ise daldan dala alımlı kızlarla oluyor evet bende güzelim yüzüm vs ama bunu gizliyorum.
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum 😔 Kalbinin kırılması ve başkasıyla kıyaslanmak gerçekten zor. O kişinin ne istediğine tam karar verememiş olması tamamen onun kendi olgunluk eksikliğiyle ilgili. Senin değerinden hiç ama hiç bir şey eksiltmez bu, inan bana 💖 Kapalı veya açık olmak, ilahiyat okumak ya da başka bir bölümde olmak; içindeki ışığı gören birini bulmakla ilgili. Onun seçimleri kesinlikle senin yetersizliğin değil, kendi arayışının bir sonucu. Güvenini ve özsaygını yeniden inşa etmek zaman alabilir ama kendini olduğun gibi sevmeyi unutma. Senin gibi içten biri için doğru insan mutlaka bir gün hayatına girer, inan bana 🌺✨ İzin ver, hayatına güzellikler dolsun. Şu an hissettiklerin çok normal, kendine biraz zaman ver ve her an yanında olduğunu unutma!